AlzaPlus+ drogerie MPLA316412

Sanitas SMA 50

Zobraziť katalóg
Sanitas SMA 50
5 1 hodnotení
Sada na manikúru – profesionálna, 6 kvalitných zafírových nástavcov, 2600 - 6100 ot /min (bezstupňová regulácia), 3 nadstavce, vhodné pre diabetikov, chod doľava aj doprava, puzdro
Kód:  BEU070a5 Produktové číslo:  SAN-SMA50

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Sanitas SMA 50

Vďaka profesionálnemu prístroju na manikúru a pedikúru Sanitas SMA 50 budú vaše ruky aj chodidlá vyzerať vždy perfektne. V sade nájdete až 6 kvalitných zafírových nástavcov, s ktorými budete môcť naozaj kúzliť. To všetko je uložené v praktickom puzdre so zatváraním na zips.

Kľúčové vlastnosti

  • 6 kvalitných zafírových nástavcov sa postará o kvalitnú manikúru či pedikúru
  • Prístroj s chodom doľava aj doprava zvládne 2600 - 6100 otáčok za minútu
  • S bezstupňovou reguláciou si sami plynule nastavíte množstvo otáčok
  • Sieťová prevádzka zaistí perfektný výkon pri používaní
  • Samozrejmosťou je praktické puzdro so zatváraním na zips

Profesionálna starostlivosť v pohodlí domova

S prístrojom Sanitas si užijete kvalitnú manikúru a pedikúru v pohodlí svojho domova. V sade nájdete až 6 kvalitných zafírových nástavcov, pre ktoré nebude akákoľvek úprava nechtov žiadny problém. Tento skvelý pomocník má bezstupňovou reguláciu, vďaka ktorej si tak môžete plynulo nastaviť počet otáčok.

Perfektný výkon

Vďaka sieťovej prevádzke vám prístroj poskytne naozaj skvelý výkon v podobe 2600 - 6100 otáčok za minútu. Jeho rukoväť má špeciálnu protišmykovú úpravu, ktorá zamedzí nechcenému vykĺznutiu z ruky. Profesionálna sada je vhodná aj pre diabetikov. Prístroj s nadstavcami je uložený v praktickom puzdre, ktoré je uzatvárateľné na zips.

 
Poznámka:
» Všetky sady na manikúru a pedikúru
» Všetky pedikúry
» Všetky manikúry

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Sanitas SMA 50 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sanitas SMA 50. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Sanitas SMA 50. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Sanitas SMA 50. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Sanitas SMA 50.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií