Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

AP+ nový vizuál PET

SAMSUNG WD8NK52E0ZW/LE

Zobraziť katalóg
SAMSUNG WD8NK52E0ZW/LE + 10 rokov záruka na motor
4,5 2 hodnotení
Parná práčka so sušičkou spredu plnená, energetická trieda: F, účinnosť odstr. a sušenia: B, kapacita prania: 8 kg, kapacita prania a sušenia: 5kg, spotreba energie prania a sušenia: 397 kWh/100 cyklov, spotreba vody (celý cyklus): 80l, hlavné funkcie: parný program, invertorový motor, hmotnostná automatika, rýchly program, displej, pridanie bielizne v priebehu prania, detská poistka a zvukový signál ukončenia programu, špeciálne technológie: Aqua stop, 1200 ot./min pri odstreďovaní, biela farba, 85×60×45.6 cm (V׊×H)
Kód:  SAWM054 Produktové číslo:  WD8NK52E0ZW/LE Stránky výrobcu

SAMSUNG WD8NK52E0ZW/LE

Samsung Práčka so sušičkou WD8NK52E0ZW/LE vám umožní pridanie bielizne počas cyklu

Práčka so sušičkou Samsung WD8NK52E0ZW/LE vám ponúkne možnosť pridania bielizne kedykoľvek počas procesu prania. Zabudnutú bielizeň stačí jednoducho pridať do špeciálnych dvierok Add Wash. Rovnako tak jednoducho môžete do práčky pridať bielizeň vypranú v ruke, ktorú potrebujete len vyplákať, alebo odstrediť.

Slim vyhotovenie práčky so sušičkou Samsung WD8NK52E0ZW/LE

Parná práčka so sušičkou Samsung WD8NK52E0ZW/LE vás poteší svojím úzkym vyhotovením, vďaka ktorému je vhodná aj do menších domácností. Aj napriek tomu, že je práčka so sušičkou Samsung WD8NK52E0ZW/LE vyrobená ako slim vyhotovenie, pojme až 8 kg bielizne v jednej várke. S práčkou so sušičkou tak ušetríte nielen energiu, ale aj čas aj vodu.

Úzka parná práčka so sušičkou Samsung WD8NK52E0ZW/LE s unikátnou technológiou Eco Bubble

Úzka parná práčka so sušičkou Samsung WD8NK52E0ZW/LE je vybavená špeciálnou technológiou Eco Bubble, ktorá zaručí výkonné pranie aj pri nízkych teplotách. Vďaka tejto technológii sa premení prací prostriedok na aktívnu penu, ktorá efektívnejšie a účinnejšie prenikne do hĺbky bielizne. Šetrne odstráni všetky nečistoty a zároveň šetrí energiu a váš čas.

Technológia Air Wash na osvieženie bielizne

Krásne čistá a svieža bielizeň? Technológia Air Wash bielizeň osvieži a zároveň dezinfikuje bez vody a pracieho prostriedku. Všetky pachy aj baktérie sú efektívne odstránené horúcim vzduchom. Práčka so sušičkou Samsung WD8NK52E0ZW/LE je vďaka tomu skvelý pomocník do každej domácnosti.

Hygienicky čistá bielizeň vďaka špeciálnemu cyklu Hygiene Steam

Práčka so sušičkou Samsung WD8NK52E0ZW/LE zabezpečí hygienicky čistú bielizeň vďaka cyklu Hygiene Steam. Tento cyklus využíva paru na odstránenie nečistôt a až 99,9 % baktérií a alergénov. Para efektívne prenikne do každého kúska oblečenia.


Funkcia Bubble Soak odstráni aj zaschnuté nečistoty a špinu

Ani veľmi zašpinená bielizeň nebude pre práčku Samsung WD8NK52E0ZW/LE žiadny problém. S tým vám pomôže funkcia intenzívneho čistenia Bubble Soak, ktorá odstráni aj zaschnuté nečistoty ako je krv, čaj, víno, make-up a dokonca aj tráva. Proces spočíva v tom, že sa bielizeň dôkladne namočí v aktívnych bublinkách vďaka čomu sa špina a nečistoty uvoľnia. Výsledkom je krásne čistá a voňavá bielizeň.


Veľmi tichý chod práčky Samsung WD8NK52E0ZW/LE s výkonným motorom

Práčka so sušičkou Samsung WD8NK52E0ZW/LE využíva na svoju prevádzku špeciálnu technológiu digitálneho invertora, ktorá pomocou silných magnetov zabezpečuje vysoký výkon. Zároveň spotrebováva menej energie ako univerzálny motor a prevádzka práčky so sušičkou je tak veľmi tichá. Samsung navyše ponúka 20-ročnú záruku na digitálny invertor.

Perte ticho s technológiou VRT Plus

Vďaka špeciálnej technológii VRT Plus môžete prať kedykoľvek budete chcieť. Táto technológia totiž znižuje hlučnosť a vibrácie počas prania, a to aj pri vysokých rýchlostiach. Trojrozmerný vibračný senzor dokáže udržať bubon dokonale vyvážený tým, že roztáča guľôčky z nehrdzavejúcej ocele v opačnom smere ako bielizeň.

Spredu plnená práčka so sušičkou Samsung WD8NK52E0ZW/LE vám ponúkne rýchly 59-minútový program

Ak nestíhate, slim práčka so sušičkou Samsung WD8NK52E0ZW/LE vám ponúka rýchly 59-minútový program, ktorý za túto dobu zvládne bielizeň vyprať, vypláchať a zároveň dôkladne vysušiť. Za približne hodinu tak bude vaša bielizeň pripravená na nosenie.



  • Produkt bol testovaný výrobcom, preto je možné, že pri preprave dôjde k úniku vody.

Parametre a špecifikácia

Maximálne otáčky pri odstreďovaní
1 200 ot./min Hotovo!
Typ modelu
Samostatne stojací model Hotovo!
Hmotnosť
72 kg Hotovo!
Energetická trieda (pranie a sušenie)
F Hotovo!
Energetická trieda
C Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
72 kg Hotovo!

Energetické parametre práčky 2021

Energetická trieda (pranie a sušenie)
F Hotovo!
Energetická trieda
C Hotovo!
Spotreba energie (pranie a sušenie)
397 kWh/100 c. Hotovo!
Spotreba energie (pranie)
63 kWh/100 c. Hotovo!
Kapacita práčky (pranie a sušenie)
5 kg Hotovo!
Kapacita práčky (pranie)
8 kg Hotovo!
Vážená spotreba vody na cyklus (pranie a sušenie)
80 l Hotovo!
Vážená spotreba vody na cyklus (pranie)
48 l Hotovo!
Doba trvania (pranie a sušenie)
48 min (0,8 h) Hotovo!
Doba trvania (pranie)
3,63 min (0,06 h) Hotovo!
Trieda účinnosti odstreďovania a sušenia
B Hotovo!
Emisie hluku šíreného vzduchom (program ECO 40-60)
A Hotovo!

Vlastnosti

Vyhotovenie práčky
So sušičkou Hotovo!
Plnenie
Spredu Hotovo!
Typ modelu
Samostatne stojací model Hotovo!
Počet programov
16 Hotovo!
Maximálne otáčky pri odstreďovaní
1 200 ot./min Hotovo!

Rozmery práčky

Veľkosť (hĺbka)
Úzka (do 50 cm) Hotovo!
Hĺbka
45,6 cm Hotovo!
Šírka
60 cm Hotovo!
Výška
85 cm Hotovo!

Funkcie

Funkcie práčky
Parný program, Invertorový motor, Hmotnostná automatika, Rýchly program, Displej, Pridanie bielizne v priebehu prania, Detská poistka, Zvukový signál ukončenia programu Hotovo!

Farba práčky

Farba
Biela Hotovo!
Viac parametrov

Vytvoriť lepší svet. Neskromná vízia, ktorá poháňa Samsung už od jeho vzniku v roku 1938. Odvaha investovať do vývoja nových technológií je pre firmu príznačná, ako dokladá rad vizionárskych riešení. V súčasnosti je skupina Samsung najväčšou spoločnosťou v Južnej Kórei a 3. najväčší celosvetový konglomerát meraný podľa tržieb. Spotrebitelia si spájajú Samsung v prvom rade s kvalitnou spotrebnou elektronikou.

Všeobecne sú známe mobilné telefóny Galaxy, jedny z najlepších a zároveň najžiadanejších mobilných telefónov svojej triedy. Nemožno opomenúť ani špičkové televízory Samsung. Na tomto poli spoločnosť svojimi priehľadnými panelmi potvrdzuje odvahu vydávať sa po nevyšliapaných cestách. Pôsobnosť spoločnosti je však oveľa širšia. Je aktívna v strojnom a ťažkom priemysle, chemickom priemysle, v staviteľstve, maloobchode či finančných službách.

Poznámka:
  • Od októbra 2020 môžu vybrané produkty prísť s dvoma energetickými štítkami v balení, nie je to chyba – v roku 2021 nás čaká tzv. preštítkovanie. K vybraným produktom tak môžete dostať nový aj starý energetický štítok.
  • Produkt bol testovaný výrobcom, preto je možné, že pri preprave dôjde k úniku vody.

» Všetky práčky do 8 kg bielizne
» Všetky úzke práčky s predným plnením – hĺbka do 50 cm
» Všetky parné práčky so sušičkou
» Všetky úzke parné práčky
» Všetky parné práčky spredu plnené
» Všetky úzke práčky so sušičkou slim, hĺbka do 50 cm
» Všetky práčky so sušičkou
» Všetky práčky do 6 kg bielizne, práčky na 7 – 9 kg bielizne a slim práčky

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Doba trvání (praní a sušení) 48 min (0,8 h) Doba trvání (praní) 3,38 min (0,06 h) To jsou opravdu slušné parametry :)) Zaručí se za ně Alza toto přesně potřebuji.

Dobrý den, má topné těleso, nebo kondenzační čerpadlo? experti mi jaksi nejsou schopni odpovědět... děkuji

Zdravím, mám doma pračku i sušičku, ale chtěl bych uspořit místo a vzít pračkosušičku. Jak je to s prachem ? Vím že sušička má 2 filtry, které se čistí pokaždém sušení. U pračko sušičky jsem to v návodu nenalez, to ten prach lítá do bytu ? Děkuji.

Dobrý deň, už som práčku dlho nekupovala a chcem sa spýtať na dĺžku hadice na prívod vody a tiež či sa dá hadica ktorou sa vypúšťa voda prevesiť na vaňu - staré práčky mali zakončenie tejto hadice do U. Mám dosť zle riešenú kúpeľňu, tak aby som nestroskotala na tomto. Veľmi pekne ďakujem za odpovede.

Hezký den, má tato kombinovaná pračka filtr na zachycení prachu, který bývá součástí sušiček a měl by být pravidelně čištěný? Případně kde je uložen?

Dobry den, je mozne odmontovat dvirka, abychom pracku dostali dvermi 50cm sirokymi do koupelny?

Lze u tohoto modelu odebrat vrchní kryt a tím snížit výšku?

Dobý den , chci se zaptat kolik je minimální dávka prádla do této pračky ? Děkuji

Dobrý den, chci se zeptat. Má tato pračka funkci odloženého startu ? Moc děkuji předem za případnou odpověď

Dobry den, aka je realna hlbka pracky vratane dvierok? Podla uvedenych udajov je to 45,6cm ale predpokladam, ze dvierka to nezahrna. Vopred dakujem.

Diskusia a poradňa k SAMSUNG WD8NK52E0ZW/LE
Príslušenstvo pre SAMSUNG WD8NK52E0ZW/LE Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SAMSUNG WD8NK52E0ZW/LE.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií