AlzaBoxy Q1 Rapture

Seagate Cheetah 15K.5 300GB SAS

Zobraziť katalóg
Seagate Cheetah 15K.5 300GB SAS
Pevný disk 16MB cache, 15000ot, 3.5ms, ST3300655SS
Kód:  FX183 Produktové číslo:  ST3300655SS

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Seagate Cheetah 15K.5 300GB SAS Predaj skončil

Seagate Cheetah 15K.5 300GB SAS

Moderný a veľmi výkonný 3,5 palcový pevný disk určený pre rozhranie SAS (Serial Attached SCSI).Perfektne sa hodí pre servery a pracovné stanice vďaka svojej spoľahlivosti a rýchlosti.Má kapacitu 300 GB a je vybaven vyrovnávací pamäťou o veľkosti 16 MB.Ďalej disponuje priemernou prístupovou dobou 3,5 ms, ktorá dovoľuje použiť disk i na náročné úlohy ako je práca s videom, so zvukom alebo pre hranie hier.Jeho platne rotujú rýchlosťou 15 000 otáčok za minútu a ich minimálna hlučnosť zabezpečia fluidné ložiská.Samozrejmosťou je podpora S.M.A.R.T.technológie.

SAS je inovovaná generácie rozhrania SCSI zvyšujúce výkonnosť ukladacích systémov a zlepšujú ich dostupnosť.Rozširuje funkcie paralelných pevných diskov SCSI a jednou z hlavných výhod tejto technológie je možnosť integrácie 3,5 palcových jednotiek SAS s jednotkami Serial ATA v jednom zariadení.Táto možnosť ponúka mimoriadnu flexibilitu a škálovateľnosť.Full-duplexní architektúra zabezpečia, aby storage zariadenia dodával dáta k host systému v rovnakom čase, keď hosť systém posiela ďalšie príkazy na storage zariadenia.Dual-port architektúra umožňuje ľahké zapojenie typu fail-over.Host systémami i batožín sú pripojené dvomi cestami a dáta sú neustále dostupné iv prípade zlyhania niektorého z komponentov.Ďalšie výhody sú napríkladintegrita dát, spoľahlivosť a možnosť pripojiť až 16256 diskov do jednej domény.Disky s týmto rozhraním nájdu uplatnenie naprv databázových a vysokotransakčních aplikáciách, u vysoko dostupných dát, ale aj pri archiváciu dát či ich zálohovanie.

Parametre a špecifikácie:


Kapacita:
300 GB

Rozhranie:
SAS

Prístupová doba:
3,5 ms

Vyrovnávacia pamäť:

16 MB

Rýchlosť rotácie:
15 000 otáčok / min

Prevádzkové podmienky:
Teplota:5 - 55 ° C
Vlhkosť:5 - 95% (bez kondenzácie)

Rozmery:
101,6 x 146 x 25,4 mm

Hmotnosť:

0,68 kg

Americká firma so sídlom v slávnom Silicon Valley je svetovou jednotkou vo výrobe a predaji pevných diskov pre stolné počítače, notebooky a ďalšie zariadenia. Produkty Seagate sa zameriavajú na maximálnu spoľahlivosť pri starostlivosti o vaše dáta, čo v dnešnej dobe, keď dôležitosť osobných aj firemných dát stále stúpa, iste oceníte. Rok za rokom prináša užitočné inovácie, ktoré zaisťujú vyššie prenosové rýchlosti, zabezpečenie aj možnosti prenášania. Ukladajte a prenášajte svoje dáta bezpečne a spoľahlivo – vyberte si produkt značky Seagate.

Poznámka:
» Všetky serverové disky SAS
» Všetky interné disky

Informácie o zobrazenej kapacite v operačnom systéme Windows.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Seagate Cheetah 15K.5 300GB SAS Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Seagate Cheetah 15K.5 300GB SAS. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Seagate Cheetah 15K.5 300GB SAS. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Seagate Cheetah 15K.5 300GB SAS. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Seagate Cheetah 15K.5 300GB SAS.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií