Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Samsung VC07K41F0VR/GE

Zobraziť katalóg
Samsung VC07K41F0VR/GE
4,5 2 hodnotení
Bezvreckový vysávač príkon 750W, nádoba 1.3l, Technológia filtrácie Cyclone-Force s Anti-Tangle turbína ™ - zabezpečí jednoduché čistenie a vysypanie bez namotaných vlasov v nádobe, certifikovaný vysávač vhodný pre alergikov, BAF, SLG certifikát, umývateľný filter s mikrofiltrom, HEPA filter, teleskopická trubica s klik systémom, prémiová hubica s prepínaním na tvrdé a kobercové povrchy, parketová hubica, ochrana nábytku, kolieska s ochrannou vrstvou, 2v1 kombinovaná štrbinová / kefová, akčný rádius 10m, 360 ° otočná hadica proti zamotaniu, elektronická signalizácia naplnenia
Kód:  SAMVB005 Produktové číslo:  VC07K41F0VR/GE Stránky výrobcu

Samsung VC07K41F0VR/GE

Vždy hygienické vysávanie

Už nemusíte viac znášať zdĺhavé a nepríjemné ručné odstraňovanie zamotaných vlasov z vysávača. Na špeciálnu mriežku, ktorá tvorí Anti-Tangle turbínu, sa nezachytávajú žiadne vlasy či nečistoty. Navyše, riešením Anti-Tangle je vybavená aj hlavica vysávača CycloneForce, ktorý si tak vie vždy bez problémov zachovať optimálny výkon a vynikajúco vám poslúžiť. 

* Založené na internom testovaní. Ventilátor turbíny bol testovaný pri vysávaní zmesi vlasov a zvieracej srsti z podlahy.




Jednoduchá manipulácia vysávača

Váš komfort a to, aby ste sa zbytočne nenamáhali, je pri vysávaní celej domácnosti najdôležitejší. Preto Samsung prišiel s ľahkou konštrukciou vysávača. Váha 4,6 kg zaisťuje jednoduchšiu manipuláciu zariadenia, ktoré je až o 16% menšie než bežný vysávač od Samsungu. Vysávanie je preto rýchle a pohodlné.

* V porovnaní s bežným vysávačom Samsung VC-F500G




Praktická nádoba na odpad

Povysávajte aj tie najväčšie nečistoty, chuchvalce prachu či zamotané vlasy, bez toho, že by ste sa pri vyprázdňovaní nádoby čo i len pošpinili. S nádobou na nečistoty Easy Dustbin je to absolútne jednoduché a úplne hygienické. S odpadom ani neprídete do styku - stačí ju vyňať stlačením tlačidla, následne otvoriť kryt otočením a obsah jednoducho vysypať do koša.




Bez akéhokoľvek poškodenia nábytku či podláh

Ochráňte svoj nábytok a zaistite tak, že nestratí nič zo svojej krásy ani pri nechcených nárazoch vysávača. Ten je teraz vybavený špeciálnou ochrannou vrstvou Furniture Guard. Navyše sa nemusíte obávať ani poškodenia podlahy. Mäkké a jemné štetiny hubice zabezpečia dokonalé odstránenie všetkých nečistôt bez akýchkoľvek škrabancov.




Šikovné čistenie filtra

Časom, kedy ste museli pracne čistiť upchatý filter, už odzvonilo. Bezvreckový vysávač od spoločnosti Samsung používa jednoduchý penový filter hubkovitého typu, ktorý v prípade potreby stačí krátko opláchnuť. Vy sa tak budete môcť naďalej tešiť z jeho vysokého sacieho výkonu.

*Založené na interných údajoch. Na dosiahnutie optimálneho výkonu je potrebné pravidelné umývanie filtra.




Povedzte nie alergii

Vyhnite sa zbytočnej a nepríjemnej alergickej reakcie na prach alebo iné alergény. Samsung prichádza s fantastickou filtráciou, ktorá efektívne znižuje množstvo unikajúcich alergénov z vysávaču do vašej domácnosti. Výsledky sú úžasné, za všetko hovorí, že filtrácia prešla testom SLG a certifikáciou združenia BAF (British Allergy Foundation).


Parametre a špecifikácia

Materiál trubice
Kov Hotovo!
Dĺžka kábla
7 m Hotovo!
Akčný rádius
10 m Hotovo!

Vlastnosti

Materiál trubice
Kov Hotovo!
Dĺžka kábla
7 m Hotovo!
Akčný rádius
10 m Hotovo!

Výbava a príslušenstvo

Hubica
Parketová, Štrbinová Hotovo!

Filtre

Typ filtra
Mikrofilter, HEPA filter, Umývateľný filter Hotovo!

Príkon

Príkon
750 W Hotovo!

Hlučnosť

Hlučnosť
80 dB Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
26,5 cm Hotovo!
Výška
31,4 cm Hotovo!
Hĺbka
43,6 cm Hotovo!
Hmotnosť
4,5 kg Hotovo!

Farba

Farba
Červená Hotovo!
Viac parametrov

Vytvoriť lepší svet. Neskromná vízia, ktorá poháňa Samsung už od jeho vzniku v roku 1938. Odvaha investovať do vývoja nových technológií je pre firmu príznačná, ako dokladá rad vizionárskych riešení. V súčasnosti je skupina Samsung najväčšou spoločnosťou v Južnej Kórei a 3. najväčší celosvetový konglomerát meraný podľa tržieb. Spotrebitelia si spájajú Samsung v prvom rade s kvalitnou spotrebnou elektronikou.

Všeobecne sú známe mobilné telefóny Galaxy, jedny z najlepších a zároveň najžiadanejších mobilných telefónov svojej triedy. Nemožno opomenúť ani špičkové televízory Samsung. Na tomto poli spoločnosť svojimi priehľadnými panelmi potvrdzuje odvahu vydávať sa po nevyšliapaných cestách. Pôsobnosť spoločnosti je však oveľa širšia. Je aktívna v strojnom a ťažkom priemysle, chemickom priemysle, v staviteľstve, maloobchode či finančných službách.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Má tento vysávač elektronickú reguláciu výkonu?

Dobry den. Skusali ste prosim niekto tuto novinku s Trubinovou technologiou u vas doma? Zaujimalo by ma hlavne realita cistenia a komplikovanost. Parametre vysavaca su vynikajuce. Este otazka buhica je 2 alebo 3 klbova? Dakujem

Diskusia a poradňa k Samsung VC07K41F0VR/GE
Príslušenstvo pre Samsung VC07K41F0VR/GE Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Samsung VC07K41F0VR/GE. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Samsung VC07K41F0VR/GE. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Samsung VC07K41F0VR/GE. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Samsung VC07K41F0VR/GE.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií