Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AP+ nový vizuál AlzaBoxy Q1

Screenshield HONOR 9X na celé telo

Zobraziť katalóg
Screenshield HONOR 9X na celé telo
Ochranná fólia na mobil Honor 9X, na displej a zadnú časť prístroja, lesklý povrch, obsah balenia: čistiaca handrička, stierka a aplikačná tekutina
Produkt je lokalizovaný pre SK
Kód:  SSH005m594 Produktové číslo:  HUA-HONO9X-B Stránky výrobcu

Screenshield HONOR 9X na celé telo

Ste opatrní a máte obavy z poškodeného chrbta a krycieho skla novo nadobudnutého zariadenia? V tom prípade môže pomôcť ochranná fólia Screenshield HONOR 9X na celé telo, ktorá je silná, ale dokonale priehľadná a neprekáža pri každodennom používaní. Je určená priamo na Honor 9X a ponúkne adekvátnu ochranu pred poškodením. Vzhľadom na to, že je vyrezaná priamo pre konkrétne zariadenie, nič dôležité neprekrýva a vy tak získate pocit, akoby ste žiadnu ochrannú fóliu nemali. Pomocou priloženej čistiacej handričky ľahko očistíte displej pred samotnou inštaláciou. Vďaka stierke sa zbavíte všetkých nežiaducich bublín pri nalepovaní fólie. K ochrannej fólii ScreenShield tiež dostanete aplikačnú tekutinu.

Najdôležitejšie funkcie ochrannej fólie Screenshield HONOR 9X na celé telo

  • Fólia na mobil Honor 9X
  • Nijako neobmedzí citlivosť dotyku
  • Pri aplikácii nevznikajú bubliny
  • Ochranná fólia ScreenShield má všetky potrebné výrezy
  • V balení sa nachádza čistiaca handrička, stierka a aplikačná tekutina

Parametre a špecifikácia

Určenie
Na displej a zadnú časť prístroja Hotovo!
Povrch
Lesklý Hotovo!
Balenie obsahuje
Čistiaca handrička, Stierka, Aplikačná tekutina Hotovo!

Určenie

Určenie
Na displej a zadnú časť prístroja Hotovo!

Povrch

Povrch
Lesklý Hotovo!

Obsah balenia

Balenie obsahuje
Čistiaca handrička, Stierka, Aplikačná tekutina Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Screenshield HONOR 9X na celé telo Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Screenshield HONOR 9X na celé tělo. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Screenshield HONOR 9X für den ganzen Körper. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Screenshield HONOR 9X für den ganzen Körper. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Screenshield HONOR 9X, az egész készülékre.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií