Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

SanDisk Connect Wireless Stick 200 GB biely

Zobraziť katalóg
SanDisk Connect Wireless Stick 200 GB biely
5 3 hodnotení
USB kľúč – USB 2.0, WiFi, integrovaná batéria, kompatibilný s iOS/Android a Win
Kód:  DU050x1i Produktové číslo:  SDWS4-200G-G46 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

SanDisk Connect Wireless Stick 200 GB biely Predaj skončil

SanDisk Connect Wireless Stick 200 GB biely

Kompatibilné so všetkými vašimi zariadeniami

Úložisko SanDisk ConnectTM Wireless Stick skvele spolupracuje so všetkými zariadeniami – od inteligentných telefónov a tabletov iOS a AndroidTM, po počítače a Mac.

Flash disk SanDisk Connect Wireless Stick 200 GB

Flash disk SanDisk Connect Wireless Stick 200 GB
Okamžite uvoľníte pamäť v telefóne alebo tablete

Úložisko SanDisk ConnectTM Wireless Stick dovoľuje okamžite uvoľniť úložný priestor smartfónu a tabletu, takže je možné vyhotoviť viac snímok, natočiť viac videí a sťahovať viac hudby, hier a aplikácií.


Sledujte video na troch zariadeniach súčasne

Vďaka možnosti prehrávať video HD alebo hudbu2 vo vysokom rozlíšení na troch zariadeniach súčasne, teda napríklad inteligentných telefónoch, tabletoch a počítačoch, predstavuje úložisko SanDisk Connect Wireless Stick dokonalé riešenie pre zdieľanie multimédií.

Flash disk SanDisk Connect Wireless Stick 200 GB

Flash disk SanDisk Connect Wireless Stick 200 GB
Určené pre skutočne mobilný životný štýl

Súbory môžete ukladať, spravovať a zdieľať bez zasunutia pamäte do konektora a bez pripojenia na Internet, či už je pamäť SanDisk Connect Wireless Stick v taške, vrecku alebo na druhej strane miestnosti.


Automatické zálohovanie záznamov z fotoaparátu

Pri pripojení máte možnosť automaticky zálohovať fotografie a videá z fotoaparátu priamo do úložiska1.

Flash disk SanDisk Connect Wireless Stick 200 GB

Flash disk SanDisk Connect Wireless Stick 200 GB
Aplikácia SanDisk Connect Drive

Aplikácia SanDisk Connect uľahčuje správu fotografií a videí aj sledovanie videa vo vysokom rozlíšení. K dispozícii na App Store, Google PlayTM Store a Amazon App store pre Android.

1 Aplikáciu je možné stiahnuť z App Store, Google Play store a Amazon Appstore pre Android.
2 Niektorý obsah chránený technológiou DRM nemožno streamovať. Obmedzenie pri prehrávaní si overte u poskytovateľa obsahu. Podpora videa HD (1 280 × 720) sa môže líšiť na základe hostiteľského zariadenia, vlastností súboru a ďalších faktorov.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, prosím umí disk vysílat wifi, ikdyž je zrovna nabíjen (např v autě)? Např. Wi-drive od Kingston toto neuměl...

SanDisk Connect Wireless Stick 200GB bílý je kompetabilni i s Mac ?

Diskusia a poradňa k SanDisk Connect Wireless Stick 200 GB biely
Príslušenstvo pre SanDisk Connect Wireless Stick 200 GB biely Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SanDisk Connect Wireless Stick 200GB bílý. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte SanDisk Connect-Wireless-Stick-200 Gigabyte Weiß. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte SanDisk Connect-Wireless-Stick-200 Gigabyte Weiß. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: SanDisk Connect Wireless Stick 200GB Fehér.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií