Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Seagate FireCuda Laptop SSHD 500 GB

Zobraziť katalóg
Seagate FireCuda Laptop SSHD 500 GB
5 12 hodnotení
Hybridný disk 2,5" SATA III, NCQ 128 MB cache, 5400 ot, ST500LX025
Kód:  FP660g9a Produktové číslo:  ST500LX025 Stránky výrobcu
Seagate FireCuda Laptop SSHD 500 GB Predaj skončil

Seagate FireCuda Laptop SSHD 500 GB

Pevné disky Seagate FireCuda 2,5" s hrúbkou len 7 mm majú ideálne predpoklady na inštaláciu do našľapaných notebookov, ultrabookov a ďalších kompaktných zariadení. Vďaka týmto diskom môžete hrať rýchlejšie a pracovať oveľa inteligentnejšie než s bežnými diskami. Disk totiž kombinuje výhody ako SSD disku, tak i klasického pevného disku.

Kľúčové vlastnosti

  • Formát 2,5" s hrúbkou 7 mm - vhodný do ultrabookov
  • Kapacita 500 GB
  • Šetrí váš čas - spustenie aplikácií prebehne behom niekoľkých sekúnd
  • 5× rýchlejší ako bežné disky
  • Kombinácia vysokej rýchlosti a kapacity
  • Nízka spotreba energie

Pre vás je tak pripravený optimálne vyladený disk s dostatočnou kapacitou, avšak s rýchlosťou, ktorá je až 5 krát vyššia ako pri štandardných plotnových diskoch. Vaše čakanie na spustenie hry alebo programov bude skrátené na minimum. Disky FireCuda sú navyše ekologické - ich spotreba je minimálna, okrem toho produkujú menej tepla, aj napriek tomu je celkový výkon disku vysoký a plne postačujúci pre maximálnu plynulosť. 

Parametre a špecifikácia

Kapacita úložiska (HDD + SSD)
500 GB (0,5 TB) Hotovo!
Formát (Form Factor)
2.5" Hotovo!
Kapacita disku
500 GB (0,49 TB) Hotovo!
Šírka
70 mm (7 cm) Hotovo!

Typ úložiska

Kapacita úložiska (HDD + SSD)
500 GB (0,5 TB) Hotovo!
Formát (Form Factor)
2.5" Hotovo!
Kapacita disku
500 GB (0,49 TB) Hotovo!

Rozmery

Šírka
70 mm (7 cm) Hotovo!
Výška
7 mm (0,7 cm) Hotovo!
Hĺbka
100 mm (10 cm) Hotovo!

Farba

Farba
Strieborná Hotovo!

Použitie

Použitie
Do notebooku, Vhodný na hranie hier, Interný Hotovo!

Vlastnosti

Rozhranie interné
SATA III Hotovo!
Vyrovnávacia pamäť
128 MB Hotovo!
Viac parametrov

Americká firma so sídlom v slávnom Silicon Valley je svetovou jednotkou vo výrobe a predaji pevných diskov pre stolné počítače, notebooky a ďalšie zariadenia. Produkty Seagate sa zameriavajú na maximálnu spoľahlivosť pri starostlivosti o vaše dáta, čo v dnešnej dobe, keď dôležitosť osobných aj firemných dát stále stúpa, iste oceníte. Rok za rokom prináša užitočné inovácie, ktoré zaisťujú vyššie prenosové rýchlosti, zabezpečenie aj možnosti prenášania. Ukladajte a prenášajte svoje dáta bezpečne a spoľahlivo – vyberte si produkt značky Seagate.

Poznámka:
» Všetky HDD 500 GB a menej
» Všetky HDD 2,5" s kapacitou do 500 GB

Tento výrobok nie je samostatne funkčným celkom a môže vyžadovať odbornú montáž.


» Všetky interné disky
» Všetky disky 500 GB
» Všetky disky do notebookov s kapacitou 500 GB

Informácie o zobrazenej kapacite v operačnom systéme Windows.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Pokud tyto disky mají kapacitu 8GB, jak je zde níže uvedeno pak nevím kdo si na tuto část disku nainstaluje operační systém jak uvádíte. Např. Windows 10 - Volné místo na pevném disku: 16 GB pro 32bitovou verzi operačního systému, 32 GB pro 64bitovou verzi operačního systému. Žádné zrychlení se tedy nekoná - otáčky disku 5400, to je do nebe volající. Tvrzení výrobce, které přejímáte je klamavé.

Tehle pevnej disk doporučuju, hlavně do notebooku. Rychleji to načte windows. A hlavně baterije díl vidrži!

Dobrý den, je možné použít disk do NB Toshiba Satellite L670-1JP? Bude fungovat bez problémů a bude mít správné rozměry? Děkuji.

Pozor! Seagate pouziva odlisny sposob ako ostatni vyrobcovia pri hodnotach SMART-u,kvoli mojej nevedomosti som jeden vratil/RMA lebo som to interpretoval ako chybu/vadu. Nedajte sa zmylit ak uvidite vysoke cisla pri RAW_READ_ERROR_RATE , SEEK_ERROR_RATE taktiez DATA_READ , DATA_WRITTEN. Hodnoty HDDTune a inych podobnych SMART aplikacii nie su/nemusia byt smerodajne ! Precitajte si v link1 popod co na to seagate. Link2 objasnuje ako dane hodnoty interpretovat. link : Odkaz do neznáma link2: Odkaz do neznáma

Dobrý den, pujde mi tento disk do Lenovo Legion Y520-15IKB (https://www.alza.cz/lenovo-legion-y520?dq=4725752&o=7) ? Děkuji. A nabízí alza instalaci-montáž disku?

Dobrý den, uvažuji o koipi tohoto hdd. Je kompatibilní s Macbook 13' late 2008? Místo mechaniky samozřejmě... A který rámeček je vhodný pro tento hdd a Macbook? Děkuji za odpověď.

Dobrý den. Chtěl bych se zeptat zda tento disk je možno použít do notebooku Acer Aspire 6920G ? Děkuji za odpověď. Homolka

Chcem sa informovať ako sa inštaluje windows do SSHD (hybridný disky 2,5" do notebooku). Za odpoveď vopred ďakujem.

Dobrý den. Je tento disk vhodný do Notebooku HP PRO BOOK 4520S za stávající 320GB. Děkuji

Diskusia a poradňa k Seagate FireCuda Laptop SSHD 500 GB
Príslušenstvo pre Seagate FireCuda Laptop SSHD 500 GB Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Seagate FireCuda Laptop SSHD 500GB. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Seagate FireCuda Laptop SSHD 500GB. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Seagate FireCuda Laptop SSHD 500GB. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Seagate FireCuda laptop SSHD 500GB.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií