Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

AlzaBoxy Q1 AD homeoffice

Scarlett SC-FM20101

Zobraziť katalóg
Scarlett SC-FM20101
4,5 2 hodnotení
Masážny prístroj – ohrev a masážny valček, výkon 45W, 36 vzduchových trysiek, 4 prevádzkové režimy, vibračná masáž, teplá bublinková kúpeľ, vstavané výhrevné teleso, ergonomicky tvarované gumové nožičky s masážnou podložkou, transparentné veko proti striekajúcej vode, otvor pre jednoduché vyliatie vody
Kód:  SCAMV001 Produktové číslo:  SC-FM20101

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Scarlett SC-FM20101

Doprajte svojim unaveným nohám dokonalú relaxáciu s masážnym prístrojom Scarlett. Teplá perličková masáž je zaistená 36 vzduchovými tryskami. Má 4 prevádzkové režimy. Vstavané vykurovacie teleso udržuje vodu príjemne teplú. Ergonomicky tvarované nožičky majú masážnu podložku. Striekajúcu vodu zastaví transparentné veko. Po kúpeli vodu jednoducho vylejete špeciálnym otvorom na boku vaničky. Po teplej bublinkovej kúpeli alebo vibračnej masáži v teplej vode budú vaše nohy perfektne odpočinuté a pripravené na ďalšie namáhavé úlohy. 

Kľúčové vlastnosti

  • 36 vzduchových trysiek
  • 4 prevádzkové režimy
  • Vstavané vykurovacie teleso
  • Transparentné veko proti striekajúcej vode
  • Gumové nožičky pre ďalšiu stabilitu vo zvislej polohe
  • Otvor pre ľahké vyliatie vody
  • Rozmery: 13 × 38 × 33 cm
 
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Popište popis zánovního zboží diky

Dobrý den, pro jakou max. velikost chodidla je vhodná? Děkuji za odpověď.

Diskusia a poradňa k Scarlett SC-FM20101
Príslušenstvo pre Scarlett SC-FM20101 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Scarlett SC-FM20101. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Scarlett SC-FM20101 Fußbad mit Massage. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Scarlett SC-FM20101 Fußbad mit Massage.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií