Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

SAMSUNG WW90K6414QW/ZE + SAMSUNG DV90M6200CW + SAMSUNG SKK-DD

Zobraziť katalóg
SAMSUNG WW90K6414QW/ZE + SAMSUNG DV90M6200CW + SAMSUNG SKK-DD
Set práčka a sušička – PRÁČKA: A+++/A/A, 1400ot./min., Náplň 9kg, hlučnosť 53/74dB, EcoBubble, invertorový motor so zárukou 10 rokov, LED displej, AddWash, Smart Control, Bubble Soak, detská poistka, SUŠIČKA: A+++, kapacita 9kg, hlučnosť 65dB, počet programov 14, objem bubna 97l, odložený štart, senzorové sušenie, osvetlenie bubna, súprava na odvod kondenzátu v balení, Rozmer 85×60×65cm, SmartCheck - autodiagnostika, Špeciálny sušiaci nadstavec, Ochrana pred pokrčením, medzikus: nazabezpečenie sušičky Samsung pri nadstavbe na práčku Samsung
Kód:  SASET001 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

SAMSUNG WW90K6414QW/ZE + SAMSUNG DV90M6200CW + SAMSUNG SKK-DD Predaj skončil

SAMSUNG WW90K6414QW/ZE + SAMSUNG DV90M6200CW + SAMSUNG SKK-DD

Vybavte si domácnosť praktickou súpravou sušičky DV90M6200CW a práčky WW90K6414QW/ZO od firmy Samsung. Voľne stojaca práčka s predným plnením disponuje kapacitou bielizne až pre 10 kg špinavej bielizne. Vyniká moderným dizajnom Crystal Blue s veľkým LCD displejom a veľmi tichou prevádzkou vďaka invertorovému motoru. Spotrebič patrí do energeticky veľmi úspornej triedy A+++, ktorá vám zaručí podstatnú úsporu energie. Jej veľkou prednosťou je technológia, ktorá reaguje na množstvo náplne, čím práčka dosahuje nižšej spotreby vody a energie. Zaiste poteší aj prítomnosť ďalších moderných technológií. 


SAMSUNG WW90K6414QW/ZE

Jednoduché ovládanie práčky & moderné technológie

Všetky funkcie ovládnete jednoduchým dotykom. Všetko je intuitívne a budete mať všetky voľby pod kontrolou. Práčku môžete dokonca ovládať aj cez aplikáciu vo vašom smartfóne. Práčka WW90K6414QW/ZO je vybavená 16 programami vrátane extra rýchleho programu, voľby pre džínsy, pre tmavé oblečenie alebo jemnú bielizeň. Perfektné výsledky prania zabezpečí systém vypracovania aktívnej peny Eco Bubble, ktorý si hravo poradí i s náročnými škvrnami. V rámci programu automatického optimálneho prania môže dokonca podľa potreby pridať viac pracieho prostriedku alebo predĺžiť pranie či máchanie. Celý proces prania umožňujú lepšie naplánovať funkcie odloženého konca, ktoré automaticky vyhodnotia a nastavia práčku tak, aby zastavila pranie vo vami zadanej hodine.

Práčka Samsung s kvalitným motorom

Práčka WW90K6414QW/ZO vyniká najmä svojou efektivitou a maximálnou starostlivosťou o bielizeň. Ponúka rýchlosť 1  600 otáčok za minútu. Špeciálny motor s digitálnym prevodníkom neobsahuje komutátor, takže sa znižuje opotrebenie súčasťou, a je naň poskytovaná desaťročná záruka. Vkladanie bielizne dovnútra je pohodlnejšie, než je pri iných práčkach bežné. Bubon je umiestnený o 25 mm vyššie, takže sa pri vkladaní aj vyberaní bielizne nemusíte toľko ohýbať. Plniaci otvor je navyše široký 36 cm, čo je tiež nadpriemerná hodnota.

Praktická sušička rovnakej značky

Skvelá práčka je doplnená o praktickú sušičku nesúca označenie DV90M6200CW. Usušíte svoju bielizeň rýchlo, kvalitne a s čo najmenšou spotrebou energie. Vďaka pokročilým technológiám použitým pri konštrukcii tepelného čerpadla sa sušička DV90M6200CW od spoločnosti Samsung môže pýšiť hodnotením energetickej efektívnosti A+++. To je zárukou výrazného ušetrenia nákladov na energie.


Sušička DV90M6200CW

Zo sušičky vždy voňavé prádlo

K tomu, aby vaša bielizeň bola plná sviežosti a príjemnej vône, už nepotrebujete žiadne chemické prostriedky. Vďaka technológii AirWash od spoločnosti Samsung bude vaše oblečenie vždy voňať príjemne. AirWash využíva horúci vzduch na to, aby látku zbavil baktérií aj zápachu. Jedná sa o vysoko efektívnu, ale zároveň mimoriadne šetrnú metódu ošetrenia vašej bielizne. Vylepšený dvojvrstvový sieťový filter vám to jednoducho umožní. Vďaka jeho použitiu vo svojej sušičke dokonca nebudete potrebovať čistiaci filter pre tepelný výmenník. A navyše vás v prípade potreby vyčistenia filtra a výmenníka upozornia dva praktické alarmy.

Praktické senzory OptimalDry

Dôverujte inteligentným senzorom OptimalDry vo vašej sušičke. Sofistikovaný systém využíva k tomu, aby rozpoznal čistotu, teplotu a zostatkovú vlhkosť tepelného výmenníka. V reálnom čase toto riešenie upravuje dobu sušenia tak, aby sušička dosiahla tie najlepšie výsledky za čo najkratší čas a pri čo najnižšej spotrebe. A samozrejme dbá aj na to, aby ochránila látku vášho oblečenia.

Oba spotrebiče spojí doska SKK-DD

Praktická univerzálna spojovacia súprava SKK-DD, ktorá umožní bezpečne spojiť túto sušičku Samsung DV90M6200CW s práčkou WW10H9600EW/EO. Vďaka možnosti postaviť spotrebiče na seba, ušetríte drahocenný priestor vo vašej kúpeľni. 

Parametre a špecifikácia

Energetická trieda
A+++ Hotovo!
Kapacita sušičky
9 kg Hotovo!
Odhadovaná ročná spotreba energie
194 kWh/annum Hotovo!
Hlučnosť
65 dB Hotovo!
Účinnosť
B Hotovo!

Energetické parametre sušičky

Energetická trieda
A+++ Hotovo!
Kapacita sušičky
9 kg Hotovo!
Účinnosť
B Hotovo!
Hlučnosť
65 dB Hotovo!
Odhadovaná ročná spotreba energie
194 kWh/annum Hotovo!

Vytvoriť lepší svet. Neskromná vízia, ktorá poháňa Samsung už od jeho vzniku v roku 1938. Odvaha investovať do vývoja nových technológií je pre firmu príznačná, ako dokladá rad vizionárskych riešení. V súčasnosti je skupina Samsung najväčšou spoločnosťou v Južnej Kórei a 3. najväčší celosvetový konglomerát meraný podľa tržieb. Spotrebitelia si spájajú Samsung v prvom rade s kvalitnou spotrebnou elektronikou.

Všeobecne sú známe mobilné telefóny Galaxy, jedny z najlepších a zároveň najžiadanejších mobilných telefónov svojej triedy. Nemožno opomenúť ani špičkové televízory Samsung. Na tomto poli spoločnosť svojimi priehľadnými panelmi potvrdzuje odvahu vydávať sa po nevyšliapaných cestách. Pôsobnosť spoločnosti je však oveľa širšia. Je aktívna v strojnom a ťažkom priemysle, chemickom priemysle, v staviteľstve, maloobchode či finančných službách.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, 1. Kdy bude tento set pračka+susička na skladě? 2. Přivezete mi jej a celý nainstalujete a zapojíte (ikdyž jsem mimo Prahu)?

Dobrý den, Na produktu máte ikonu zboží za třetinku, ale služba mi nelze využít. Podmínky bych splňovat měl, jelikož se na ostatních produktech využít dá. Kde by mohl být problém? Děkuji

Dobrý deň. Bubon je poháňaný remeňom alebo je motor priamo na ňom? Ďakujem.:-)

Dobrý den, objednala jsem dnes set ..některá z položek zřejmě není skladem. Až dojde k naskladnění bude cena setu za cenu platnou v den objednávky? A mohu poprosit o přibližný termín naskladnění? děkuji

Dobry den, je spojivaci mezikus součást setu? Děkuji

Dobry den. Chcem si objednat tuto sadu ale nieje dostupna. Jednotlive polozky su vsak skladom. Ako mam postupovat? Dakujem

Dobrý den, chci se zeptat kdy budete mít set na skladě? Děkuji, Vargová

Dobrý den, koupil jsem si set a je dosti nepraktické, že se dvířka pračky otvírají doleva, dvířka od sušičky doprava... Existuje způsob, jak dvířka pračky otočit na pravostranné?

Zdravím je možno pak zaregistrovat pro odečtení 5000kč???? zde Odkaz do neznáma

Dobrý den. jaký způsobem mužem objednať? máte na skladě nebo mám to objednať a pak si budete využívat????

Diskusia a poradňa k SAMSUNG WW90K6414QW/ZE + SAMSUNG DV90M6200CW + SAMSUNG SKK-DD
Príslušenstvo pre SAMSUNG WW90K6414QW/ZE + SAMSUNG DV90M6200CW + SAMSUNG SKK-DD Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SAMSUNG WW90K6414QW/ZE + SAMSUNG DV90M6200CW + SAMSUNG SKK-DD.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií