PET AD homeoffice

Samsung WW70M649OBW/ZE

Zobraziť katalóg
Samsung WW70M649OBW/ZE + 10 rokov záruka na digitálny invertorový motor
5 1 hodnotení
Práčka s predným plnením – A+++ (-30%), 8kg, 1400 ot./min, hlučnosť 50/73dB, 14 programov, odložený koniec, invertorový motor s 10 ročnou zárukou, V׊×H 85×60×62.5cm, QuickDrive – unikátna konštrukcia práčky vďaka ktorej usporíte až 50% času prania, Q-Rator navrhuje optimálny prací program a umožňuje nastaviť plán prania z vášho mobilného telefónu, AddWash – špeciálne dvierka na pridanie bielizne v priebehu pracieho cyklu, EcoBubble, keramické výhrevné teleso, Bubble Soak
Kód:  SAPR002 Produktové číslo:  WW70M649OBW/ZE Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Samsung WW70M649OBW/ZE

Skvele vybavená práčka s predným plnením Samsung WW70M649OBW/ZO sa efektívne postará o vašu bielizeň a navyše je ohľaduplná k vašej peňaženke. Inovatívna technológia QuickDrive™ a jedinečná konštrukcia bubna Q-Drum™ s kapacitou 7 kg využíva nezávislú rotáciu samotného bubna a jeho zadnej steny, čím sa pri praní vytvára ďaleko účinnejšie prúdenie vody a pohyb bielizne. Vďaka tomu je vaše oblečenie vyprané až o 50 % rýchlejšie, účinne a navyše naozaj šetrne. Ku kvalite prania prispievajú aj špeciálne funkcie aktívnych bublín, aktívnej peny, alebo inteligentný systém riadenia práčky Q-rator. Digitálny invertorový motor sa postará o maximálne spoľahlivý a pritom tichý chod. Keramické výhrevné teleso s dvojitou povrchovou úpravou znižuje usadzovanie vodného kameňa a tým predlžuje životnosť práčky.


Kľúčové vlastnosti práčky Samsung WW70M649OBW/ZO

  • Práčka s predným plnením v bielom farebnom vyhotovení
  • Konštrukcia bubna Q-Drum™ pre rýchlejšie pranie, disponuje kapacitou 7 kg bielizne
  • Práčka Samsung dokáže vyvinúť až 1 400 otáčok za minútu a pritom hlučnosť prania neprekročí 50 dB
  • Invertorový motor s desaťročnou zárukou pre tichšiu a napriek tomu výkonnejšiu prevádzku práčky Samsung WW70M649OBW/ZO
  • S technológiou QuickDrive™ budete prať ešte o 50 % rýchlejšie a zároveň vám práčka ušetrí až 20 % spotrebovaných energií
  • Efektívnejšie pranie s technológiou aktívnych bublín Eco Bubble™
  • Funkcia aktívnej peny Bubble Soak sa postará aj o tie najodolnejšie škvrny bez nutnosti predpierania
  • Inteligentný systém riadenia práčky Samsung Q-rator na pohodlné plánovanie prania
  • Kombinácia všetkých týchto moderných technológií zebezpečí Super Speed každodenné pranie len za 39 minút
  • O hygienicky čistý bubon a vnútro práčky Samsung WW70M649OBW/ZO sa postará funkcia Eco Drum Clean+
  • Funkcia StayClean Drawyer zabráni usadzovaniu zvyškov pracieho prostriedku v zásobníku
  • Spredu plnená práčka Samsung má vo výbave špeciálne keramické výhrevné teleso Ceramic Heater+ pýšiace sa veľmi dlhou životnosťou
  • Práčka plnená spredu patrí do energetickej kategórie A+++, spotreba energie 122 kWh za rok a ročná spotreba vody je odhadovaná na 7 400 l
  • Rozmery práčky Samsung WW70M649OBW/ZO sú: 60 × 85 × 55 cm

Vysoká kvalita prania za ešte kratší čas

S touto práčkou a jej technológiou QuickDrive™ budete prať ešte o 50 % rýchlejšie ako s inými modelmi a zároveň vám ušetrí až 20 % energie bez toho, aby došlo k zníženiu účinnosti prania. Vďaka Q-Drum™, jedinečnej konštrukcii bubna spredu plnenej práčky Samsung WW70M649OBW/ZO, sa bubon otáča nezávisle na zadnej stene a vďaka tomu dosahuje efektívnejší pohyb bielizne. Táto technológia, ktorá šetrí váš čas aj peňaženku, bola testovaná spoločnosťou Intertek podľa normy IEC 60456:2010.

Inteligentná starostlivosť o vašu bielizeň vďaka práčke Samsung WW70M649OBW/ZO

Inteligentný systém riadenia práčky Samsung WW70M649OBW/ZO nazvali vývojári Q-rator a ide o dômyselného pomocníka pri vašom plánovaní prania. Systém, ktorý využijete pomocou zariadenia s operačnými systémami Android alebo iOS, si zapamätá a zhromaždí používateľské dáta a nastavenia počas interakcií pre ešte efektívnejšie využitie technológie QuickDrive™. Tento plánovač prania vám uľahčí rozvrhnutie času a asistent údržby sa postará o odstraňovanie problémov. Na správne fungovanie aplikácie je potrebný účet Samsung a WiFi pripojenie.

Ešte efektívnejšie pranie s technológiou aktívnych bublín

Práčka s predným plnením Samsung WW70M649OBW/ZO vám ušetrí náklady a zároveň ochráni farbu aj textúru vášho oblečenia. S efektívnou technológiou Eco Bubble™ sa totiž prací prostriedok zmení na aktívnu penu, ktorá do bielizne prenikne rýchlejšie a účinnejšie ju zbaví nečistôt. To platí aj pre pranie v studenej vode (15 °C). Vďaka Eco Bubble™ očakávajte silný a predsa šetrný čistiaci výkon, ktorý spotrebuje menej energie. Technológia bola na účinnosť testovaná podľa normy IEC 60456-2010 a spoločnosťou Springboard Engineering s využitím testovacej látky EMPA, ktorá laboratórne porovnáva účinky normálnych pracích prostriedkov a technológiu týchto aktívnych bublín.

Super Speed – vyprané iba za 39 minút

Nadpriemerné skrátenie pracieho procesu zabezpečuje už spomínaná technológia dynamického pohybu bubna QuickDrive™ v kombinácii s jeho diamantovým vyhotovením Q-Drum. Skrátená je aj doba plákania zrýchlením otáčok a funkciou priameho vstrekovania, pričom Eco Bubble™ funkcia sa postará o perfektný výsledok prania. Spoločne všetky tieto vlastnosti práčky Samsung WW70M649OBW/ZO zaručia, že svoju dennú dávku bielizne budete mať vypranú iba za 39 minút.

Vnútro práčky vždy perfektne čisté

Útroby vašej práčky budú neustále hygienicky čisté vďaka funkcii Eco Drum Clean+. Tá sa postará o všetky nečistoty, ktoré sa držia v bubne zariadenia a zlikviduje aj 99,9 % baktérií spôsobujúcich zápach. Systém funguje pomocou zvýšených otáčok v kombinácii so silným prúdom vody, ktorý vyčistí aj gumové tesnenie vašej práčky Samsung WW70M649OBW/ZO. To všetko bez nutnosti použitia drahých, či škodlivých chemikálií. A navyše, keď nastane chvíľa, keď už bude potrebné práčku vyčistiť, spredu plnená práčka Samsung WW70M649OBW/ZO vás na to sama upozorní po 40 pracích cykloch. Funkcia Eco Drum Clean+ bola testovaná spoločnosťou Intertek.


Efektívne vyčistenie odolných škvŕn s aktívnou penou

Kto sa už niekedy nezdesil nad zničeným kúskom oblečenia po poliatí vínom, so stopami po mejkape, či škvrnami od trávy? S práčkou Samsung WW70M649OBW/ZO už svojmu tričku, alebo nohaviciam nebudete musieť dávať zbohom, pretože funkcia Bubble Soak sa postará aj o toto odolné znečistenie. Ak túto funkciu u spredu plnenej práčky Samsung využijete, vaša bielizeň sa namočí do aktívnej peny, ktorá uvoľní aj zdanlivo nevyčistitelné škvrny a uľahčí ich odstránenie. Funkcia Bubble Soak bola u práčky Samsung WW70M649OBW/ZO testovaná podľa 5. vydania normy IEC 60456.

Vysoký výkon a napriek tomu nízka hlučnosť

Práčka plnená spredu Samsung WW70M649OBW/ZO dostala do výbavy digitálny invertorový motor, ktorý sa môže pýšiť vyššou energetickou účinnosťou, dlhodobým výkonom a okrem toho aj nižšou hlučnosťou. Motor pracuje na princípe silných magnetov, ktoré zabezpečujú tichšiu a napriek tomu výkonnejšiu prevádzku. Zároveň spotrebováva, oproti iným bežným motorom, oveľa menej energie a je zaručená jeho dlhá životnosť. Tú určite potvrdí aj desaťročná záruka. Invertorový motor práčky Samsung WW70M649OBW/ZO má certifikát o životnosti 23 rokov vydaný testovacou a certifikačnou asociáciou Verband Deutscher Elektrotechniker (VDE).


Dlhá životnosť výhrevného telesa a teda aj celej práčky Samsung

Špeciálne keramické výhrevné teleso Ceramic Heater+ práčky Samsung WW70M649OBW/ZO vám zaručí, že dlhý čas nebudete musieť investovať do žiadnej novej práčky. Teleso svojou patentovanou antiadhéznou povrchovou úpravou a mikroštruktúrou zabráni vzniku vodného kameňa a zároveň si zachová vysokú tepelnú vodivosť. Životnosť vykurovacieho telesa a teda celkovo aj práčky Samsung WW70M649OBW/ZO je unikátne dlhá a zachováva oveľa dlhšiu dobu aj vysoký výkon.

Žiadne usadeniny po pracom prostriedku

Môžete sa rozlúčiť s únavným čistením zásobníka na prací prostriedok. S funkciou StayClean Drawer a špeciálne navrhnutým preplachovacím systémom práčky Samsung WW70M649OBW/ZO sa už nestane, že by v zásobníku zostávali zvyšky nevyužitého pracieho prostriedku. Vaša pračka si tak zachová stále hygienicky čistý vzhľad bez usadenín od mydla.


Samsung – testované pre praktický život


  • Produkt bol testovaný výrobcom, preto je možné, že pri preprave dôjde k úniku vody.

Parametre a špecifikácia

Typ modelu
Samostatne stojací model Hotovo!
Hmotnosť
76 kg Hotovo!
Dĺžka prívodnej hadice
1,5 m Hotovo!
Dĺžka odpadovej hadice
1,3 m (1,3 m) Hotovo!
Trieda účinnosti odstreďovania a sušenia
B Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
76 kg Hotovo!

Dĺžka hadice

Dĺžka prívodnej hadice
1,5 m Hotovo!
Dĺžka odpadovej hadice
1,3 m (1,3 m) Hotovo!

Energetické parametre práčky 2021

Trieda účinnosti odstreďovania a sušenia
B Hotovo!

Vlastnosti

Vyhotovenie práčky
Bez sušičky Hotovo!
Plnenie
Spredu Hotovo!
Typ modelu
Samostatne stojací model Hotovo!
Počet programov
14 Hotovo!

Rozmery práčky

Veľkosť (hĺbka)
Štandardná (nad 50 cm) Hotovo!
Hĺbka
55 cm Hotovo!
Šírka
60 cm Hotovo!
Výška
85 cm Hotovo!

Farba práčky

Farba
Biela Hotovo!
Viac parametrov

Vytvoriť lepší svet. Neskromná vízia, ktorá poháňa Samsung už od jeho vzniku v roku 1938. Odvaha investovať do vývoja nových technológií je pre firmu príznačná, ako dokladá rad vizionárskych riešení. V súčasnosti je skupina Samsung najväčšou spoločnosťou v Južnej Kórei a 3. najväčší celosvetový konglomerát meraný podľa tržieb. Spotrebitelia si spájajú Samsung v prvom rade s kvalitnou spotrebnou elektronikou.

Všeobecne sú známe mobilné telefóny Galaxy, jedny z najlepších a zároveň najžiadanejších mobilných telefónov svojej triedy. Nemožno opomenúť ani špičkové televízory Samsung. Na tomto poli spoločnosť svojimi priehľadnými panelmi potvrdzuje odvahu vydávať sa po nevyšliapaných cestách. Pôsobnosť spoločnosti je však oveľa širšia. Je aktívna v strojnom a ťažkom priemysle, chemickom priemysle, v staviteľstve, maloobchode či finančných službách.

Poznámka:
  • Od októbra 2020 môžu vybrané produkty prísť s dvoma energetickými štítkami v balení, nie je to chyba – v roku 2021 nás čaká tzv. preštítkovanie. K vybraným produktom tak môžete dostať nový aj starý energetický štítok.
  • Produkt bol testovaný výrobcom, preto je možné, že pri preprave dôjde k úniku vody.

» Všetky štandardné parné práčky – hĺbka nad 50 cm
» Všetky parné práčky spredu plnené
» Všetky štandardné práčky spredu plnené – hĺbka nad 50 cm
» Všetky práčky do 6 kg bielizne, práčky na 7 – 9 kg bielizne a slim práčky

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, Má pračka funkci, že si zváží sama prádlo a dle toho sama určí množství vody a čas? Děkuji

v popise je 8kg a na obrazkoch 7kg ... tak kolko vlastne má ?

Dobrý den, podle výrobce by tento typ měl mit funkci SmartControl, kterou zde v popisu nemáte uvedenou. Je tato funkce součástí této pračky ?

Diskusia a poradňa k Samsung WW70M649OBW/ZE
Príslušenstvo pre Samsung WW70M649OBW/ZE Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SAMSUNG WW70M649OBW/ZE.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií