Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AP+ nový vizuál Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

SAMSUNG WW80J5446FW/ZE

Zobraziť katalóg
SAMSUNG WW80J5446FW/ZE + 10 rokov záruka na digitálny invertorový motor
4,9 64 hodnotení
Práčka spredu plnená, energetická trieda A+++ (-40 %), biela farba, hlavné funkcie: invertorový motor, odložený štart, displej a detská poistka, odhad. ročná spotreba vody 8100 l, kapacita bielizne 8kg, odhad. ročná spotreba energie 116 kWh/annum, špeciálne technológie: eco bubble, ocenenie dTest, rozmery: 60×85×55 cm (Š×V×H), hmotnosť 61kg
Kód:  SAWM003 Produktové číslo:  WW80J5446FW/ZE Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

SAMSUNG WW80J5446FW/ZE

Práčka SAMSUNG WW80J5446FW ponúka výkonné a ohľaduplné pranie s penou Eco Bubble

Vďaka nižšej spotrebe energie ušetríte a vďaka použitým technológiám rýchlejšie a dôkladnejšie vyperiete. V práčkach spoločnosti Samsung objavíte zdanlivo nezlučiteľnú kombináciu. Toto všetko vám zabezpečí dômyselné riešenie Eco Bubble. Táto technológia premieňa prací prostriedok na aktívnu penu, ktorá ľahko preniká do tkaniny, z ktorej odstraňuje odolné nečistoty. A to i vtedy, ak periete v studenej vode, alebo pri  nižších teplotách.* 

* Testované v súlade s normou IEC 60456-2010/4 kg bielizne/Super Eco Wash Cold (WF80F5E5U4W) vs. Bavlna, 40 °C bez technológie Eco Bubble (WF0702WKU). Jednotlivé výsledky sa môžu odlišovať.

** Na základe laboratórnych testov spoločnosti Springboard Engineering vykonaných na pásikoch EMPA, porovnávajúcich bežný prací prostriedok s technológiou aktívnej peny bez mechanického pôsobenia.


Práčka SAMSUNG WW80J5446FW má výkonný motor s desaťročnou zárukou

Certifikácia na 20 rokov používania.* Záruka 10 rokov. Spoľahlivosť a výkon motora s digitálnym invertorom je podporená úctyhodnými číslami. Jeho mimoriadny výkon je navyše doplnený ďalšími pôsobivými parametrami, ako je vysoká energetická účinnosť a znížená hlučnosť a aj nižšie opotrebenie zariadenia, vďaka inovatívnej konštrukcii.

* Certifikát s platnosťou 20 rokov vydaný testovacou a certifikačnou asociáciou Verband Deutscher Elektrotechniker (VDE).


Dajte zbohom škvrnám vďaka Bubble Soaku

Ani zaschnutá a usadená nečistota nemá pri práčke SAMSUNG WW80J5446FW šancu. Eliminuje ju sila technológie Bubble Soak, ktorú aktivujete stlačením tlačidla a ktorá sa už postará o to, aby z vášho oblečenia zmizli aj tie najodolnejšie škvrny. Využíva na to bublinky aktívnej peny, v ktorej je oblečenie vyplákané. Nečistoty sa ľahko uvoľnia a sú dokonale odstránené. Výsledkom je prefektne čistá bielizeň.

* Testované v súlade s 5. vydaním normy IEC 60456/8 kg bielizne/ funkcia Bubble Soak (WF80F5E5U4) v porovnaní s programom Bavlna, 40 °C/60 °C, Syntetika 60 °C a Denim 40 °C bez funkcie Bubble Soak (WF0702WKU).


Zásuvka StayClean Drawer zostane čistá

Ani štipka pracieho prostriedku nevyjde nazmar s práčkou SAMSUNG WW80J5446FW. Ani jediné zrnko nezostane zachytené v zásuvke na detergent. Dômyselné riešenie StayClean Drawer zásuvku dôkladne vyplachuje, zabraňuje nežiaducemu zachyteniu na stenách alebo neefektívnemu využitiu detergenta. Zabezpečí sa tak, že pracie prostriedky budú použité na to, na čo sú určené – na pranie bielizne.


Elegantný a moderný štýl práčky SAMSUNG WW80J5446FW

Spoľahlivá prevádzka, inovatívne technológie a praktické  funkcie na jednoduchšie a účinnejšie pranie nie sú to jediné, čím vás práčka SAMSUNG WW80J5446FW očarí. Vašu kúpeľňu alebo práčovňu navyše obohatí aj elegantným dizajnom. Pôsobivo vyhotovené  dvierka Crystal Gloss už na prvý pohľad evokujú čistotu a pocit sviežosti.


Smart Check rieši problémy rýchlo

Vyhnite sa zbytočným poplatkom za servisné služby a predíďte akýmkoľvek problémom s používaním práčky SAMSUNG WW80J5446FW s využitím inteligentného systému Smart Check. Ten vykonáva automatickú diagnostiku vašej práčky a odhaľuje možné problémy hneď pri ich vzniku. Aplikáciou pre smartfóny vás o nich nielen rýchlo informuje, ale ponúka aj ich riešenie. Šetrí tým čas aj peniaze.

 * K dispozícii pre zariadenia iPhone a zariadenia so systémom Android. 

** V niektorých prípadoch je návšteva servisného technika nutná a môžu byť účtované ďalšie náklady na opravu. 


Parametre a špecifikácia

Typ modelu
Samostatne stojací model Hotovo!
Hmotnosť
61 kg Hotovo!
Ocenenia
dTest Hotovo!
Dĺžka prívodnej hadice
1,5 m Hotovo!
Dĺžka odpadovej hadice
1,3 m (1,3 m) Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
61 kg Hotovo!

Ocenenia

Ocenenia
dTest Hotovo!

Dĺžka hadice

Dĺžka prívodnej hadice
1,5 m Hotovo!
Dĺžka odpadovej hadice
1,3 m (1,3 m) Hotovo!

Vlastnosti

Vyhotovenie práčky
Bez sušičky Hotovo!
Plnenie
Spredu Hotovo!
Typ modelu
Samostatne stojací model Hotovo!
Počet programov
14 Hotovo!

Rozmery práčky

Veľkosť (hĺbka)
Štandardná (nad 50 cm) Hotovo!
Hĺbka
55 cm Hotovo!
Šírka
60 cm Hotovo!
Výška
85 cm Hotovo!

Farba práčky

Farba
Biela Hotovo!
Viac parametrov

Vytvoriť lepší svet. Neskromná vízia, ktorá poháňa Samsung už od jeho vzniku v roku 1938. Odvaha investovať do vývoja nových technológií je pre firmu príznačná, ako dokladá rad vizionárskych riešení. V súčasnosti je skupina Samsung najväčšou spoločnosťou v Južnej Kórei a 3. najväčší celosvetový konglomerát meraný podľa tržieb. Spotrebitelia si spájajú Samsung v prvom rade s kvalitnou spotrebnou elektronikou.

Všeobecne sú známe mobilné telefóny Galaxy, jedny z najlepších a zároveň najžiadanejších mobilných telefónov svojej triedy. Nemožno opomenúť ani špičkové televízory Samsung. Na tomto poli spoločnosť svojimi priehľadnými panelmi potvrdzuje odvahu vydávať sa po nevyšliapaných cestách. Pôsobnosť spoločnosti je však oveľa širšia. Je aktívna v strojnom a ťažkom priemysle, chemickom priemysle, v staviteľstve, maloobchode či finančných službách.

Poznámka:
  • Od októbra 2020 môžu vybrané produkty prísť s dvoma energetickými štítkami v balení, nie je to chyba – v roku 2021 nás čaká tzv. preštítkovanie. K vybraným produktom tak môžete dostať nový aj starý energetický štítok.
  • Produkt bol testovaný výrobcom, preto je možné, že pri preprave dôjde k úniku vody.

» Všetky štandardné práčky spredu plnené – hĺbka nad 50 cm
» Všetky práčky do 6 kg bielizne, práčky na 7 – 9 kg bielizne a slim práčky

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Upozorňuji zájemce - ve smyslu výměny informací mezi zákazníky - že pračka má rozměr 55 x 60 cm, ale pouze horní deska... Ve skutečnosti má ale 63 x 60 cm. Jaksi bylo opomenuto, že pračka má dopředu klenuté čelo (nebo "bříško", jak kdo chcete rozumět), z něhož dále přečnívá přední skleněné dveře a otočný volič programu na panelu... Pračku jsem vybral na základě recenzí a v neposlední řadě aby také prošla dveřmi rekonstruované panelákové koupelny... Opravdu nemilé překvapení, když pračku s velkou slávou rozbalíte s tím, že obložková zárubeň měří 60 cm... Toto je extrémní selhání e-shopu...

Dobrý den, dá se na pračce vypnout zvukový signál po doprání prádla? Děkuji, MK

dobry den je možne dokupit aquastop hadicu?

Zdravím mohu vědět proč jsem 8.3.2020 koupil tuto pračku za 8990kč s tím že byla zlevněna z 12990kč A dnes když ji kupuju pro matku je cena 9990kč zlevněna z 14990kč ?????? kde je prosím chyba?

Dobrý den, chtela jsem se zeptat, má nekdo tady problem s prackou kdyz pracka dosahuje maimalnich otacek, zda vám taky tak hazi ? na podlaze se ani nehne, srouby prepravni jsou vyndane, pracka je na pevnem i gumovem podlazi a je ve vodovaze, pri dosazeni max otacek se nozicky ani nehnou jen docela hazi sebou do stran mirne.. Nemyslim si ze bych pracku preplnila. nemuze to byt nejakou vadou ? Divala jsem se u jine pracky u znamych jak se chova pri 1200-1400 otackach a ta se ani nehne....nemuze to byt nejaka vada treba tlumiče ?: Děkuji za info

Dobrý den, má tato pračka vyvářku? Jaká je nejvyšší možná teplota praní? Děkuji za odpověď.

Dobrý den. Vrátím se k rozměrům pračky. Taky řeším stejný problém jako tazatel přede mnou - mám futra 600mm. Ale v popisu píšete, že hloubka je 550mm. Což by bylo OK. Jak to tedy je? Je hloubka 550mm nebo je větší?

Dobrý den, jaká je délka praní v minutach u jednolivých programů??

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda výška 85cm znamená včetně nožiček nebo k tomu musím ještě připočítat nožičky? Děkuji

Dobry den, chtela bych k teto pracce poridit i susicku. Bohuzel ta, co byla v setu se jiz nevyrabi. Muzete mi prosim doporucit jiny typ a mezikus, ktery by k teto pracce pasoval? Tusim, ze s hloubkou 55 cm jich nebude moc.. Dekuji

123...
Diskusia a poradňa k SAMSUNG WW80J5446FW/ZE
Príslušenstvo pre SAMSUNG WW80J5446FW/ZE Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SAMSUNG WW80J5446FW/ZE.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií