Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

SanDisk Ultra Fit 16 GB

Zobraziť katalóg
SanDisk Ultra Fit 16 GB
4,7 744 hodnotení
USB kľúč USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0), kapacita 16 GB, rýchlosť čítania až 130 MB/s, miniatúrny a štýlový, pútko na kľúče
Varianty
Kód:  DU049y2a1 Produktové číslo:  SDCZ43-016G-GAM46

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

SanDisk Ultra Fit 16 GB

Vysoká rýchlosť rozhrania USB 3.0

S rýchlosťou až 15-krát vyššiou než u štandardných pamätí USB 2.01 môžete preniesť celovečerný film za necelých 30 sekúnd2. [32 GB až 256 GB]
S rýchlosťou vyššou než u štandardných pamätí USB 2.01 môžete preniesť celovečerný film za kratšiu dobu2. [16 GB] Tento flash disk SanDisk Ultra Fit ponúka rýchlosť čítania až 130 MB/s.

Flash disk SanDisk Ultra Fit 16 GB

Flash disk SanDisk Ultra Fit 16 GB
Malé kompaktné vyhotovenie

Tento malý flash disk má slúžiť ako trvalé úložisko dát (plug and stay) pre notebooky, tablety, televízory, herné konzoly, automobilové audio systémy a ďalšie zariadenia.


Softvér SanDisk SecureAccess pomáha chrániť súkromie

Pomocou softvéru SanDisk SecureAccess si môžete na disku vytvoriť súkromnú zložku3. 128-bitový šifrovací softvér podľa AES uľahčuje ochranu kritických súborov heslom. Po pretiahnutí do trezoru sa súbory zašifrujú.

Flash disk SanDisk Ultra Fit 16 GB

Flash disk SanDisk Ultra Fit 16 GB
Jednoduchá obnova súborov vďaka softvéru RescuePRO Deluxe

Súčasťou pamäte je ponuka stiahnutia softvéru na obnovu dát RescuePRO Deluxe4. Tento softvér uľahčuje obnovu súborov, ktoré boli náhodne zmazané (je vyžadované stiahnutie).


Kompatibilný s portmi USB 3.0 a USB 2.0

Flash disk SanDisk Ultra Fit USB 3.0 je spätne kompatibilný, takže ho môžete používať v akomkoľvek porte USB 3.0 alebo USB 2.0.

Flash disk SanDisk Ultra Fit 16 GB

1 U pamätí 32 GB až 256 GB: rýchlosť zápisu až 15× vyššia ako u štandardných flash diskov USB 2.0 (4 MB/s); rýchlosť čítania až 150 MB/s. Je vyžadované rozhranie USB 3.0. Na základe interných skúšok; rýchlosť môže byť nižšia v závislosti od hostiteľského zariadenia. 1 MB = 1 000 000 bajtov. U pamätí 16 GB: rýchlosť zápisu vyššia ako u flash diskov USB 2.0 (4 MB/s); rýchlosť čítania až 130 MB/s. Je vyžadované rozhranie USB 3.0. Na základe interného testovania; rýchlosť môže byť nižšia v závislosti od hostiteľského zariadenia. 1 MB = 1 000 000 bajtov.
2 Vychádza z prenosu videa 1,2 GB MPEG-4 s hostiteľským zariadením, ktoré má rozhranie USB 3.0. Výsledky sa môžu líšiť v závislosti od hostiteľského zariadenia, vlastností súborov a ďalších faktorov.
3 Ochrana heslom využíva 128-bitové šifrovanie podľa AES a je podporovaná v operačných systémoch Windows Vista, Windows 7, Windows 8, Windows 10 a Mac OS X v10.7 a vyššie (pri počítačoch Mac je nutné stiahnutie a inštalácia softvéru; ďalšie údaje: pozri webové stránky SanDisk).
4 Je vyžadovaná registrácia; platia obchodné podmienky.

Parametre a špecifikácia

Kapacita úložiska
16 GB Hotovo!
Rozhraní
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0) Hotovo!
Rýchlosť čítania
130 MB/s Hotovo!
Výbava
Pútko na kľúče Hotovo!
Farba
Strieborná Hotovo!

Kapacita

Kapacita úložiska
16 GB Hotovo!

Pripojenie

Rozhraní
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0) Hotovo!

Rýchlosť

Rýchlosť čítania
130 MB/s Hotovo!

Spracovanie a funkcie

Výbava
Pútko na kľúče Hotovo!

Farba

Farba
Strieborná Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
19,1 mm Hotovo!
Výška
8,8 mm Hotovo!
Dĺžka
15,9 mm Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Tento výrobok nie je samostatne funkčným celkom a môže vyžadovať odbornú montáž.


» Všetky USB kľúče 3.0
» Všetky USB kľúče 16 GB
» Všetky USB kľúče na kľúčenku a vtipné USB kľúče

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den. Je u tohoto flash disku ten Odnímatelný ochranný kryt? Eventuálně viz popis produktu. A pokud ano, tak jak funguje? Děkuji vám předem.

Má LED diodu na indikaci probíhajícího přenosu?

Flash disk sem koupil do auta a nefunguje ve dvou autech.V pc funguje ale v atue ne mam jeste jeden a ten funguje i ve voze . Formatovani nepomuze co s takovím diskem??

Pouzival som toto usb v autoradiu naformatoval som ho (fat32)a radio uz mi ho nechce zobrat v pc ide viete poradit ?

zdravim ako je spravene 128bitové aes šifrovanie? treba mat nainstalovanu aplikaciu v pc pre otvorenie a rozsifrovanie suborov?

Dobrý den. V popiscích píšete že má Odnímatelný ochranný kryt. V recenzích uživatelé píšou že ne. Tak Jak je to tedy?

Dobrý den. Je zde kompatibilita z USB 2?

Dobrý den, prosím Vás je tento USB flas SanDisk Ultra Fit USB 3.1 64GB (32GB) kompatibilní s autorádiem JVC KD-R472? děkuji za odpověď.

aká má rýchlosť zápisu?

Dobrý den, lze tento flash disk použít pro dlouhodobější připojení do USB portu v CD přehrávači? Má být "Plug and stay", ale hodně uživatelů uvádí, že hřeje/topí. Může tato skutečnost poškodit USB port v CD přehrávači? Děkuji.

12
Diskusia a poradňa k SanDisk Ultra Fit 16 GB
Príslušenstvo pre SanDisk Ultra Fit 16 GB Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SanDisk Ultra Fit 16GB. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte SanDisk Ultra Fit 16 Gigabyte. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte SanDisk Ultra Fit 16 Gigabyte. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: SanDisk Ultra Fit 16GB.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií