Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

SanDisk iXpand Flash Drive 128 GB

Zobraziť katalóg
SanDisk iXpand Flash Drive 128 GB
4,6 35 hodnotení
USB kľúč USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0) a Lightning, kapacita 128 GB, otg a pútko na kľúče
Kód:  DU050z2d1 Produktové číslo:  SDIX30C-128G-GN6NE Stránky výrobcu

SanDisk iXpand Flash Drive 128 GB

Flash disk SanDisk iXpand Flash Drive 128GB Lightning
Rýchle uvoľnenie miesta

Uvoľnite miesto na svojom iPhone alebo iPade rýchlo a ľahko vďaka flash disku iXpand1. Zasuňte konektor Lightning a ľahko presúvajte fotografie, videá a ďalšie súbory z vášho zariadenia na disk. Potom môžete súbory presunúť do počítača PC alebo Mac alebo ich uložiť na disk.


Automatické zálohovanie fotografií

Nastavte aplikáciu iXpand Drive na automatické zálohovanie záznamu kamery iPhone alebo iPad kedykoľvek je pripojený disk2. Nie je potrebné manuálne vyberať, ktoré fotografie sa majú zálohovať. Pri každom pripojení to aplikácia urobí za vás.

Flash disk SanDisk iXpand Flash Drive 128GB Lightning

Flash disk SanDisk iXpand Flash Drive 128GB Lightning
Sledujte videá na cestách

Flash disk iXpand podporuje obľúbené formáty videa (.WMV, .AVI, .MKV, .MP4, .MOV), takže môžete ukladať a sledovať videá priamo z disku na svojom zariadení3.


Funguje s väčšinou puzdier iPhone

Flash disk iXpand je zabezpečený pružným konektorom pre priame pripojenie k zariadeniu iPhone alebo iPad bez nutnosti odstraňovať puzdro.

Flash disk SanDisk iXpand Flash Drive 128GB Lightning

Flash disk SanDisk iXpand Flash Drive 128GB Lightning
Vysokorýchlostné prenosy USB 3.0

Zapojte disk do portu USB 3.0 počítača a rýchlo preneste súbory. Tento disk je takisto spätne kompatibilný s USB 2.0.


Aplikácia iXpand Drive

Aplikácia iXpand Drive, ktorá je k dispozícií v App Store, ponúka jednoduchú správu fotografií a videí a rovnako umožňuje sledovať obľúbené formáty videa4 priamo z disku.

Flash disk SanDisk iXpand Flash Drive 128GB Lightning

1 Vyžaduje iPhone 5, iPhone 5c, iPhone 5s, iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 6s, iPhone 6s Plus, iPad Air ™, iPad mini ™, iPad mini 4, iPad Pro, iPad s displejom Retina, iPod® 5th Generation a novší; aplikácie iXpandDrive a iOS 8.2.
2 Dostupné na stiahnutie z App Store. Vyžadovaný iOS 8.2. Nastavenie automatického zálohovania v rámci nastavení aplikácie.
3 Podpora formátov videa .WMV, .AVI, .mkv, .MP4, .MOV. Obsah chránený DRM nemožno streamovať. Overte u poskytovateľa obsahu obmedzenia prehrávania.
4 Vyžaduje iPhone 5, iPhone 5c, iPhone 5s, iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 6s, iPhone 6s Plus, iPad Air ™, iPad mini ™, iPad mini 4, iPad Pro, iPad s displejom Retina, iPod® 5th Generation a novší; aplikácie iXpandDrive a iOS 8.2. Podpora formátov videa .WMV, .AVI, .MKV, .MP4, .MOV. Obsah chránený DRM nemožno streamovať. Overte u poskytovateľa obsahu obmedzenia prehrávania.
5 Ochrana heslom využíva 128-bitové šifrovanie AES a je podporovaná systémami iOS 8.2, Mac OS X v10.8, Windows Vista®, Windows® 7, Windows 8 a Windows 10.

Parametre a špecifikácia

Kapacita úložiska
128 GB Hotovo!
Rozhraní
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0), Lightning Hotovo!
Konektor
Lightning Hotovo!
Funkcie
OTG Hotovo!
Výbava
Pútko na kľúče Hotovo!

Kapacita

Kapacita úložiska
128 GB Hotovo!

Pripojenie

Rozhraní
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0), Lightning Hotovo!
Konektor
Lightning Hotovo!

Spracovanie a funkcie

Funkcie
OTG Hotovo!
Výbava
Pútko na kľúče Hotovo!

Farba

Farba
Strieborná Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Tento výrobok nie je samostatne funkčným celkom a môže vyžadovať odbornú montáž.


» Všetky USB kľúče pre iPhone a iPad
» Všetky USB OTG kľúče (USB do telefónu)
» Všetky USB kľúče 128 GB
» Všetky USB kľúče 3.0
» Všetky USB kľúče na kľúčenku a vtipné USB kľúče

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, funguje zařízení na iphone7 i bez stažení placené aplikace v appstore? Dcera si to přeje hlavně kvůli sledování filmů v mobilu. V recenzích zde lidé uvádí, že je právě nutné stáhnout si v appstore placenou aplikaci. Díky za info JK

Dobrý deň, dajú sa na iXpand Flash Drive nahrať fotky z iPhonu aj s ich pôvodnými názvam, tak ako sú uložené v iPhone? Mne sa vždy pri automatickom zálohovaní ich názov na iXpand Flash Drive zmení/zakóduje. Fotka je pritom dostupná.

Pôjdu na toto USB presunut Full HD blue-ray filmy? viem ze na nejake usb aj ked je miesto tak vypise ze subor je prilis velky aj ked na usb je stale miesto

Dobrý deň,chcem tento Flash používať na prehrávanie filmov v IPad 2018 s iOS11. Je to možné? Z prečítanej diskusie mi to nie je celkom jasné. Aký je rozdiel medzi týmto výrobkom a Leef iBridge 3?

zdravim v popise je napísane ze vie prehrat tieto subory: WMV, .AVI, .MKV, .MP4, .MOV lenze po zakupeni som zistil ze dokaze prehrat len MP4, MOV co mi k tomu viete povedat ?

Dobrý den, funguje verze 128 gb s iphonem SE? Diky.

Dobrý den. Chci se zeptat zda je tento výrobek kompatibilní s iphone 8? Děkuji

Dobrý deň prajem . Chcem sa spýtať či je tento Flash disk kompatibilný aj s IPhone 7 . Ďakujem

Dobrý den, skutečně je tam USB 2.0, když na nižších kapacitách jě USB 3.0 ? Děkuji

Dobrý den, Je tento flashdisk kompatibilní s tímto tabletem https://www.alza.cz/ipad-wifi-vesmirne-sedy-2017?dq=4827702? díky Marek

Diskusia a poradňa k SanDisk iXpand Flash Drive 128 GB
Príslušenstvo pre SanDisk iXpand Flash Drive 128 GB Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SanDisk iXpand Flash Drive 128GB. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte SanDisk Flash Drive 128 GB iXpand. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte SanDisk Flash Drive 128 GB iXpand. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: SanDisk iXpand Flash Drive 128 GB.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií