Emise pro AP+ v app - všechny segmenty AlzaPlus maličkosti sk

SanDisk microSDXC 64GB Extreme UHS-I (U3) + SD adaptér, GoPro Edition

Zobraziť katalóg
SanDisk microSDXC 64GB Extreme UHS-I (U3) + SD adaptér, GoPro Edition
4,8 114 hodnotení
Pamäťová karta - Rýchlosť čítania až 60 MB/s, Rescue Pro Deluxe aplikácie zadarmo, odporúčané pre kamery GoPro Hero s rozlíšením 4K
Kód:  DT807v6d Produktové číslo:  SDSDQXL-064G-GA4A
SanDisk microSDXC 64GB Extreme UHS-I (U3) + SD adaptér, GoPro Edition Predaj skončil

SanDisk microSDXC 64GB Extreme UHS-I (U3) + SD adaptér, GoPro Edition

Na použitie v extrémnych podmienkach je potrebné siahnuť po kvalitnom pamäťovom médiu. Do svojej špičkovej kamery GoPro Hero vkladajte len karty od spoločnosti SanDisk. Konkrétne model s označením Extreme UHS Speed \u200b\u200bClass 3 UHS-I, ktorý podporuje maximálnu kvalitu aj v 4K. Zlepšený výkon sa prejavuje zaručenou rýchlosťou čítania až 60 MB/s a zápisu na hranici 40 MB/s. Karta je nárazuvzdorná, vodeodolná, odolná voči vysokej teplote a röntgenovému žiareniu. Tiež zvláda použitie v extrémnych teplotných podmienkach (od -25 °C do +85 °C).

Karta je dodávaná so softvérom RescuePRO Deluxe pre jednoduchú obnovu dát. Tento softvér umožňuje ľahko obnoviť uložené súbory, ktoré boli nechtiac odstránené. Jednoducho pripojíte pamäťovú kartu do počítača pomocou priloženého SD adaptéru a program automaticky prehľadá kartu. Po nájdení stratených súborov ich uloží na váš pevný disk v počítači, a to dokonca aj v prípade, že boli súbory odstránené pred niekoľkými mesiacmi.

Dôležité upozornenie: Pred nákupom si prosím overte v manuáli svojho prístroja, či podporuje vami vybraný typ a kapacitu pamäťovej karty.

Parametre a špecifikácia

Kapacita úložiska (HDD + SSD)
64 GB Hotovo!
Typ pamäťovej karty
micro SDXC Hotovo!
Rýchlosť čítania
60 MB/s Hotovo!
Rýchlosť zápisu
40 MB/s Hotovo!
UHS Class
UHS-I Hotovo!

Kapacita

Kapacita úložiska (HDD + SSD)
64 GB Hotovo!

Typ

Typ pamäťovej karty
micro SDXC Hotovo!

Rýchlosť čítania a zápisu

Rýchlosť čítania
60 MB/s Hotovo!
Rýchlosť zápisu
40 MB/s Hotovo!

Rýchlostná kategória

UHS Class
UHS-I Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Tento výrobok nie je samostatne funkčným celkom a môže vyžadovať odbornú montáž.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Jjkjm

Diskusia a poradňa k SanDisk microSDXC 64GB Extreme UHS-I (U3) + SD adaptér, GoPro Edition
Príslušenstvo pre SanDisk microSDXC 64GB Extreme UHS-I (U3) + SD adaptér, GoPro Edition Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SanDisk MicroSDXC 64GB Extreme UHS-I (U3) + SD adaptér, GoPro Edition. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte SanDisk Extreme 64GB microSDXC UHS Speed Class 3 UHS-I + Adapter SD GoPro Ausgabe. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte SanDisk Extreme 64GB microSDXC UHS Speed Class 3 UHS-I + Adapter SD GoPro Ausgabe. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: SanDisk MicroSDXC 64GB Extreme UHS-I (U3) + SD adaptér, GoPro Edition.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií