AlzaBoxy Q1 Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Samsung VCC47E0H33/XEH

Zobraziť katalóg
Samsung VCC47E0H33/XEH
4,4 22 hodnotení
Bezvreckový vysávač príkon 1500W, sací výkon 310W, nádoba 2l, HEPA 13 filter, kovová teleskopická trubka, univerzálna hubica, hubica štrbinová
Kód:  SAMVB001 Produktové číslo:  VCC47E0H33/XEH Stránky výrobcu

Samsung VCC47E0H33/XEH

Dve komory, dvojnásobná čistota

Jedinečný systém dvoch komôr Twin Chamber System spoločnosti Samsung rozdeľuje normálnu prachovú komoru na dve časti. Zlepšuje sa tak čistenie a predlžuje výkon. Výkonné sanie vháňa prachové častice do vzduchovej cyklóny vo vnútornej komore a zo vzduchu sú oddeľované nečistoty.

Následkom toho sú väčšie prachové častice odlúčené do vonkajšej komory, kde zostanú až do vysypanie. Vysávače so systémom Twin Chamber spoločnosti Samsung nepotrebujú žiadne špinavé a drahé náhradné sáčky.

Táto fotografia je vypnutá z colorboxu a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
Dvě komory, dvojnásobná čistota
Táto fotografia je vypnutá z colorboxu a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
Dýchejte lehce. A to doslova

Dýchajte zľahka. A to doslova

Spoločnosť Samsung používa filtráciu HEPA, ktorá zabezpečuje maximálnu čistotu vzduchu na výstupe z vysávača. Zachytávaním mikročastíc, napríklad prachu a ďalších alergénov, ako je peľ a plesne, zabezpečujú filtre HEPA oveľa čistejšie a zdravšie prostredie.

Kvalitu vzduchu na výstupe z vysávača a schopnosť emisie našich filtrov HEPA certifikovala spoločnosť SLG, najuznávanejší inštitút pre testovanie a certifikáciu v Nemecku. Certifikované boli aj niektoré z našich systémov na filtráciu roztočov a alergénov vyskytujúcich sa v domácnostiach.

Úsporne a bez námahy

Jedným z najväčších problémov bežných vysávačov so sáčkom na prach je fakt, že používateľ musí neustále kupovať nové sáčky. Vďaka systému Twin Chamber System už nemusíte strácať čas hledaním a nakupovaním tých správnych vreciek na prach pre svoj ??vysávač.

Táto fotografia je vypnutá z colorboxu a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
Úsporně a bez námahy

Parametre a špecifikácie:

Technické parametre
Príkon: 1500 W
Úroveň hluku: 81 dB (A)
Filtrácia: HEPA filter
Rádius: 9 m

Štandardné príslušenstvo:
Sacia hubica s prepínaním na tvrdé povrchy a koberce (NB730)
Hubica štrbinová
Hubica na prach

Parametre a špecifikácia

Určenie
Na zvieracie chlpy Hotovo!
Materiál trubice
Kov Hotovo!
Dĺžka kábla
6 m Hotovo!
Hubica
Štrbinová Hotovo!

Určenie

Určenie
Na zvieracie chlpy Hotovo!

Vlastnosti

Materiál trubice
Kov Hotovo!
Dĺžka kábla
6 m Hotovo!

Výbava a príslušenstvo

Hubica
Štrbinová Hotovo!

Filtre

Typ filtra
HEPA filter Hotovo!

Príkon

Príkon
1 500 W Hotovo!

Hlučnosť

Hlučnosť
81 dB Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
23,2 cm Hotovo!
Výška
39,8 cm Hotovo!
Hĺbka
27,2 cm Hotovo!
Hmotnosť
4,6 kg Hotovo!

Farba

Farba
Modrá Hotovo!
Viac parametrov

Vytvoriť lepší svet. Neskromná vízia, ktorá poháňa Samsung už od jeho vzniku v roku 1938. Odvaha investovať do vývoja nových technológií je pre firmu príznačná, ako dokladá rad vizionárskych riešení. V súčasnosti je skupina Samsung najväčšou spoločnosťou v Južnej Kórei a 3. najväčší celosvetový konglomerát meraný podľa tržieb. Spotrebitelia si spájajú Samsung v prvom rade s kvalitnou spotrebnou elektronikou.

Všeobecne sú známe mobilné telefóny Galaxy, jedny z najlepších a zároveň najžiadanejších mobilných telefónov svojej triedy. Nemožno opomenúť ani špičkové televízory Samsung. Na tomto poli spoločnosť svojimi priehľadnými panelmi potvrdzuje odvahu vydávať sa po nevyšliapaných cestách. Pôsobnosť spoločnosti je však oveľa širšia. Je aktívna v strojnom a ťažkom priemysle, chemickom priemysle, v staviteľstve, maloobchode či finančných službách.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobry den chci se zeptat kupovala jsem si u vas vysavac samsung v lednu a ted mi zacal prisavat vzduch a nechce mi moc dobre vysavat muzete mi poradit ?filtr mam vycistenej dekuji za odpoved

Diskusia a poradňa k Samsung VCC47E0H33/XEH
Príslušenstvo pre Samsung VCC47E0H33/XEH Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Samsung VCC47E0H33/XEH. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Samsung VCC47E0H33/XEH. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Samsung VCC47E0H33/XEH. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Samsung VCC47E0H33/XEH.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií