AD homeoffice PET

Sanitas SMG 141

Zobraziť katalóg
Sanitas SMG 141
3,0 3 hodnotení
Masážny vankúš - SHIATSU masážny vankúšik z mäkkého príjemného materiálu, použitie na krk, chrbát, nohy, chodidlá, 4 masážne rotačné hlavice, snímateľný a prateľný povlak, funkcia nahrievania
Kód:  BEU452a Produktové číslo:  SAN-SMG141

Sanitas SMG 141

Masážna poduška Sanitas SMG 141 vám poskytne upokojujúcu shiatsu masáž. Táto špeciálna masáž patrí medzi významné masážne techniky vyvinuté v Japonsku. Pomocou jemného upokojujúceho dotyku vo vás tento prístroj prebúdza životnú energiu. Cieľom masáže je zmierniť napätie a dôjsť jedinečnou oddychovou relaxáciou k celkovej harmonizácii tela a mysle.

Masážna poduška je určená pre krk, chrbát, nohy a chodidlá. Štyri rotačné masážne hlavice poskytujú okamžitú úľavu unaveným a boľavým svalom. Poduška je vyrobená z mäkkého príjemného materiálu, snímateľný poťah môžete prať v práčke. Doprajte si kvalitnú masáž v pohodlí svojho domova!

Parametre a špecifikácia:

Určené na:
Masáž krku, chrbta a nôh

Vlastnosti:
Shiatsu masáž
4 rotačné masážne hlavice
Mäkký materiál
Prateľný poťah
Funkcia nahrievania

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Sanitas SMG 141
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sanitas SMG 141. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Sanitas SMG 141. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Sanitas SMG 141.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií