Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Samsung VG-SOCR15

Zobraziť katalóg
Samsung VG-SOCR15
4,0 1 hodnotení
Optický kábel – prepájací, dĺžka 15 m, rovné zakončenie
Kód:  WH690h52d Produktové číslo:  VG-SOCR15/XC Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Samsung VG-SOCR15

Optický kábel Samsung VG-SOCR15 je primárne určený na to, aby prenášal veľké množstvo dát na rôzne vzdialenosti s vyšším dátovým tokom. Je vybavený na oboch koncoch optickými konektormi a je pripravený na okamžitú prevádzku. Nespornou výhodou oproti metalickým káblom je, že svetelný tok nie je ovplyvnený elektromagnetickým rušením.

Najdôležitejšie parametre Samsung VG-SOCR15

  • Vďaka nevodivým materiálom je odolný voči elektromagnetickému rušeniu
  • Inovované optické vlákno s nízkym rozptylom a väčšou presnosťou
  • Vyššie prenosové rýchlosti než v metalickom kábli
  • Pripravené na okamžité zapojenie optickými konektormi
  • Vyššia bezpečnosť kvôli zložitejšiemu „odpočúvaniu“

Rýchly prenos dát – optický kábel Samsung VG-SOCR15

V odbornej verejnosti sa tento typ optického kábla nazýva patch cord – alebo optický kábel, zakončený optickými konektormi. Optické káble prepájajú zariadenie a aktívne prvky na optickej trase. Optický kábel alebo patch cord Samsung VG-SOCR15 je ideálnym riešením pre podniky, ktoré pracujú s cloudovými službami a všetko potrebujú mať rýchlo dostupné. Tento prepájací optický kábel je konštruovaný tak, aby sa len vybalil a zapojil.

Parametre a špecifikácia

Typ
Prepojovací kábel Hotovo!
Dĺžka kábla
15 m Hotovo!
Zakončenie
Rovné Hotovo!
Farba
Čierna, Priehľadná, Strieborná Hotovo!

Využitie

Typ
Prepojovací kábel Hotovo!

Konštrukcia kábla

Dĺžka kábla
15 m Hotovo!
Zakončenie
Rovné Hotovo!

Vlastnosti

Farba
Čierna, Priehľadná, Strieborná Hotovo!

Vytvoriť lepší svet. Neskromná vízia, ktorá poháňa Samsung už od jeho vzniku v roku 1938. Odvaha investovať do vývoja nových technológií je pre firmu príznačná, ako dokladá rad vizionárskych riešení. V súčasnosti je skupina Samsung najväčšou spoločnosťou v Južnej Kórei a 3. najväčší celosvetový konglomerát meraný podľa tržieb. Spotrebitelia si spájajú Samsung v prvom rade s kvalitnou spotrebnou elektronikou.

Všeobecne sú známe mobilné telefóny Galaxy, jedny z najlepších a zároveň najžiadanejších mobilných telefónov svojej triedy. Nemožno opomenúť ani špičkové televízory Samsung. Na tomto poli spoločnosť svojimi priehľadnými panelmi potvrdzuje odvahu vydávať sa po nevyšliapaných cestách. Pôsobnosť spoločnosti je však oveľa širšia. Je aktívna v strojnom a ťažkom priemysle, chemickom priemysle, v staviteľstve, maloobchode či finančných službách.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den. Prosím, jaké jsou rozměry menší koncovky na propojovacím kabelu mezi one connect boxem a TV. U koncovky, která se zapojuje do TV jsou rozměry 45 x 84,8 x 9,55, mne zajímají rozměry druhého konce. Děkuji.

Dobrý den, zajímá mě prosím, zda protáhnu koncovku propojovacího kabelu mezi one connect boxem a TV husím krkem, který má vnitřní průměr 24mm. Jinými slovy, jaký rozměr mají koncovky kabelu? Děkuji pěkně.

dekuji

Diskusia a poradňa k Samsung VG-SOCR15
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Samsung VG-SOCR15. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Samsung VG-SOCR15. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Samsung VG-SOCR15. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Samsung VG-SOCR15.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií