PET Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

SAMSUNG WW80M644OPW/ZE

Zobraziť katalóg
SAMSUNG WW80M644OPW/ZE + 10 rokov záruka na motor
4,9 9 hodnotení
Práčka spredu plnená, energetická trieda A+++ (-40 %), biela farba, hlavné funkcie: invertorový motor, displej a pridanie bielizne v priebehu prania, odhad. ročná spotreba vody 8100 l, kapacita bielizne 8kg, odhadovaná ročná spotreba energie 116 kWh/annum, špeciálne technológie: Quick Drive, Eco Bubble a AddWash, rozmery: 60×85×60 cm (Š×V×H), hmotnosť 77kg
Kód:  SAWM009 Produktové číslo:  WW80M644OPW/ZE Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

SAMSUNG WW80M644OPW/ZE


Pranie skrátené na polovicu aj nižšia spotreba

Práčka spredu plnená Samsung WW80M644OPW/ZO ušetrí nielen váš čas. Skracuje totiž dobu pracieho cyklu až o polovicu a súčasne spotrebuje až o 20 percent menej energie. Jedinečná konštrukcia bubna Q-Drum využíva nezávislé rotácie samotného bubna a jeho zadnej steny, čím sa pri praní vytvára ďaleko účinnejšie prúdenie vody a pohyb bielizne. Takže vaše oblečenie je vypraté rýchlo, účinne - a navyše naozaj šetrne.



Účinne a šetrne vypraté o 39 minút 

Na perfektne čisté oblečenie už nemusíte dlho čakať. Vďaka programu Super Speed trvá s práčkou s predným plnením Samsung WW80M644OPW/ZO bežné pranie iba 39 minút, je teda o 34 percent rýchlejšie ako obvykle. Jeho vysokú účinnosť zabezpečuje čistiaca funkcia Eco Bubble, rýchlejšie plákanie a odstreďovanie potom zaisťuje okrem pohybu bubna Q-Drum tiež funkcia priameho vstrekovania. K menej časovo náročnej práci prispieva aj inovatívna konštrukcia perličkového bubna.



Zabudnutá ponožka už nemusí čakať

Nemusíte ani prať hromadu oblečenia celej rodiny. Niekedy proste zabudnete do práčky dať všetku špinavú bielizeň. Či už sa niekam zatúlala ponožka alebo vám deti až po spustení pracieho cyklu priniesli posledný kus oblečenia z telocviku, vďaka riešeniu AddWash nepredstavujú tieto scenáre pre spredu plnenú práčku Samsung WW80M644OPW/ZO žiadny problém. Vďaka špeciálnym dvierkam do zapnutej práčky pridáte nielen oblečenie, ale napríklad aj viac pracieho prostriedku alebo aviváž.



Sila bublín čistí bielizeň a šetrí energiu

Že naozaj čistá bielizeň vyžaduje vysokú teplotu a veľa energie? Kdeže, vďaka pokročilej technológii Eco Bubble to neplatí. Tá premení prací prostriedok na obrovské množstvo drobných bubliniek, ktoré čistia vašu bielizeň s oveľa vyšším účinkom. Zároveň pomáhajú znižovať náklady na prevádzku práčky Samsung WW80M644OPW/ZO. Nevyžadujú totiž pranie v horúcej vode, naopak spoľahlivo fungujú aj pri nízkych teplotách.



Spredu plnená práčka Samsung hravo zvládne aj tie najodolnejšie škvrny

Vyššia rýchlosť neznamená nižšiu kvalitu prania. Takže aj tie naozaj odolné nečistoty nerobia spredu plnenej práčke Samsung WW80M644OPW/ZO najmenší problém. Stačí aktivovať funkciu Bubble Soak, ktorá pri praní vytvorí vrstvu aktívnych bublín. Tie ľahko preniknú do znečistenej látky, kde všetku špinu uvoľnia a zaistia tak jej ľahké odstránenie.



Aplikácia Samsung Q-rator pre ešte ľahšiu prácu

Spolu s práčkou získate aj inteligentného pomocníka. Samsung Q-rator je praktická aplikácia, ktorá urobí vaše domáce práce oveľa pohodlnejšie. Prepojí váš inteligentný telefón s práčkou spredu plnenou Samsung WW80M644OPW/ZO a poskytne vám možnosť načasovať pranie na diaľku, odporučí optimálne nastavenie pracieho cyklu podľa vybraného oblečenia a svedomito nahlási akékoľvek poruchy či problémy a pomôže s ich odstránením.



Invertorový motor práčky s predným plnením Samsung je zárukou spoľahlivosti

Práčka s predným plnením Samsung WW80M644OPW/ZO využíva technológiu digitálneho invertorového motora so silnými magnetmi. Tie jej umožňujú poskytovať oveľa vyšší výkon ako u predchádzajúcich práčok s bežnými motormi. Zároveň však toto riešenie znižuje spotrebu energie a opotrebovanie práčky. Tá sa tak môže pochváliť dokonca 10-ročnou zárukou a certifikáciou dlhodobej odolnosťou.




Parametre a špecifikácia

Typ modelu
Samostatne stojací model Hotovo!
Hmotnosť
77 kg Hotovo!
Dĺžka prívodnej hadice
1,5 m Hotovo!
Dĺžka odpadovej hadice
1,3 m (1,3 m) Hotovo!
Vyhotovenie práčky
Bez sušičky Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
77 kg Hotovo!

Dĺžka hadice

Dĺžka prívodnej hadice
1,5 m Hotovo!
Dĺžka odpadovej hadice
1,3 m (1,3 m) Hotovo!

Vlastnosti

Vyhotovenie práčky
Bez sušičky Hotovo!
Plnenie
Spredu Hotovo!
Typ modelu
Samostatne stojací model Hotovo!
Počet programov
14 Hotovo!

Rozmery práčky

Veľkosť (hĺbka)
Štandardná (nad 50 cm) Hotovo!
Hĺbka
60 cm Hotovo!
Šírka
60 cm Hotovo!
Výška
85 cm Hotovo!

Funkcie

Farba práčky

Farba
Biela Hotovo!
Viac parametrov

Vytvoriť lepší svet. Neskromná vízia, ktorá poháňa Samsung už od jeho vzniku v roku 1938. Odvaha investovať do vývoja nových technológií je pre firmu príznačná, ako dokladá rad vizionárskych riešení. V súčasnosti je skupina Samsung najväčšou spoločnosťou v Južnej Kórei a 3. najväčší celosvetový konglomerát meraný podľa tržieb. Spotrebitelia si spájajú Samsung v prvom rade s kvalitnou spotrebnou elektronikou.

Všeobecne sú známe mobilné telefóny Galaxy, jedny z najlepších a zároveň najžiadanejších mobilných telefónov svojej triedy. Nemožno opomenúť ani špičkové televízory Samsung. Na tomto poli spoločnosť svojimi priehľadnými panelmi potvrdzuje odvahu vydávať sa po nevyšliapaných cestách. Pôsobnosť spoločnosti je však oveľa širšia. Je aktívna v strojnom a ťažkom priemysle, chemickom priemysle, v staviteľstve, maloobchode či finančných službách.

Poznámka:
  • Od októbra 2020 môžu vybrané produkty prísť s dvoma energetickými štítkami v balení, nie je to chyba – v roku 2021 nás čaká tzv. preštítkovanie. K vybraným produktom tak môžete dostať nový aj starý energetický štítok.
  • Produkt bol testovaný výrobcom, preto je možné, že pri preprave dôjde k úniku vody.

» Všetky štandardné práčky spredu plnené – hĺbka nad 50 cm
» Všetky práčky do 6 kg bielizne, práčky na 7 – 9 kg bielizne a slim práčky

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobry den, jak se meri hloubka pracky? Na strankach mate uvedenou hloubku 68cm, avsak po zakoupeni jsem zjistila, ze hloubka pracky je pouze 60cm. Predem dekuji za odpoved.

Dobrý den, prosím hloubka 68cm je uvedena i s vyčnívající částí? Děkuji.

Dobrý den. prosím, co znamená A+++ (-40%) děkuji za odpověď. Eva

Dobrý den, můžete prosím poradit, chtěla bych si koupit tuto pračku a sušičku LG RC91U2AV3W. Je možné tuto sušičku postavit na tuto pračku a jaký mezikus na to použít? Případně jak je na sebe připevnit? Děkuji za odpověď. M. Horáková

Dobrý den, prosím o odkaz na vhodný mezikus k této pračce se sušičkou https://www.alza.cz/samsung-dv90m6200cw-d4691957.htm Děkuji, Veronika Slavíková

Dobry den, rada by som sa spytala ci je pracka kompatibilna s medzikusom od samsungu SKK-DD, nasledne potom so susickou typu DV80M52102W/LE pripadne DV80M50102W. Dakujem pekne za odpoved

Dobrý den, lze na tuto pračku umístit sušička prádla BOSCH WTW87467CS.

dobry den od coho sa odvija cena? Pisete ze mate najlacnejsi tovar ale to nesedi. Odkaz do neznáma

Dobrý deň prajem, máme záujem o túto práčku, ale chceme vedieť, či popisky priamo na práčke sú v Slovenskom alebo Českom jazyku.

Dobry den, ma tato pracka i parni prani? Dekuji

Diskusia a poradňa k SAMSUNG WW80M644OPW/ZE
Príslušenstvo pre SAMSUNG WW80M644OPW/ZE Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SAMSUNG WW80M644OPW/ZE.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií