Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Alza pre firmy

SanDisk Sansa Clip Sports 8 GB limetka

Zobraziť katalóg
SanDisk Sansa Clip Sports 8 GB limetka
4,3 26 hodnotení
MP3 prehrávač – 8 GB, MP3/WMA/OGG/FLAC/AAC bez DRM, FM tuner, LCD displej, USB napájanie, životnosť batérie až 25 hodín
Kód:  JV015f Produktové číslo:  SDMX24-008G-G46L Stránky výrobcu
SanDisk Sansa Clip Sports 8 GB limetka Predaj skončil

SanDisk Sansa Clip Sports 8 GB limetka

Počúvajte hudbu, audioknihy a rádiové vysielanie štýlovo a kdekoľvek. MP3 prehrávač SANDISK Sansa Clip Sports sa predstavuje ako zariadenie pre všetkých vyznávačov moderného a aktívneho životného štýlu. Stačí si prehrávač pripnúť na oblečenie a vyraziť za športom či zábavou. Dostatočne veľký LED displej prehľadne znázorňuje dôležité údaje o prehrávaní alebo napríklad o výdrži batérie.

Vo výbave SANDISK Sansa Clip Sports nechýba ani FM tuner a prehľadná knižnica pre všetky vaše uložené multimédiá. Tie možno skladovať na dostatočne veľkej 8 GB internej pamäti. Tú je však možné ďalej rozšíriť prostredníctvom pamäťových kariet. Nemusíte sa tiež obávať, že si svoju obľúbenú pesničku v prehrávači nepustíte – prístroj podporuje celý rad formátov – MP3, WMA alebo FLAC. Na jedno nabitie vydrží až 25 hodín a disponuje rozšíreným micro USB 2.0 rozhraním, určeným na nabíjanie aj prenos súborov.

Parametre a špecifikácia:

Typ:
MP3 prehrávač

Kapacita:
8 GB

Podporované formáty:
MP3, WMA, AAC, OGG VORBIS, WAV, FLAC, Audible

Displej:
1,44" TFT (128 × 128 pixelov) LCD

Ďalšie funkcie:
FM tuner
Micro USB rozhranie
Slot pre pamäťovú kartu

Výdrž batérie:
25 hodín

Farebné vyhotovenie:
Limetkové

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Jaky je rozmer a vaha pristroje,prosim? Da se s nim behat aniz by ho clovek musel pridrzovat?

Dobrý den, má někdo zkušenosti s timerem - automatické vypnutí? Lze jej nastavovat po několika minutách nebo má skoky - 10, 30, 60 minut? třebovala bych 20 minut, můj současný přehrávač je nemá. Děkuji za odpověď. Anna

Dobry den, Prosim o info zda je mozne hudbu poslouichat i pri nabijeni pres USB ? Vim, ze nektere modely toto neumeji. Diky PAvel

Dobrý den.Ma tento přehrávač funkci náhodného přehrávání.

Lze dokoupit kabel, kterým se do přístroje nahrává hudba? Ztratila jsem jej docela brzy a nový nemohu v obchodech dohledat. Bez onoho kabelu, pro mě mp3 rychle ztrácí hodnotu. Děkuji za odpověď.

Dobrý den, jakou největší kapacitu micro SD karty tam můžu dát? Děkuji

Diskusia a poradňa k SanDisk Sansa Clip Sports 8 GB limetka
Príslušenstvo pre SanDisk Sansa Clip Sports 8 GB limetka
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SanDisk Sansa Clip Sports 8GB limetka. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte SanDisk Sansa Clip Sports 8 GB Lime. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte SanDisk Sansa Clip Sports 8 GB Lime. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: SanDisk Sansa Clip Sports 8GB lime.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií