AD homeoffice Motorola Edge 50 Family

Screenshield UMAX VisionBook 10Wi-S na celé telo

Zobraziť katalóg
Screenshield UMAX VisionBook 10Wi-S na celé telo
Ochranná fólia – 100% garancia proti poškriabaniu displeja, doživotná záruka, extrémna odolnosť a plná transparentnosť, fólia nespôsobí zmenu farieb displeja, displej s aplikovanou fóliou sa bude menej mastiť, zakryje už vzniknuté drobné škrabance
Kód:  SSH053a1 Produktové číslo:  UMA-VB10WIS-B
Screenshield UMAX VisionBook 10Wi-S na celé telo Predaj skončil

Screenshield UMAX VisionBook 10Wi-S na celé telo

Nechcete si rozbiť displej? To je dôvod, prečo bola vytvorená ochranná fólia Screenshield UMAX VisionBook 10Wi-S na celé telo, ktorá sa postará o jeho bezpečie. Vzhľadom na to, že je vyhotovená práve pre konkrétne zariadenie, disponuje výrezmi na dôležité prvky a vám sa tak bude zdať, ako by ste žiadnu fóliu nepoužívali.

Významné vlastnosti ochrannej fólie Screenshield UMAX VisionBook 10Wi-S na celé telo

  • Výrezy kopírujú tvary displeja
  • Aj po aplikácii zostáva totožná citlivosť dotyku
  • Po aplikácii je čistá, bez bublín

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Screenshield UMAX VisionBook 10Wi-S na celé telo Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Screenshield UMAX VisionBook 10Wi-S na celé tělo. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Screenshield UMAX VisionBook 10Wi-S im gesamten Körper. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Screenshield UMAX VisionBook 10Wi-S im gesamten Körper. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Screenshield UMAX VisionBook 10Wi-S készülékre.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií