AP+ nový vizuál PET

Samyang AF 8 5mm f/1,4 Sony FE

Zobraziť katalóg
Samyang AF 8 5mm f/1,4 Sony FE
5 1 hodnotení
Objektív pre digitálne zrkadlovky, bajonet Sony FE, určený pre Full Frame a APS-C, závit na filtre 77mm, automatické zaostrovanie, hmotnosť 568g
Kód:  SYG2009a2 Produktové číslo:  F1211206101

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Samyang AF 8 5mm f/1,4 Sony FE

Vynikajúci optický výkon špeciálne navrhnutý pre bezzrkadlové fotoaparáty

Objektív Samyang AF 85 mm f/1.4 Sony FE je vybavený špičkovou optickou technológiou s rýchlym a presným výkonom automatického ostrenia a vynikajúcim rozlíšením obrazu so živými farbami a perfektnou ostrosťou. Kvalitná optická konštrukcia sa skladá z 11 sklenených členov, medzi ktorými sa nachádza špeciálny HR člen s vysokýmindexom lomu a asférický ED člen s extra nízkym rozptylom svetla, ktorý účinne koriguje chromatickú aberáciu.


Kľúčové vlastnosti objektívu Samyang AF 85 mm f/1.4 Sony FE

  • Vysoký optický výkon v kompaktnom tele
  • Pevné ohnisko s uhlom 28,9°
  • Minimálna zaostrovacia vzdialenosť: 90 cm
  • Rozsah clony: f/1.4 – f/16
  • Optická konštrukcia: 11 členov v 8 skupinách
  • Zorný uhol pre full frame: 28.9°
  • Zorný uhol pre APS-C: 19.1°
  • Povrchová úprava: UMC
  • Výborne redukuje skreslenie a aberácie
  • Určený pre bajonet Sony FE
  • Odolnosť proti vode a prachu
  • Hmotnosť 568 g

Vynikajúce vykreslenie snímky aj pri najnižších clonách

Vďaka špičkovej optickej konštrukcii je minimalizovaná optická aberácia a maximalizovaná kvalitu obrazu od jeho stredu až po okraje. Podrobné vykreslenie zaisťuje výnimočnú kvalitu fotografií a to aj pri použití s najnovšími full frame fotoaparátmi s vysokým rozlíšením. Objektív disponuje vysokou svetelnosťou f/1.4, vďakaktorej ponúka vynikajúci výkon aj pri fotografovaní v interiéri či pri zlých svetelných podmienkach.

Výnimočný bokeh efekt

Dodajte vašim snímkam profesionálny dojem hĺbky a priestoru. Mechanizmus clony zahŕňajúci 9 irisových lamiel poskytuje prirodzené kruhové svetelné efekty rozostrenia na všetkých clonách. Vďaka tomu je dosiahnutý hladký bokeh efekt, ktorý oživí vaše portrétne fotografie či nočné scenérie a dodá im profesionálne parametre.

Vyjadrenie vizuálneho pocitu hĺbky

Vďaka ohniskovej vzdialenosti 85 mm v kombinácii s vysokou svetelnosťou f/1.4 dosiahnete dramaticky malej hĺbky ostrosti, vďaka čomu ľahko rozlíšite vaše fotografie od snímok urobených inými objektívmi. Získajte úplnú tvorivú slobodu a snímajtefotografie s úžasnou hĺbkou pri zachovaní primeranej vzdialenosti od objektu. Ľahko tak oddelíte predmet od pozadia, čím vznikne pôsobivý vizuálny pocit hĺbky.

Rýchle a efektívne automatické ostrenie

Samyang AF 85 mm f/1.4 Sony FE využíva duálny lineárny sonický motor (DLSM), ktorý pracuje s ultrazvukovými vibráciami a zaisťuje tiché a plynulé automatické ostrenie. Presné vysokofrekvenčné signály, riadené vlastnými protokolmi spoločnosti Samyang, presne fungujú s DLSM a umožňujú rýchle zachytenie požadovaného objektu sminimálnym oneskorením.

Ochrana pred nepriaznivými podmienkami

Objektív je vybavený tesnením proti poveternostným vplyvom, ktoré pokrýva všetky malé priestory, aby zariadenie účinne chránilo pred prachom a dažďom. Vďaka odolnej konštrukcii je poskytnutá maximálna spoľahlivosť, takže objektív môžete bez obáv používať v teréne.

Technológia Ultra Multi Coating

Technológia povrchovej úpravy Ultra Multi Coating (UMC) odstraňuje nežiaduce odlesky a tiene v oblastiach s vysokým kontrastom, ako sú podsvietené obrázky či nočné fotografie a pritom umožňuje vysokú priepustnosť svetla, vďaka čomu je dosiahnutá krištáľová čistota snímok.

Kompaktný a ľahký dizajn

Samyang AF 85 mm f/1.4 Sony FE ponúka kompaktný dizajn s nízkou hmotnosťou a odolnú hliníkovú konštrukciu, vďaka čomu je zabezpečené jeho ľahké prenášanie a pohodlná manipulácia.


Parametre a špecifikácia

Bajonet

Bajonet
Sony FE Hotovo!
Typ fotoaparátu
Zrkadlovka Hotovo!

Vlastnosti

Na snímač
Full Frame, APS-C Hotovo!
Min. ohnisková vzdialenosť
85 mm Hotovo!
Max. ohnisková vzdialenosť
85 mm Hotovo!
Svetelnosť pri min. ohniskovej vzdialenosti
f/1,4 Hotovo!
Svetelnosť pri max. ohniskovej vzdialenosti
f/1,4 Hotovo!
Maximálna clona
16 Hotovo!
Priemer filtra
77 mm Hotovo!
Min. zaostrovacia vzdialenosť
90 cm Hotovo!
Priemer filtra
77 mm Hotovo!

Funkcie

Funkcie
Pevná svetelnosť Hotovo!
Typ ostrenia
Automatické Hotovo!
Technológia zaostrovania
DLSM Hotovo!

Rozmery

Dĺžka
99,5 mm Hotovo!
Priemer
88 mm Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
568 g Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Ako sa vyznať v skratkách objektívov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Samyang AF 8 5mm f/1,4 Sony FE Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Samyang AF 85mm F/1.4 Sony FE. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Samyang AF 85mm F/1.4 Sony FE.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií