PET Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Seagate Backup Plus Slim Case čierne

Zobraziť katalóg
Seagate Backup Plus Slim Case čierne
4,6 23 hodnotení
Puzdro na pevný disk gumové
Kód:  FY180a Produktové číslo:  STDR400 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Seagate Backup Plus Slim Case čierne Predaj skončil

Seagate Backup Plus Slim Case čierne

Dodajte vašim dátam ešte väčšiu ochranu. Púzdro Seagate Backup Plus je určené pre všetky 2,5" pevné disky vrátane rýchlych SSD. Pevný disk stačí do púzdra vložiť a všetko je pripravené na použitie. Navyše vďaka malým rozmerom ho môžete pohodlne nosiť v taške spolu s notebookom alebo v kabelke bez toho, aby zabral veľa miesta. K svojmu počítaču, notebooku alebo inému zariadeniu ho pripojíte prostredníctvom kábla USB 3.0. Pogumovaný povrch púzdra pridáva ďalší stupeň ochrany a disk tak lepšie odolá otrasom a následnému poškodeniu. Veľkou výhodou toho púzdra je aj praktický držiak na kábel, teda máte všetko pohromade a nemusíte nič hľadať.

Kľúčové vlastnosti

  • Určené pre 2,5" HDD
  • Organizátor na kábel
  • Pogumovaný povrch
  • USB 3.0

Parametre a špecifikácia:

Rozmery:
119,5×82×17,6 mm

Hmotnosť:
49 g

Americká firma so sídlom v slávnom Silicon Valley je svetovou jednotkou vo výrobe a predaji pevných diskov pre stolné počítače, notebooky a ďalšie zariadenia. Produkty Seagate sa zameriavajú na maximálnu spoľahlivosť pri starostlivosti o vaše dáta, čo v dnešnej dobe, keď dôležitosť osobných aj firemných dát stále stúpa, iste oceníte. Rok za rokom prináša užitočné inovácie, ktoré zaisťujú vyššie prenosové rýchlosti, zabezpečenie aj možnosti prenášania. Ukladajte a prenášajte svoje dáta bezpečne a spoľahlivo – vyberte si produkt značky Seagate.

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, je možné tento obal použít na HDD Seagate BackUp Plus Portable 5TB, 2,5" ??? Díky

DOBRY DEN JE TO VHODNE PRE Toshiba Mobile 1TB, MQ01ABD100?

Dobrý den, rád byc hse zeptal, jestli se do toho vleze https://www.alza.cz/seagate-expansion-portable-1tb-rescue-plan-d4395844.htm a zároveň aby nezacláněl obal konektoru.

Dobry den, chcel by som zistit na aku verziu disku resp. pre aku kapacitu disku (kedze plati ze cim je vacsia kapacita disku, tym je disk hrubsi) je toto puzdro: https://www.alza.sk/seagate-backup-plus-slim-case-cierne-d3936183.htm?o=14 Mam 4 TB verziu tohto disku. Bude teda toto puzdro sediet? Bolo by dobre uviest pre aku kapacitu disku je to puzdro urcene aj v popise ci v nazve produktu

Diskusia a poradňa k Seagate Backup Plus Slim Case čierne
Príslušenstvo pre Seagate Backup Plus Slim Case čierne Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Seagate Backup Plus Slim Case černé. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Seagate Backup Plus Slim Case schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Seagate Backup Plus Slim Case schwarz. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Seagate Backup Plus Slim tok fekete.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií