Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.

Scarlett SC-AH986M14

Zobraziť katalóg
Scarlett SC-AH986M14
3,8 5 hodnotení
Zvlhčovač vzduchu ultrasonický zvlhčovač a aromaterapia 2 v 1, použitie aj ako aromalampa, zabudovateľný aromabox pre aromakapsule alebo vonný éterický olejček, nádrž na vodu 2l, zvlhčovaná plocha až 25 m štvorcových, kapacita vlhkosti 300 ml/hod, ovládanie regulácie vlhkosti, automatické vypnutie pri prázdnej nádobe, príkon 20 W, jednoduché ovládanie, veľmi tichý chod, farba bielo-fialová, rozmery (V x Š x H) 31 x 16,5 x 16,5 cm, váha 0,7 kg
Kód:  SCAZV002 Produktové číslo:  SC-AH986M14 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Scarlett SC-AH986M14

Ak trpíte na alergie alebo vám len nevyhovuje suchý a dráždivý vzduch, Scarlett SC-AH986M14 vám môže pomôcť. Navyše, tento zvlhčovač vzduchu môžete využiť aj ako aromaterapiu vďaka vstavanému aromaboxu! Elegantný stĺpcový prístroj spadá do kategórie ultrasonických zvlhčovačov a dokáže zvlhčovať plochu až 25 metroch štvorcových! Vďaka veľmi tichej prevádzke je možné prístroj bez problémov použiť, napr. aj v spálni alebo detskej izbe. Zásobník na vodu má objem 2 litre.

Kľúčové vlastnosti

  • Nádrž na vodu 2 litre
  • Vstavaný aromabox pre aromaterapiu
  • Zvlhčovacia plocha až 25 metrov štvorcových
  • Ovládanie rýchlosti odparovania
  • Automatické vypnutie pri prázdnej nádobe
  • Veľmi tichý chod

Perfektný spoločník do vašej domácnosti

S príkonom 20 W zbytočne nenamáha vašu peňaženku a zároveň šetrí aj životné prostredie. Ak v nádržke chýba voda, intuitívna automatika vám ušetrí starosti a prístroj sama vypne. 

Parametre a špecifikácia

Odporúčaná veľkosť miestnosti
25 m2 Hotovo!
Príkon
20 W Hotovo!
Zvlhčovací výkon
300 ml/hod Hotovo!
Objem nádržky
2 l Hotovo!
Farba
Biela Hotovo!

Vlastnosti

Odporúčaná veľkosť miestnosti
25 m2 Hotovo!
Príkon
20 W Hotovo!
Zvlhčovací výkon
300 ml/hod Hotovo!
Objem nádržky
2 l Hotovo!

Farba

Farba
Biela Hotovo!

Rozmery

Hĺbka
165 mm Hotovo!
Šírka
165 mm Hotovo!
Výška
310 mm Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobry den , zakupila som tento zvlhcovac u vas minuly tyzden , no ked ho v noci zapnem tak rano mam okolo zvlhcovaca totalnu kaluz vody ,do supliku na aromaterapiu som dala par kvapiek vonneho oleja a rano mi ten suplik isiel velmi tazko vytiahnut co sa tam akoby ta spongia aj s suplikom natavila a prilepila .Chcem sa preto opytat je normalne ze v okoli zvlhcovaca je take mnozstvo vody?Alebo je zvlhcovac chybny? Su nejaké specialne oleje ktore sa tam mozu pouzit ked mi olejcek s eukalitovou vonou urobil to co popisujem? Kupila som zvlhcovac kvoli detom no zatial som snim nespokojna .Dakujem za odpoved .

Produkuje prosím teplou nebo studenou páru?

Diskusia a poradňa k Scarlett SC-AH986M14
Príslušenstvo pre Scarlett SC-AH986M14 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Scarlett SC-AH986M14. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Luftbefeuchter Scarlett SC-AH986M14. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Luftbefeuchter Scarlett SC-AH986M14.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií