Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AP+ nový vizuál Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Samsung VC15QVNDCNC/EH

Zobraziť katalóg
Samsung VC15QVNDCNC/EH
4,6 17 hodnotení
Bezvreckový vysávač príkon 1500 W, sací výkon 340 W, nádoba 2 l, HEPA 13 filter, kovová teleskopická trubica, štrbinová hubica
Kód:  SAMVB002 Produktové číslo:  VC15QVNDCNC/EH Stránky výrobcu

Samsung VC15QVNDCNC/EH

Tento bezvreckový vysávač predstavuje spoľahlivého a neúnavného pomocníka, ktorý sa nezľakne žiadneho upratovania. Vďaka účinnému motoru od spoločnosti Samsung si budete pri vysávaní vychutnávať vyšší výkon. Vysávač sa neupcháva a uchováva si dlhodobý sací výkon, výsledkom čoho je čistejšia domácnosť a zabezpečenie vysokej efektivity na všetkých typoch podláh. Zároveň si drží nízku spotrebu, preto ide o efektívny a úsporný vysávač s perfektnou filtráciou. Hladina hluku je 81 decibelov.

Celkový dosah vysávača vrátane kábla je 9 metrov, preto sa môžete pohodlne pohybovať po miestnosti. S kovovou teleskopickou trubicou sa dostanete aj na horšie prístupné miesta.

Veľké mäkké kolieska nepoškodzujú podlahu a navyše sú tiché. Myslelo sa aj na ochranu vášho nábytku, proti jeho poškodeniu slúži mäkký tlmič. Súčasťou štandardnej výbavy je okrem univerzálnej hubice aj štrbinová hubica a hubica na prach.

Účinné a efektívne sanie
Ľahké prenášanie, skladovanie a manévrovanie
Vylepšená manipulácia pri čistení prachovej nádoby
Kompaktná veľkosť

Parametre a špecifikácia:

Technické parametre:
Príkon: 1500 W
Úroveň hluku: 81 dB (A)
Filtrácia: HEPA H13
Radius: 9 m
Veľká mäkké kolieska
Hmotnosť: 4,7 kg

Štandardné príslušenstvo:
Hubica štrbinová
Hubica na prach
Sacia hubica s prepínaním na tvrdé povrchy a koberce

Prečítať viac

Parametre a špecifikácia

Určenie
Na zvieracie chlpy Hotovo!
Materiál trubice
Kov Hotovo!
Dĺžka kábla
6 m Hotovo!
Hubica
Štrbinová Hotovo!

Určenie

Určenie
Na zvieracie chlpy Hotovo!

Vlastnosti

Materiál trubice
Kov Hotovo!
Dĺžka kábla
6 m Hotovo!

Výbava a príslušenstvo

Hubica
Štrbinová Hotovo!

Filtre

Typ filtra
HEPA filter Hotovo!

Príkon

Príkon
1 500 W Hotovo!

Hlučnosť

Hlučnosť
82 dB Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
39,8 cm Hotovo!
Výška
23,3 cm Hotovo!
Hĺbka
27,2 cm Hotovo!
Hmotnosť
4,7 kg Hotovo!

Farba

Farba
Tyrkysová Hotovo!
Viac parametrov

Vytvoriť lepší svet. Neskromná vízia, ktorá poháňa Samsung už od jeho vzniku v roku 1938. Odvaha investovať do vývoja nových technológií je pre firmu príznačná, ako dokladá rad vizionárskych riešení. V súčasnosti je skupina Samsung najväčšou spoločnosťou v Južnej Kórei a 3. najväčší celosvetový konglomerát meraný podľa tržieb. Spotrebitelia si spájajú Samsung v prvom rade s kvalitnou spotrebnou elektronikou.

Všeobecne sú známe mobilné telefóny Galaxy, jedny z najlepších a zároveň najžiadanejších mobilných telefónov svojej triedy. Nemožno opomenúť ani špičkové televízory Samsung. Na tomto poli spoločnosť svojimi priehľadnými panelmi potvrdzuje odvahu vydávať sa po nevyšliapaných cestách. Pôsobnosť spoločnosti je však oveľa širšia. Je aktívna v strojnom a ťažkom priemysle, chemickom priemysle, v staviteľstve, maloobchode či finančných službách.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Kde koupím originální filtr? děkuji

Dobrý deň, dostal som poukazy (5/15/25€) na nákup v alze a chcem sa opýtať, či ich môžem použiť na tento produkt aj keď je už v žlave

Dobrý den, máme zakoupený tento vysavač (7.1.2015) a došlo k poruše. Na stránkách ALZA.cz nemůžeme dohledat záruční servis. Můžete nám, prosím, poradit? Děkuji, Ivana Benešová

Diskusia a poradňa k Samsung VC15QVNDCNC/EH
Príslušenstvo pre Samsung VC15QVNDCNC/EH Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Samsung VC15QVNDCNC/EH. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Samsung VC15QVNDCNC/EH. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Samsung VC15QVNDCNC/EH. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Samsung VC15QVNDCNC/EH.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií