Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaBoxy Q1 Aplikace

SanDisk iXpand Flash Drive 256 GB

Zobraziť katalóg
SanDisk iXpand Flash Drive 256 GB
3,8 4 hodnotení
USB kľúč USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0) a Lightning, kapacita 256 GB, otg a pútko na kľúče
Kód:  DU050z2d2 Produktové číslo:  SDIX30N-256G-GN6NE Stránky výrobcu

SanDisk iXpand Flash Drive 256 GB

Flash disk SanDisk iXpand Flash Drive 128 GB Lightning
Rýchle uvoľnenie miesta

Uvoľnite miesto na svojom iPhone alebo iPade rýchlo a ľahko vďaka flash disku SanDisk iXpand 256 GB Lightning + USB 3.01. Zasuňte konektor Lightning a ľahko presúvajte fotografie, videá a ďalšie súbory z vášho zariadenia na disk. Potom môžete súbory presunúť do počítača PC alebo Mac alebo ich uložiť na disk.


Automatické zálohovanie fotografií so SanDisk iXpand

Nastavte aplikáciu iXpand Drive na automatické zálohovanie záznamu kamery iPhone alebo iPad kedykoľvek je pripojený disk2. Nie je potrebné manuálne vyberať, ktoré fotografie sa majú zálohovať. Pri každom pripojení to aplikácia urobí za vás.

Flash disk SanDisk iXpand Flash Drive 128 GB Lightning

Flash disk SanDisk iXpand Flash Drive 128 GB Lightning
Sledujte videá na cestách

Flash disk iXpand podporuje obľúbené formáty videa (.WMV, .AVI, .MKV, .MP4, .MOV), takže môžete ukladať a sledovať videá priamo z disku na svojom zariadení3.


Funguje s väčšinou puzdier iPhone

Flash disk iXpand je vybavený pružným konektorom pre priame pripojenie k zariadeniu iPhone alebo iPad bez nutnosti odstraňovať puzdro.

Flash disk SanDisk iXpand Flash Drive 128 GB Lightning

Flash disk SanDisk iXpand Flash Drive 128 GB Lightning
Vysokorýchlostné prenosy USB 3.0

Zapojte disk iXpand do portu USB 3.0 počítača a rýchlo preneste súbory. Tento disk je takisto spätne kompatibilný s USB 2.0.


Aplikácia iXpand Drive

Aplikácia iXpand Drive, ktorá je k dispozícii v App Store, ponúka jednoduchú správu fotografií a videí a rovnako umožňuje sledovať obľúbené formáty videa4 priamo z disku.

Flash disk SanDisk iXpand Flash Drive 128 GB Lightning

1 Vyžaduje iPhone 5, iPhone 5c, iPhone 5s, iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 6s, iPhone 6s Plus, iPad Air™, iPad mini™, iPad mini 4, iPad Pro, iPad s displejom Retina, iPod® 5th Generation a novší; aplikácia iXpandDrive a iOS 8.2.
2 Dostupné k stiahnutiu z App Store. Vyžadovaný iOS 8.2. Nastavenie automatického zálohovania v rámci nastavenia aplikácie.
3 Podpora formátov videa .WMV, .AVI, .MKV, .MP4, .MOV. Obsah chránený DRM nemožno streamovať. Overte u poskytovateľa obsahu obmedzenie prehrávania.
4 Vyžaduje iPhone 5, iPhone 5c, iPhone 5s, iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 6s, iPhone 6s Plus, iPad Air™, iPad mini™, iPad mini 4, iPad Pro, iPad s displejom Retina, iPod® 5th Generation a novší; aplikácia iXpandDrive a iOS 8.2. Podpora formátov videa .WMV, .AVI, .MKV, .MP4, .MOV. Obsah chránený DRM nemožno streamovať. Overte u poskytovateľa obsahu obmedzenie prehrávania.
5 Ochrana heslom využíva 128-bitové šifrovanie AES a je podporovaná systémami iOS 8.2, Mac OS X v10.8, Windows Vista®, Windows® 7, Windows 8 a Windows 10.

Parametre a špecifikácia

Kapacita úložiska
256 GB Hotovo!
Rozhraní
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0), Lightning Hotovo!
Konektor
Lightning Hotovo!
Funkcie
OTG Hotovo!
Výbava
Pútko na kľúče Hotovo!

Kapacita

Kapacita úložiska
256 GB Hotovo!

Pripojenie

Rozhraní
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0), Lightning Hotovo!
Konektor
Lightning Hotovo!

Spracovanie a funkcie

Funkcie
OTG Hotovo!
Výbava
Pútko na kľúče Hotovo!

Farba

Farba
Strieborná Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
17 mm Hotovo!
Výška
13 mm Hotovo!
Dĺžka
59 mm Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Tento výrobok nie je samostatne funkčným celkom a môže vyžadovať odbornú montáž.


» Všetky USB kľúče pre iPhone a iPad
» Všetky USB OTG kľúče (USB do telefónu)
» Všetky USB kľúče 256 GB
» Všetky USB kľúče 3.0
» Všetky USB kľúče na kľúčenku a vtipné USB kľúče

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, chci se zeptat jestli je lepší koupit 2x 128gb nebo 1x 256 gb? Raději bych koupil tu větší kapacitu, ale jde mi o to jestli se ten flash disk nebude zpomalovat a sekat, když bude flash disk už hodně plný? Děkuji za odpověď.

Dobry den, pokud chci neco uložit z iMac do I Mac je to možné? Dekuji

Diskusia a poradňa k SanDisk iXpand Flash Drive 256 GB
Príslušenstvo pre SanDisk iXpand Flash Drive 256 GB Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SanDisk iXpand Flash Drive 256GB. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte SanDisk iXpand Flash-Laufwerk 256 GB. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte SanDisk iXpand Flash-Laufwerk 256 GB. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: SanDisk iXpand Flash Drive 256 GB.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií