Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

SAMSUNG WW70AA126AE/LE

Zobraziť katalóg
SAMSUNG WW70AA126AE/LE
Úzka práčka spredu plnená, energetická trieda D, biela farba, hlavné funkcie: parný program, invertorový motor, hmotnostná automatika, odložený štart, rýchly program a detská poistka, váž. spotreba vody na cyklus 45l, kapacita práčky (program ECO 40–60°C): 7kg, váž. spotreba energie 69 kWh/100 cyklov, 1200ot./min pri odstreďovaní, špeciálne technológie: Eco Bubble, rozmery: 60×89×45 cm (Š×V×H), hmotnosť 55kg
Kód:  SAWM057 Produktové číslo:  WW70AA126AE/LE Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

SAMSUNG WW70AA126AE/LE

Ekologické pranie v horúcej pare s úzkou práčkou Samsung WW70AA126AE

Nižšia teplota prania, dokonale čistá bielizeň

Doprajte si perfektne čisté, mäkké a voňavé oblečenie po každom praní. Úzka parná práčka Samsung WW70AA126AE s predným plnením disponuje pokročilou technológiou Eco Bubble – tá premení prací prostriedok na aktívnu čistiacu penu, ktorá oveľa ľahšie prenikne do hĺbky textilu. Ponúka tak až o 24 % účinnejšie odstránenienečistôtaj za nižšej teploty vody a úsporu energie až o 70 %. Okrem toho je technológia veľmi šetrná aj k vašim odevom, pri ktorých napomáha dlhodobo ochraňovať farby a štruktúru.

Parná práčka Samsung WW70AA126AE odstráni až 99,9 % mikroorganizmov

Pri praní sa úzka práčka Samsung WW70AA126AE zbavuje nielen nečistôt, ale aj zachytených baktérií a alergénov. Cyklus Hygiene Steam vypustí do bubna horúcu paru, ktorá sa postará o hĺbkové odstránenie až 99,9 % všetkých mikroorganizmov. Vaše oblečenie aj posteľná bielizeň tak budú zakaždým hygienicky očistené a pripravené na použitie.


Tichý, ale efektívny chod digitálneho invertora

Jadro parnej práčky Samsung WW70AA126AE tvorí odolná technológia digitálneho invertora. Tá vášmu domovu zaistí tichú a energeticky šetrnú prevádzku bez toho, aby tým akokoľvek utrpel vynikajúci výkon – silné magnety vo vnútri zariadenia znižujú nepríjemné otrasy a vibrácie pri pracom cykle a zároveň pomáhajú oproti bežnému motoru aj účinne šetriť energiu. A aby ste si mohli byť istí dlhou životnosťou, je digitálny invertor krytý 20-ročnou zárukou.

Dajte zbohom zápachu

Zabudnite na nepríjemný zápach spôsobený baktériami, tento bubon sa čistí sám. Režim Drum Clean odstráni až 99,9 % nečistôt a baktérií kombináciou mechanického namáčania, pulzovania a odstreďovania – nepotrebujete ani žiadne nákladné chemické saponáty. A úzka parná práčka Samsung WW70AA126AE vás navyše sama upozorní, až bude potrebné čistenie zopakovať.

Maximálne čistá a efektívna zásuvka spredu plnenej práčky Samsung WW70AA126AE

Zásuvka StayClean Drawer využije váš prací prostriedok naozaj na maximum bez toho, aby po ňom zostávali stopy vo vnútri nádržky. Je špeciálne navrhnutá tak, aby dôkladný oplachovací systém mohol prijať aj väčšie množstvo pracieho prípravku. Vám tak okrem iného odpadne nepríjemná nutnosť zásuvku často manuálne čistiť.

Odolným nečistotám odzvonilo

Nič sa nedeje, keď vám pri raňajkách vyšplechne na obľúbenú bielu košeľu čierny čaj. Úzka parná práčka Samsung WW70AA126AE disponuje pracím cyklom Bubble Soak, ktorý bol špeciálne vyvinutý na odolné škvrny ako víno, krv, make-up či tráva. Vaše oblečenie nechá dôkladne odmočiť v aktívnych bublinách tak, aby sa nečistoty uvoľnili a potom ľahšie vyčistili.

Práčka spredu plnená Samsung WW70AA126AE je chránená pred elektrickým poškodením

Aby ste sa o bezpečie svojho zariadenia nemuseli ani v najmenšom obávať, vybavila spoločnosť Samsung úzku parnú práčku WW70AA126AE ochranou pred prepätím. Zabudované riešenie Volt Control dokáže detekovať zvýšenie napätia, a v takom prípade automaticky preruší napájanie, čím efektívne zabráni elektrickému poškodeniu.

  • Produkt bol testovaný výrobcom, preto je možné, že pri preprave dôjde k úniku vody.

Parametre a špecifikácia

Maximálne otáčky pri odstreďovaní
1 200 ot./min Hotovo!
Typ modelu
Samostatne stojací model Hotovo!
Hmotnosť
55 kg Hotovo!
Energetická trieda
D Hotovo!
Trieda účinnosti odstreďovania a sušenia
B Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
55 kg Hotovo!

Energetické parametre práčky 2021

Energetická trieda
D Hotovo!
Trieda účinnosti odstreďovania a sušenia
B Hotovo!
Emisie hluku šíreného vzduchom (program ECO 40-60)
A Hotovo!

Vlastnosti

Vyhotovenie práčky
Bez sušičky Hotovo!
Plnenie
Spredu Hotovo!
Typ modelu
Samostatne stojací model Hotovo!
Počet programov
14 Hotovo!
Maximálne otáčky pri odstreďovaní
1 200 ot./min Hotovo!

Rozmery práčky

Veľkosť (hĺbka)
Úzka (do 50 cm) Hotovo!
Hĺbka
45 cm Hotovo!
Šírka
60 cm Hotovo!
Výška
89 cm Hotovo!

Funkcie

Funkcie práčky
Parný program, Invertorový motor, Hmotnostná automatika, Odložený štart, Rýchly program, Detská poistka Hotovo!

Farba práčky

Farba
Biela Hotovo!

Energetické parametre práčky 2021

Energetická trieda
D Hotovo!
Vážená spotreba energie
69 kWh/100 c. Hotovo!
Maximálna kapacita práčky (program ECO 40-60)
7 kg Hotovo!
Doba trvania (program ECO 40-60)
208 min (3,47 h) Hotovo!
Emisie hluku šíreného vzduchom
A Hotovo!
Vážená spotreba vody na cyklus
45 l Hotovo!
Viac parametrov

Vytvoriť lepší svet. Neskromná vízia, ktorá poháňa Samsung už od jeho vzniku v roku 1938. Odvaha investovať do vývoja nových technológií je pre firmu príznačná, ako dokladá rad vizionárskych riešení. V súčasnosti je skupina Samsung najväčšou spoločnosťou v Južnej Kórei a 3. najväčší celosvetový konglomerát meraný podľa tržieb. Spotrebitelia si spájajú Samsung v prvom rade s kvalitnou spotrebnou elektronikou.

Všeobecne sú známe mobilné telefóny Galaxy, jedny z najlepších a zároveň najžiadanejších mobilných telefónov svojej triedy. Nemožno opomenúť ani špičkové televízory Samsung. Na tomto poli spoločnosť svojimi priehľadnými panelmi potvrdzuje odvahu vydávať sa po nevyšliapaných cestách. Pôsobnosť spoločnosti je však oveľa širšia. Je aktívna v strojnom a ťažkom priemysle, chemickom priemysle, v staviteľstve, maloobchode či finančných službách.

Poznámka:
  • Od októbra 2020 môžu vybrané produkty prísť s dvoma energetickými štítkami v balení, nie je to chyba – v roku 2021 nás čaká tzv. preštítkovanie. K vybraným produktom tak môžete dostať nový aj starý energetický štítok.
  • Produkt bol testovaný výrobcom, preto je možné, že pri preprave dôjde k úniku vody.

» Všetky úzke práčky s predným plnením – hĺbka do 50 cm
» Všetky úzke parné práčky
» Všetky parné práčky spredu plnené
» Všetky práčky do 6 kg bielizne, práčky na 7 – 9 kg bielizne a slim práčky

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý deň, treba ku práčke aj prívod teplej vody?

Dobrý deň má práčka funkciu smart control? Teda je možné ovládať ju cez aplikáciu v mobile?

Diskusia a poradňa k SAMSUNG WW70AA126AE/LE
Príslušenstvo pre SAMSUNG WW70AA126AE/LE Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SAMSUNG WW70AA126AE/LE.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií