Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Samsung VC15RVNJGNC/EH

Zobraziť katalóg
Samsung VC15RVNJGNC/EH
5 7 hodnotení
Vreckový vysávač - príkon 1500 W, sací výkon 340 W, vrecko 3 l, HEPA H13 filter, kovová teleskopická trubka, univerzálna hubica, príslušenstvo 3 v 1
Kód:  SAMVS003 Produktové číslo:  VC15RVNJGNC/EH Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Samsung VC15RVNJGNC/EH

Vreckový vysávač Samsung s označením VC15RVNJGNC/EH spríjemní chvíle pri upratovaní domácnosti. Veľmi slušný sací výkon 340 W dopĺňajú kolieska s ochrannou vrstvou proti poškrabaniu podlahy. Využívaná filtrácia HEPA zajisťuje maximálnu čistotu vzduchu pri výstupe z vysávača. Zachytávaním mikročastíc prachu a ďalších alergénov výrazne napomáha k zdravšiemu domácemu prostrediu. Kvalitné filtrovanie je určite výhodou aj pre našich najmenších, ktorí trávia veľa času na zemi a ich pľúca sú tak priamo v ohrození.

Úžasný zážitok z vysávania

Motor VC od spoločnosti Samsung s vysokým výkonom 2.400 W vytvára rýdzi sací výkon 440 W, ktorý odstraňuje nečistoty, prach a chlpy rýchlejšie a účinnejšie ako porovnateľné vysávače. To znamená, že vám bude stačiť urobiť menej ťahov vysávačom po podlahe a vysajete domácnosť rýchlejšie.

Táto fotografia je vypnutá z colorboxu a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
Úžasný zážitek z vysávání
Táto fotografia je vypnutá z colorboxu a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
Nehlučné vysávání

Nehlučné vysávanie

Predstavte si, že by ste pri vysávaní mohli počúvať hudbu alebo mohli vysávať v prízemí, zatiaľ čo v prvom poschodí pokojne spia vaše deti. Štruktúra znižujúca hlučnosť a kefa Silencio Plus pomáhajú dosahovať úroveň hlučnosti iba 75 decibelov, čo je menej než bežný telefonický hovor! Nezačujete ani nepríjemné vysokofrekvenčné zvuky, ktoré môže v bežných vysávačoch spôsobovať prúdenie vzduchu.

Sofistikovaný vzhľad, jednoduché používanie

Náš nový valcový vysávač sa vyznačuje nadštandardným dizajnom, ktorý je dostupný v troch farbách: fialovej, tyrkysovej a čiernej. Bez ohľadu na to, ktorú farbu si vyberiete, ovládací panel s brúsenou kovovou povrchovou úpravou, ktorý sa nachádza uprostred vysávača, vám jediným dotykom nohy umožní zapnúť vysávač alebo navinúť napájací kábel.

Táto fotografia je vypnutá z colorboxu a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
Sofistikovaný vzhled, snadné používání

Parametre a špecifikácia:

Technické parametre
Príkon: 1500 W
Úroveň hluku: 77 dB (A)
Filtrácia: HEPA filter
Rádius: 11 m

Štandardné príslušenstvo:
Sacia hubica s prepínaním na tvrdé povrchy a koberce (NB850)
Hubica 3 v 1 - štrbinová, na prach a na čalúnenie
1 vrecko papierové, 1 vrecko textilné

Prečítať viac

Parametre a špecifikácia

Dĺžka kábla
7,1 m Hotovo!
Typ filtra
HEPA filter Hotovo!
Príkon
1 500 W Hotovo!
Hlučnosť
78 dB Hotovo!

Vlastnosti

Dĺžka kábla
7,1 m Hotovo!

Filtre

Typ filtra
HEPA filter Hotovo!

Príkon

Príkon
1 500 W Hotovo!

Hlučnosť

Hlučnosť
78 dB Hotovo!

Farba

Farba
Tyrkysová Hotovo!
Viac parametrov

Vytvoriť lepší svet. Neskromná vízia, ktorá poháňa Samsung už od jeho vzniku v roku 1938. Odvaha investovať do vývoja nových technológií je pre firmu príznačná, ako dokladá rad vizionárskych riešení. V súčasnosti je skupina Samsung najväčšou spoločnosťou v Južnej Kórei a 3. najväčší celosvetový konglomerát meraný podľa tržieb. Spotrebitelia si spájajú Samsung v prvom rade s kvalitnou spotrebnou elektronikou.

Všeobecne sú známe mobilné telefóny Galaxy, jedny z najlepších a zároveň najžiadanejších mobilných telefónov svojej triedy. Nemožno opomenúť ani špičkové televízory Samsung. Na tomto poli spoločnosť svojimi priehľadnými panelmi potvrdzuje odvahu vydávať sa po nevyšliapaných cestách. Pôsobnosť spoločnosti je však oveľa širšia. Je aktívna v strojnom a ťažkom priemysle, chemickom priemysle, v staviteľstve, maloobchode či finančných službách.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Samsung VC15RVNJGNC/EH Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Samsung VC15RVNJGNC/EH. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Samsung VC15RVNJGNC / EH. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Samsung VC15RVNJGNC / EH. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Samsung VC15RVNJGNC/EH.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií