PET Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

SAMSUNG WW70J5446DW/ZE + SAMSUNG DV80M50101W/LE

Zobraziť katalóg
SAMSUNG WW70J5446DW/ZE + SAMSUNG DV80M50101W/LE
Set práčka a sušička - práčka: energetická trieda A+++, hmotnosť náplne 7 kg, hlučnosť 51 dB, sušička: energetická trieda A++, hmotnosť náplne 8kg
Kód:  SAMSET07 Stránky výrobcu
SAMSUNG WW70J5446DW/ZE + SAMSUNG DV80M50101W/LE Predaj skončil

SAMSUNG WW70J5446DW/ZE + SAMSUNG DV80M50101W/LE

Rozmýšľate nad tým, akú kúpiť práčku a sušičku? V tom prípade máme pre vás skvelý tip. Cenovo výhodný set práčky Samsung WW70J5446DW/ZO a sušičky bielizne Samsung DV80M50101W/LE. Ušetrite čas a vyberte osvedčenú kvalitu v podobe spotrebičov značky Samsung.

Práčka Samsung WW70J5446DW/ZO

Práčka umožňuje pomocou otvoru na predných dvierkach pridať počas prania napr. zatúlanú ponožku, prisypať zmäkčovač alebo pridať ku koncu cyklu bielizeň na ručné pranie. Efektívne technológie EcoBubble chránia životné prostredie aj vašu peňaženku. Na veľmi zašpinenú bielizeň je tu program Bubble Soak. Práčka spredu plnená Samsung má Digital Invertor motor, ktorý vám zaistí nízku hlučnosť práčky, nižšie vibrácie a spoľahlivý chod. Motor sa tak menej opotrebováva a jeho životnosť je vyššia. Príjemnou novinkou je funkcia Smart Check, čo je systém automatického sledovania chýb cez mobilnú aplikáciu. Môžete si tak sami pomôcť pri menších problémoch a nemusíte zložito vyhľadávať, čo ktorý kód znamená alebo volať odbornú pomoc

Kľúčové vlastnosti automatickej práčky Samsung WW70J5446DW/ZO

  • Práčka SAMSUNG s predným plnením na pridanie bielizne alebo pracieho prostriedku počas prania
  • Pred koncom programu môžete pridať bielizeň na ručné pranie
  • Technológia EcoBubble na rýchlejšie pranie pri nižších teplotách
  • Bubble Soak zvládne silne zašpinenú bielizeň
  • Tichá a bezproblémová prevádzka s motorom Digital Invertor
  • Aplikácia Smart Check sama diagnostikuje a vyrieši problémy

Sušička bielizne Samsung DV80M50101W/LE

Sušička bielizne Samsung DV80M50101W/LE sa dokonale postará o usušenie vašej bielizne a oblečenia. Vďaka technológii tepelného čerpadla ponúka účinnejší, úspornejší a šetrnejší spôsob sušenia. Inteligentný sušiaci systém OptimalDry s detekciou vlhkosti, teploty a čistoty tepelného výmenníka umožní priebežnú úpravu času sušenia, aby sa dosiahli najlepšie výsledky. Systém pritom súčasne chráni bielizeň pred poškodeniu a znižuje spotrebu energie. Sušička prádla disponuje kapacitou na 8 kg bielizne, ktoré ochráni pred pokrčením. Program rýchle sušenie umožňuje usušiť menšiu várku oblečenia už za 35 minút takým spôsobom, že si ho po vybratí zo sušičky môžete vziať rovno na seba. Samozrejmosťou je tiež funkcia odloženého štartu, ktorá zabezpečí možnosť naplánovania času spustenia spotrebiča a nechýba ani detská poistka

Kľúčové vlastnosti sušičky bielizne Samsung DV80M50101W/LE

  • Sušička bielizne s kapacitou 8 kg
  • S technológiou tepelného čerpadla na šetrné a úsporné sušenie
  • Inteligentný sušiaci systém OptimalDry na priebežnú úpravu času sušenia
  • Chráni bielizeň pred poškodením
  • S inovovaným filtrom 2 v 1 obsahujúcom 2-vrstvý sieťový filter
  • Sušička na prádlo SAMSUNG s indikátorom vody v nádobke
  • Možnosť usušenia menšieho množstva bielizne za 35 minút
  • Technológia AirWash pre voňavú a sviežu bielizeň
  • S funkciou odloženého štartu a detskou poistkou
  • Vhodná na usušenie všetkých druhov bielizne vrátane lôžkovín

Parametre a špecifikácia

Energetická trieda
A++ Hotovo!
Kapacita sušičky
8 kg Hotovo!

Energetické parametre sušičky

Energetická trieda
A++ Hotovo!
Kapacita sušičky
8 kg Hotovo!

Vytvoriť lepší svet. Neskromná vízia, ktorá poháňa Samsung už od jeho vzniku v roku 1938. Odvaha investovať do vývoja nových technológií je pre firmu príznačná, ako dokladá rad vizionárskych riešení. V súčasnosti je skupina Samsung najväčšou spoločnosťou v Južnej Kórei a 3. najväčší celosvetový konglomerát meraný podľa tržieb. Spotrebitelia si spájajú Samsung v prvom rade s kvalitnou spotrebnou elektronikou.

Všeobecne sú známe mobilné telefóny Galaxy, jedny z najlepších a zároveň najžiadanejších mobilných telefónov svojej triedy. Nemožno opomenúť ani špičkové televízory Samsung. Na tomto poli spoločnosť svojimi priehľadnými panelmi potvrdzuje odvahu vydávať sa po nevyšliapaných cestách. Pôsobnosť spoločnosti je však oveľa širšia. Je aktívna v strojnom a ťažkom priemysle, chemickom priemysle, v staviteľstve, maloobchode či finančných službách.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, hloubka sušičky je stejně jako u pračky také 55 cm? V technických parametrech to není uvedeno. Děkuji za odpověď.

Dobry den, je tu prosim vas farebny rozdiel? Zda sa mi ze pracka je o nieco tmavsia..

Dobrý deň je potrebné mať pri umiestnení sušičky na práčku nejaký predel, nemusí byť šuflíkový, alebo som niekde videla len fixacne podložky, alebo je možné to umiestniť bez toho?

Dobrý den, Dá se sušička připojit i na odpad? Děkuji.

Dobrý den, dá se u této sestavy sjednotit otvírání dveří?? Tak aby se jak pračka tak sušička otvírala doprava?? Děkuji za odpověď

Dobrý den, jaký mezikus potřebuji, abych mohl postavit sušičku na pračku? Děkuji

Diskusia a poradňa k SAMSUNG WW70J5446DW/ZE + SAMSUNG DV80M50101W/LE
Príslušenstvo pre SAMSUNG WW70J5446DW/ZE + SAMSUNG DV80M50101W/LE Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SAMSUNG WW70J5446DW/ZE + SAMSUNG DV80M50101W/LE.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií