AP+ nový vizuál Xiaomi Fan Festival

Screenshield XIAOMI Mi Max 3 na celé telo

Zobraziť katalóg
Screenshield XIAOMI Mi Max 3 na celé telo
Ochranná fólia – 100% garancia proti poškriabaniu displeja, doživotná záruka, extrémna odolnosť a plná transparentnosť, fólia nespôsobí zmenu farieb displeja, displej s aplikovanou fóliou sa bude menej mastiť, zakryje už vzniknuté drobné škrabance
Kód:  SSH051b13 Produktové číslo:  XIA-MIMX3-B
Screenshield XIAOMI Mi Max 3 na celé telo Predaj skončil

Screenshield XIAOMI Mi Max 3 na celé telo

Ste opatrní a máte obavy z poškrabaného tela práve kúpeného zariadenia? Presne kvôli tomu bola vytvorená ochranná fólia Screenshield XIAOMI Mi Max 3 na celé telo, ktorá má na starosti jeho ochranu. Je určená pre Xiaomi Mi Max 3 a zaručí účinnú ochranu pred poškriabaním. Pretože je vykrojená pre jedno jediné zariadenie, necháva dôležité prvky odkryté a vy tak získate pocit, ako by ste žiadnu fóliu nepoužívali.

Podstatné parametre ochrannej fólie Screenshield XIAOMI Mi Max 3 na celé telo

  • Pripravené pre Xiaomi Mi Max 3
  • Fólia má všetky výrezy
  • Po aplikácii je zachovaná citlivosť dotyku
  • Jednoduché nalepenie

Parametre a špecifikácia

Určenie
Na displej a zadnú časť prístroja Hotovo!

Určenie

Určenie
Na displej a zadnú časť prístroja Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Screenshield XIAOMI Mi Max 3 na celé telo Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Screenshield XIAOMI Mi Max 3 na celé tělo. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Screenshield XIAOMI Mi Max 3 fürs ganze Gehäuse. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Screenshield XIAOMI Mi Max 3 fürs ganze Gehäuse. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Screenshield XIAOMI Mi Max 3 teljes készülékre.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií