Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Samsung WW70K5210XW/LE

Zobraziť katalóg
Samsung WW70K5210XW/LE + 10 rokov záruka na digitálny invertorový motor
5 1 hodnotení
Úzka práčka s predným plnením – 7kg, 1200 ot./min, hlučnosť 61/76dB, 12 programov, digitálny invertorový motor s 10 ročnou zárukou, AddWash – špeciálne dvierka umožňujúce pridať bielizeň počas pracieho cyklu, V׊×H 85×60×49cm, EcoBubble, keramické výhrevné teleso, Bubble Soak, diamantový bubon
Kód:  SAPR005 Produktové číslo:  WW70K5210XW/LE Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Samsung WW70K5210XW/LE


Možnosť pridania prádla

Špeciálne dvierka AddWash vám uľahčia pranie. Nemusíte mať zbytočný stres z toho, že ste zabudli do práčky pred jej spustením dať všetko oblečenie. Pridať do práčky AddWash tričko či ponožku môžete aj počas pracieho cyklu. A nezáleží ani na tom, či chcete oblečenie vyprať alebo len odstrediť alebo vyplákať.



Výkonné a šetrné pranie

Ušetrite na spotrebe energie a zároveň si doprajte pranie špičkovej kvality. To všetko vám zabezpečí dômyselné riešenie Eco Bubble™. Táto praktická technológia premieňa prací prostriedok na aktívnu penu. Tá následne preniká do tkaniny, z ktorej odstraňuje nečistoty. Celé to prebehne rýchlo, účinne, bezpečne a šetrne. 



Dajte zbohom škvrnám

Nedajte najmenšiu šancu žiadnej nečistote. Stačí jediné jednoduché stlačenie tlačidla a šikovná technológia Bubble Soak vám umožní odstrániť celé spektrum aj tých najodolnejších škvŕn. Silná aktívna pena, v ktorej je oblečenie následne vyplákané, zaistí dokonalé uvoľnenie a skutočne účinné odstránenie rezistentných škvŕn. 



Záruka dlhej životnosti

Permanentné magnety používané k pohonu bubnu digitálnym invertorovým motorom zabezpečujú pri chode práčky menej hluku, vibrácii a takisto nižšiu spotrebu. Motor sa vyznačuje aj 10-ročnou zárukou.



Rýchle riešenie problémov

Vyvarujte sa poplatkom za servisné služby a predíďte akýmkoľvek závadám a problémom s chodom práčky. Pomôže vám s tým systém Smart Check, ktorý sleduje chyby a automaticky diagnostikuje problémy, na ktoré vám prostredníctvom smartfón aplikácie následne ponúkne aj potrebné riešenie. 

Parametre a špecifikácia

Typ modelu
Samostatne stojací model Hotovo!
Hmotnosť
67 kg Hotovo!
Dĺžka prívodnej hadice
1,5 m Hotovo!
Dĺžka odpadovej hadice
1,3 m (1,3 m) Hotovo!
Trieda účinnosti odstreďovania a sušenia
B Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
67 kg Hotovo!

Dĺžka hadice

Dĺžka prívodnej hadice
1,5 m Hotovo!
Dĺžka odpadovej hadice
1,3 m (1,3 m) Hotovo!

Energetické parametre práčky 2021

Trieda účinnosti odstreďovania a sušenia
B Hotovo!

Vlastnosti

Vyhotovenie práčky
Bez sušičky Hotovo!
Plnenie
Spredu Hotovo!
Typ modelu
Samostatne stojací model Hotovo!

Rozmery práčky

Veľkosť (hĺbka)
Úzka (do 50 cm) Hotovo!
Hĺbka
45,6 cm Hotovo!
Šírka
60 cm Hotovo!
Výška
85 cm Hotovo!

Farba práčky

Farba
Biela Hotovo!
Viac parametrov

Vytvoriť lepší svet. Neskromná vízia, ktorá poháňa Samsung už od jeho vzniku v roku 1938. Odvaha investovať do vývoja nových technológií je pre firmu príznačná, ako dokladá rad vizionárskych riešení. V súčasnosti je skupina Samsung najväčšou spoločnosťou v Južnej Kórei a 3. najväčší celosvetový konglomerát meraný podľa tržieb. Spotrebitelia si spájajú Samsung v prvom rade s kvalitnou spotrebnou elektronikou.

Všeobecne sú známe mobilné telefóny Galaxy, jedny z najlepších a zároveň najžiadanejších mobilných telefónov svojej triedy. Nemožno opomenúť ani špičkové televízory Samsung. Na tomto poli spoločnosť svojimi priehľadnými panelmi potvrdzuje odvahu vydávať sa po nevyšliapaných cestách. Pôsobnosť spoločnosti je však oveľa širšia. Je aktívna v strojnom a ťažkom priemysle, chemickom priemysle, v staviteľstve, maloobchode či finančných službách.

Poznámka:
  • Od októbra 2020 môžu vybrané produkty prísť s dvoma energetickými štítkami v balení, nie je to chyba – v roku 2021 nás čaká tzv. preštítkovanie. K vybraným produktom tak môžete dostať nový aj starý energetický štítok.
  • Produkt bol testovaný výrobcom, preto je možné, že pri preprave dôjde k úniku vody.

» Všetky úzke práčky s predným plnením – hĺbka do 50 cm
» Všetky práčky do 6 kg bielizne, práčky na 7 – 9 kg bielizne a slim práčky

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den chci se optat zda je pračka v českém jazyce kolem kolečka při přepínaní programu a na displeji?

Dobrý den. Jaká je prosím barva dvířek zvenčí. Na hlavním obrázku jsou bílé a dole na obrázcích černé. Děkuji za odpověď. Křivánek

Diskusia a poradňa k Samsung WW70K5210XW/LE
Príslušenstvo pre Samsung WW70K5210XW/LE Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SAMSUNG WW70K5210XW/LE.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií