Dvojročná záruka teraz aj pre firmy PET

ScreenShield pre Samsung Star 3/Duos (S5220) na displej telefónu

Zobraziť katalóg
ScreenShield pre Samsung Star 3/Duos (S5220) na displej telefónu
4,7 7 hodnotení
Ochranná fólia – 100% garancia proti poškriabaniu displeja, doživotná záruka, extrémna odolnosť a plná transparentnosť, fólia nespôsobí zmenu farieb displeja, displej s aplikovanou fóliou sa bude menej mastiť, zakryje už vzniknuté drobné škrabance
Kód:  SSH009w Produktové číslo:  SAM-S5220-D Stránky výrobcu
ScreenShield pre Samsung Star 3/Duos (S5220) na displej telefónu Predaj skončil

ScreenShield pre Samsung Star 3/Duos (S5220) na displej telefónu

Neviditeľná ochranná fólia ScreenShield je určená pre každého, kto chce ochrániť displej svojho telefónu pred prachom, poškriabaním či špinou. Fólia garantuje extrémnu odolnosť a plnú transparentnosť, takže vás nebude absolútne nijako obmedzovať. Ak ste sa rozhodli fóliu kúpiť až v čase, keď už drobné škrabance vznikli, určite vás poteší, že ich ScreenShield dokáže zakryť a váš telefón tak bude vyzerať opäť ako nový! Navyše je zariadenie vo fólii menej klzké a oveľa lepšie priľne k hladkým plochám, takže sa nemusíte báť, že by vám vykĺzlo z ruky. Inštalácia či prípadné odstránenie je veľmi jednoduché a nezaberie vám viac než pár sekúnd.

Parametre a špecifikácia:

Kompatibilita:

Samsung Star 3/Duos (S5220) 

Ochrana:
Displej telefónu

Farebné vyhotovenie:
Transparentné

Záruka:
Doživotná

Prečítať viac

Parametre a špecifikácia

Určenie
Na displej prístroja Hotovo!
Povrch
Lesklý Hotovo!

Určenie

Určenie
Na displej prístroja Hotovo!

Povrch

Povrch
Lesklý Hotovo!
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre ScreenShield pre Samsung Star 3/Duos (S5220) na displej telefónu Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ScreenShield pro Samsung Star 3/Duos (S5220) na displej telefonu. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte ScreenShield für Samsung Star 3/Duo (S5220) für das Telefondisplay. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ScreenShield für Samsung Star 3/Duo (S5220) für das Telefondisplay. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: ScreenShield Samsung Star 3/Duos (S5220) a telefon kijelzőjére.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií