Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Samsung VR20M705CUS/GE

Zobraziť katalóg
Samsung VR20M705CUS/GE
Robotický vysávač na všetky druhy povrchov, uprace až 320m2, Cyclone Force™ filtrácia špiny so stálym sacím výkonom 20W na kefe, funkcia zvýšenie sacieho výkonu na kobercoch, systém navigácie Visionary Mapping Plus s automatickým vracaním do základne, jedinečné čistenie rohov a hrán miestnosti Edge Clean, automatické čistenie rotačnej kefy Self-cleaning Brush, diaľkové ovládanie, FullView Sensor 2.0 zabezpečuje obchádzanie predmetov bez narážania, 7 segmentový LED dislej, plán vysávania, 21.6V Li-Ion batéria
Kód:  SAMVR006 Produktové číslo:  VR20M705CUS/GE Stránky výrobcu

Samsung VR20M705CUS/GE

Skvelý výkon, široký záber, čistejšie podlahy

Má kompaktnejšie rozmery, ale zároveň je ešte výkonnejší. Rovnako ľahko zvládne náročný povrch aj miesta schovaná pod nábytkom. Samsung VR20M705CUS má až 40 × vyšší sací výkon v porovnaní s obyčajnými vysávačmi. A vďaka výnimočnej konštrukcii si hravo poradí aj s rozsiahlymi miestnosťami. Oproti obyčajným robotickým vysávačom sa štandardnou šírkou 204 mm je totiž jeho hubica so špeciálnym kefou Widest Brush široká 290 mm.

* Založené na internom testovaní v porovnaní s bežným vysávačom VR10BTATBB od spoločnosti Samsung.




Inteligentný systém senzorov a mapovanie

Nikdy nezablúdi a vždy si nájde správnu cestu. Žiadne miesto vysávači VR20M705CUS neunikne. Postará sa o to FullView Sensor 2.0, pomocou ktorého identifikuje úzke priestory, horšie prístupné oblasti a rohy izieb. Tie pre dokonalú čistotu vysaje dokonca trikrát, a to dokonca so 10 percent vyšším výkonom. A vďaka ďalším senzorom, digitálne kamere a navigačnému systému Visionary Mapping Plus si vysávač vyberie vždy optimálnu trasu vaším interiérom.

* Dosahuje vyšší sacieho výkonu ako u sania v bežnom režime. 

** Založené na internom testovaní v porovnaní s bežným vysávačom VR10BTATBB od spoločnosti Samsung.




Majstrovsky vyčistí aj ťažké priestory

Budete mať istotu dokonale čisté podlahy. A to aj v tesnej blízkosti stien a v rohoch izieb. Robotický vysávač totiž svoj vysoký výkon vie využiť aj v ťažko dosiahnuteľných miestach. Špeciálne riešenia Edge Clean Master na jeho prednej časti sa v blízkosti múru aktivuje, sklopí špeciálne uzávierku a pomôže vysať každý štvorcový centimeter miestnosti.




Udržuje v čistote podlahu i sám seba

Vysávač VR20M705CUS od spoločnosti Samsung pomáha udržiavať váš domov uprataný, súčasne sám zostáva dlhodobo čistý a nezanesený nečistotami. Je totiž vybavený jedinečným a veľmi praktickým samočistiacim kefou. Ten inteligentne odvádza vysávaný materiál k svojmu stredu, takže je pre vysávač oveľa ľahšie nazbierané nečistoty nasať do nádoby na prach.




Ideálny sací výkon na každom povrchu

Rôzne druhy podláh potrebujú rozdielne úrovne sacieho výkonu. U robotického vysávača VR20M705CUS na všetko dohliada dômyselná funkcia Power Control. Či už vysávate koberce, rohožky, alebo napríklad drevené podlahy, Power Control automaticky zvolí ten správny sací výkon. Nebude plytvať energiou na ľahko odstrániteľný prach, ale naopak u zaneseného a zašpineného povrchu pridá na výkone.




CycloneForce prináša výkon aj čistejší filter

Upchatý filter vášho robotického pomocníka je minulosťou. Vysávač VR20K9350WK je totiž vybavený funkciou CycloneForce, ktorá využíva odstredivé sily k tomu, aby rôzne nečistoty a prach zachytila v externom zásobníku. Vďaka tomu sa samotný filter vysávača menej upcháva a upratovanie vašej domácnosti tak dlhodobo prebieha za optimálnych podmienok.

* Založené na internom testovaní v porovnaní s bežným vysávačom VR10BTATBB od spoločnosti Samsung. 




Diaľkové ovládanie na presné vysávanie

Potrebujete venovať naozaj výnimočnú starostlivosť silne znečistenému priestoru? Jednoducho prostredníctvom diaľkového ovládača vyberte tie časti podlahy, na ktoré sa má váš vysávač zamerať. Ovládať je možné aj ďalšie funkcie vysávača, ako silu sacieho výkonu, alebo pohodlne na diaľku naplánovať čas vysávania.




Kolieska Easy Pass prekonajú prekážky

Poradí si aj so členitým terénom vášho domova a len tak niečo ho nezastaví. Robotický vysávač Samsung VR20M705CUS je totiž vybavený vylepšenými kolieskami Easy Pass a zároveň sa jeho telo nachádza 15 milimetrov nad podlahou. Hravo tak prekoná prahy dverí, ktoré by inému automatickému pomocníkovi nedovolili pokračovať, a nevadí mu ani iné potenciálne prekážky, ako je napríklad hustý koberec s vysokým vláknom.



Nastavenie a príslušenstvo pre rôzne príležitosti

K vysávaču patrí tiež praktické príslušenstvo a rôzne možnosti nastavenia. Pomocou modulu Virtual Guard vytýčite vo svojej domácnosti chránenej priestory, kam vysávač nesmie. Obmedzíte tak napríklad prístup do detskej izby. Časový rozvrh práce môžete nastaviť na celý týždeň, na výber máte tri režimy vysávania a rôzne úrovne výkonu. A keď vysávači začne dochádzať energia, presunie sa do dokovacej stanice. Po nabití sa potom automaticky vráti do práce.

Parametre a špecifikácia

Funkcie
Automatické dobíjanie, Senzor proti pádu zo schodov, Prispôsobenie povrchu podlahy, Funkcia proti zamotaniu káblov, Časový rozvrh upratovania Hotovo!
Vlastnosti
Diaľkové ovládanie Hotovo!
Doba nabíjania
2,67 h Hotovo!
Doba chodu
90 min Hotovo!

Špecifické vlastnosti

Funkcie
Automatické dobíjanie, Senzor proti pádu zo schodov, Prispôsobenie povrchu podlahy, Funkcia proti zamotaniu káblov, Časový rozvrh upratovania Hotovo!

Vlastnosti

Vlastnosti
Diaľkové ovládanie Hotovo!

Filtre

Typ filtra
Mikrofilter, Umývateľný filter, AeroForce filter Hotovo!

Farba

Farba
Čierna, Strieborná Hotovo!

Mobilná aplikácia

Mobilná aplikácia
Nie Hotovo!

Hlučnosť

Hlučnosť
77 dB Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Výška
9,7 cm Hotovo!
Šírka
34 cm Hotovo!
Hĺbka
34,8 cm Hotovo!
Hmotnosť
4,3 kg Hotovo!
Viac parametrov

Vytvoriť lepší svet. Neskromná vízia, ktorá poháňa Samsung už od jeho vzniku v roku 1938. Odvaha investovať do vývoja nových technológií je pre firmu príznačná, ako dokladá rad vizionárskych riešení. V súčasnosti je skupina Samsung najväčšou spoločnosťou v Južnej Kórei a 3. najväčší celosvetový konglomerát meraný podľa tržieb. Spotrebitelia si spájajú Samsung v prvom rade s kvalitnou spotrebnou elektronikou.

Všeobecne sú známe mobilné telefóny Galaxy, jedny z najlepších a zároveň najžiadanejších mobilných telefónov svojej triedy. Nemožno opomenúť ani špičkové televízory Samsung. Na tomto poli spoločnosť svojimi priehľadnými panelmi potvrdzuje odvahu vydávať sa po nevyšliapaných cestách. Pôsobnosť spoločnosti je však oveľa širšia. Je aktívna v strojnom a ťažkom priemysle, chemickom priemysle, v staviteľstve, maloobchode či finančných službách.

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Samsung VR20M705CUS/GE Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Samsung VR20M705CUS/GE. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Samsung VR20M705CUS/GE. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Samsung VR20M705CUS/GE. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Samsung VR20M705CUS/GE.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií