Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Samsung WB35F čierny

Zobraziť katalóg
Samsung WB35F čierny
4,4 14 hodnotení
Digitálny fotoaparát CCD 16.2 Mpx, 12x zoom, optická stabilizácia, širokouhlý objektív 24mm F3.1, 2.7" LCD, HD video, WiFi, NFC, MicroSD/MicroSDHC/MicroSDXC
Kód:  OS907b7a Produktové číslo:  EC-WB35FZBPBE3 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Samsung WB35F čierny

Samsung WB35F je nový ultrazoom v čiernej farbe od rokmi overeného a obľúbeného výrobcu. Približovanie si môžete užiť skutočne naplno práve vďaka 12x optickému zoomu s optickou stabilizáciou obrazu. Vďaka tomu a CCD snímaču s rozlíšením 16 Mpx sa stane tento fotoaparát vašim miláčikom. Okrem fotenia si však môžete užívať aj nahrávanie videa v kvalite HD ready, teda 1280 × 720 pixelov, s 30 snímkami za sekundu.

Všetky urobené zábery si potom v pokoji prezriete na 2,7'' LCD displeji, kde si tiež môžete vybrať z množstva prednastavených režimov záznamu. Samsung WB35F podporuje pamäťové karty typu microSD, microSDHC a microSDXC. Zdieľanie vašich zážitkov je teraz oveľa jednoduchšie než predtým vďaka zabudovanej WiFi a NFC technológii. S tou sa stačí len dotknúť iného zariadenia s NFC a všetko, čo si prajete zdieľať, je doň odoslané. Ako zdroj energie slúži akumulátor typu Li-Ion.

Parametre a špecifikácia

Typ snímača
CCD Hotovo!
Veľkosť snímača
1/2,3" Hotovo!
Pomer strán
16:9 Hotovo!
Maximálne ISO
3 200 ks Hotovo!

Snímač

Typ snímača
CCD Hotovo!
Veľkosť snímača
1/2,3" Hotovo!
Pomer strán
16:9 Hotovo!
Maximálne ISO
3 200 ks Hotovo!

Video

Maximálne rozlíšenie videa
HD Hotovo!

Objektív

Min. ohnisková vzdialenosť (prepočet na 35mm)
24 mm Hotovo!
Max. ohnisková vzdialenosť (prepočet na 35mm)
288 mm Hotovo!
Max. svetelnosť pri min. ohniskovej vzdialenosti
f/3,1 Hotovo!
Max. svetelnosť pri max. ohniskovej vzdialenosti
f/6,3 Hotovo!
Optický zoom
12 × Hotovo!

Displej

Uhlopriečka displeja
2,7" (6,86 cm) Hotovo!

Batéria

Typ napájania
Akumulátor Hotovo!
Kapacita batérie
700 mAh Hotovo!

Vstupy a výstupy

Dátové rozhrania
Bezdrôtové rozhranie WiFi Hotovo!

Obsah balenia

Obsah balenia
Popruh/pútko, USB kábel, Manuál, Napájací kábel/adaptér Hotovo!
Viac parametrov

Vytvoriť lepší svet. Neskromná vízia, ktorá poháňa Samsung už od jeho vzniku v roku 1938. Odvaha investovať do vývoja nových technológií je pre firmu príznačná, ako dokladá rad vizionárskych riešení. V súčasnosti je skupina Samsung najväčšou spoločnosťou v Južnej Kórei a 3. najväčší celosvetový konglomerát meraný podľa tržieb. Spotrebitelia si spájajú Samsung v prvom rade s kvalitnou spotrebnou elektronikou.

Všeobecne sú známe mobilné telefóny Galaxy, jedny z najlepších a zároveň najžiadanejších mobilných telefónov svojej triedy. Nemožno opomenúť ani špičkové televízory Samsung. Na tomto poli spoločnosť svojimi priehľadnými panelmi potvrdzuje odvahu vydávať sa po nevyšliapaných cestách. Pôsobnosť spoločnosti je však oveľa širšia. Je aktívna v strojnom a ťažkom priemysle, chemickom priemysle, v staviteľstve, maloobchode či finančných službách.

Poznámka:
» Všetky ultrazoomy

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Samsung WB35F čierny Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Samsung WB35F černý. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Samsung WB35F schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Samsung WB35F schwarz. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Samsung WB35F černý.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií