Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.
AD 1. týden květen P&G boost

SAPPHIRE Radeon RX Vega 64 8G HBM2 Limited Edition

Zobraziť katalóg
SAPPHIRE Radeon RX Vega 64 8G HBM2 Limited Edition
Grafická karta -8GB HBM2 (1.9Gbps), AMD Radeon Vega XT (1247MHz), Boost clock 1546MHz, 4096 SP/64 CU, PCIe x16, 2048bit, HDMI, 3x DisplayPort, Back Plate
Kód:  EL793c5 Produktové číslo:  21275-01-20G
SAPPHIRE Radeon RX Vega 64 8G HBM2 Limited Edition Predaj skončil

SAPPHIRE Radeon RX Vega 64 8G HBM2 Limited Edition

Spoločnosť AMD sa vracia do high-end segmentu herných grafických kariet s najnovšie a vysoko vyspelou architektúrou Vega. Model SAPPHIRE Radeon RX Vega 64 má výkon porovnateľný s konkurenčnou GeForce GTX 1080 a pridáva k tomu veľa nových technológií vrátane úplnej hardvérovej podpory rozhrania DirectX 12. Táto karta je skvelou voľbou pre hranie hier na maximálnych detailoch v rozlíšení 4K a pre VR.

Kľúčové vlastnosti karty SAPPHIRE Radeon RX Vega 64 Limited Edition

  • Špičková grafická karta so vzduchovým chladením
  • Určená pre hranie najnáročnejších súčasných i budúcich hier
  • Vhodná pre hranie v 4K a VR
  • Prvá architektúra s úplnou hardvérovou podporou DirectX 12
  • Technológia AMD Freesync, XConnect, Eyefinity, Crossfire, LiquidVR a Virtual Super Resolution
  • Limitovaná edícia s krytom z luxusného brúseného hliníka

Grafický čip AMD Radeon Vega RX 64

Úplne nové grafické jadro v sebe nesie 4096 stream procesorov v 64 blokoch výpočtových jednotiek. Vďaka tejto pôsobivé kombinácii dostanete k dispozícii dátovú priepustnosť až neuveriteľných 483 GB/s. Vzhľadom k uvedeným parametrom je nutné pochopiť zvýšený odber na úrovni 220 W. O napájanie sa tak stará dvojica 8pinových konektorov.

Medzi podporovanými technológiami nájdeme osvedčený Freesync zaisťujúci plynulý obraz, Eyefinity pre zapojenie až šiestich monitorov a samozrejme aj Crossfire umožňujúci kombináciu až štyroch grafík. Priaznivci virtuálnej reality si potom prídu na svoje s technológiou AMD LiquidVR, ktorá poskytuje celý rad optimalizácie pri používaní VR okuliarov.

Plných 8 GB pamäte typu HBM2

Jedná sa o nový druh 3D pamäte, ktorá svojím výkonom strčí do vrecka všetky ostatné typy. HBM2 je uspôsobená tak, aby dokázala pri zachovaní vysokého výkonu používať tiež operačná pamäť počítača, ku ktorej pristupuje po zbernici PCI Express. Vďaka tomu dokáže GPU fungovať s oveľa väčším objemom dát, než je bežné. Napríklad 8 GB pamäťou typu HBM2 zvládne rovnakú prácu, ako 16 GB GDDR5.

 

Parametre a špecifikácia

Šírka
272 mm Hotovo!
Výška
112 mm Hotovo!
Hĺbka
40 mm Hotovo!
Modelové označenie
Vega Hotovo!
Počet stream procesorov
4 096× Hotovo!

Rozmery

Šírka
272 mm Hotovo!
Výška
112 mm Hotovo!
Hĺbka
40 mm Hotovo!

Čip

Modelové označenie
Vega Hotovo!
Počet stream procesorov
4 096× Hotovo!
Výrobné technológie
14 nm Hotovo!

Výkon a použitie

Použitie
Hranie hier Hotovo!

Pamäť

Veľkosť operačnej pamäte RAM
8 GB Hotovo!
Typ pamäte
HBM2 Hotovo!
Šírka zbernice
2 048-Bit Hotovo!

Frekvencia

Frekvencia jadra
1 247 MHz Hotovo!
Frekvencia pamäte
945 MHz (0,95 GHz) Hotovo!

Rozhranie

Na pripojenie k PC
PCI Express x16 3.0 Hotovo!
Na pripojenie monitora
DisplayPort, HDMI Hotovo!
Počet výstupov
4 Hotovo!

Technológia

Špeciálne funkcie grafickej karty
Radeon VR-Ready Premium Hotovo!
Podpora zapojenia viacerých kariet
Dual CrossFireX Hotovo!
Verzia DirectX
12 Hotovo!

Chladenie

Typ chladiča
Aktívny Hotovo!
Veľkosť chladiča
Dvojslotový Hotovo!

Spotreba

TDP
220 W Hotovo!
Prídavné napájanie
2× 8-pin Hotovo!
Odporúčaný výkon zdroja
750 W Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Kedy ju uz naskladnite? Posledny update bol ze nakonci augusta / zaciatok septembra a stale ziadne spravy. Tak kedy? Dakujem

Dobry den, Kedy bude dostupna Vega Rx 56?

S tou cenou ste to riadne prehnali. Takmer 1000e wow.

Dobry den, ja doufam, ze cena je jen docasna, karta se ma pohybovat kolem ceny 500 dolaru, coz je na prepocet 11 tisic korun, nemyslite cenu 25 tisic opravdu vazne, ze ne ?

Zdravím, kedy by mali byť tieto grafiky na sklade? Ďakujem

Pár dní předobjednáno. U některých jiných Vega karet máte možnost předobjednávat ale najednou dnes koukám že u této se to změnilo na "těšíme se". Bude tedy? či co? Potřebuji sehnat jednu limitovanou edici ale jen se vzduchovým ventilátorem (ne s vodní pumpou).

Zdravím, budete dávať ku grafikám AMD RX VEGA aj tie zľavové balíčky ako sú v USA? Že kúpim AMD RX VEGA a dostanem zľavu na procesor a monitor alebo dve hry zadarmo ( Wolfenstein II a Prey 2). Ďakujem za odpoveď

Uz som to tu raz daval, ale ak by nahodou mal niekto zaujem o orientacnu cenu pre EU predaj. Odporucacna cena vyrobcu 699USD za verziu s vodnym chladenim (a to vratane 200USD kuponu na kupu ultrawide monitora a 100USD kupon bud na RYZEN system alebo na hry Prey 2 a Wolfenstein 2) Aktualne DPH 20% Aktualny colny poplatok pre graficke karty 0% - ZDôRAZNUJEM "0%" (podla aktualneho sadzobnika kombinovanej nomenkatury, tarifne cislo pre komponenty tohoto druhu 8471 80 00) Celkova cena 699USD + 20% DPH (139,80USD) + 0% CLO = 838,80 USD = 716,92307€ pri dnesnom kurze voci €. To znamena ze v pripade kupy priamo v USA napr. na amazon.com alebo newegg, zaplatis vratane vsetkych poplatkov cca 720€, co taktiez obsahuje spomenute zlavy v hodnote 300USD. Za postovne si teraz napr amazon uctuje okolo 30-40USD aby sme boli este presnejsi. Referencie: Odkaz do neznáma Odkaz do neznáma

Tahle cena je doufám jen dočasný placeholder. Budete prodávat Vega karty i v těch slevových balíčcích, které AMD představilo? (Sleva na MB, Ryzen 7 a Samsung monitor.)

Diskusia a poradňa k SAPPHIRE Radeon RX Vega 64 8G HBM2 Limited Edition
Príslušenstvo pre SAPPHIRE Radeon RX Vega 64 8G HBM2 Limited Edition
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SAPPHIRE Radeon RX Vega 64 8G HBM2 Limited Edition. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte SAPPHIRE Radeon RX Vega 64 8G HBM2 Limited Edition. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte SAPPHIRE Radeon RX Vega 64 8G HBM2 Limited Edition. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: SAPPHIRE Radeon RX Vega 64 8G HBM2 Limited Edition.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií