Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Seagate STDF6000200 Pre 6TB

Zobraziť katalóg
Seagate STDF6000200 Pre 6TB
Dátové úložisko CPU 1.7GHz, 2GB DDR3, 6x 3.5 / 2.5 "SATA HDD, RAID 0, 1, 5, 6, 10, JBOD, IPv4 / IPv6, HTTP / FTP, AES 256-bit šifrovanie, UPnP, DLNA, NVR, široké možnosti zálohovanie, 2x GLAN, 2x USB 3.0, 1x USB 2.0
Kód:  FR024q2b Produktové číslo:  STDF6000200 Stránky výrobcu

Seagate STDF6000200 Pre 6TB

Získajte na svoju stranu úložisko s funkciami potrebnými pre rast vášho podnikania, bez toho aby ste mu museli venovať drahocenný čas. Centralizujte vaše dáta a oddajte sa bezstarostnosti. Vaše kriticky dôležité súbory sú v bezpečí a prístupné všetkým vyčleneným používateľom. Vynikajúci výkon pri prenose súborov udrží hladký chod až pre 25 súčasne pripojených užívateľov.

Vzdialený prístup jednoduchým kliknutím

Aplikácia Seagate SDRIVE je najjednoduchšie, najviac intuitívne spôsob, ako sa pripojiť k NAS, ak ste mimo kanceláriu a chcete svoje súbory. V podstate akéhokoľvek zariadenia pripojeného k internetu stačí kliknutí na ikonu SDRIVE a máte okamžitý prístup. Vyhľadanie konkrétneho súboru a prenesenie nových dokumentov na NAS sa stane hračkou.

Kľúčové vlastnosti

  • Systém NAS OS 4 s intuitívnym rozhraním
  • Disky Seagate optimalizované pre NAS
  • Kapacita osadených diskov 6 TB
  • Výkonný hardvér v čele s dvojjadrovým procesorom Intel
  • Prenos súborov rýchlosťou až 200 MB / s
  • SDRIVE - prístup z ľubovoľného počítača alebo notebooku
  • Široká podpora sieťových protokolov a služieb

NAS so šikovným systémom

Systém NAS OS 4 udrží tím v súčinnosti zdieľaním, ktoré je intuitívne konfigurovateľné a kompatibilné naprieč platformami. Rozpracované projekty budú k dispozícii z notebooku, pracovné stanice aj z vášho tabletu a smartphonu. Podporuje aj univerzálne DLNA pre streamovanie multimediálneho obsahu do chytré televízie, stolného prehrávača a podobe. K tomu sa dá interný systém OS 4 doplniť o funkčné aplikácie napríklad webový blog WordPress, OwnCloud, BitTorrent Sync a mnohé iné.

Postavený pre spoľahlivosť

NAS využíva disky optimalizované presne pre požiadavky podnikového úložiska. Tieto pevné disky sú navrhnuté špeciálne pre prevádzku 24 × 7 a sú oveľa spoľahlivejšie ako bežné pevné disky v stolových počítačoch. Majú zlepšenú toleranciu na vibrácie a pokročilé funkcie pre správu vrátane niekoľkých profilov výkonu. K tomu je stanica vybavená dvojicou diskov nastaviteľných do zrkadlového RAID, čím neprídete o dáta ani v prípade zlyhania disku.

  • Ak NAS nedisponuje 2,5" pozíciou na uloženie 2,5" diskov, bude potrebné použiť redukčný rámček na 3,5" pozíciu.
  • V prípade, že je NAS vybavený viacerými pozíciami na disky, nie je nutné, aby boli zaplnené všetky.

Parametre a špecifikácia

Kapacita vložených diskov (dohromady)
6 TB Hotovo!
Počet pozícií osadených diskom
6 × Hotovo!
Frekvencia procesora
1,7 GHz Hotovo!
Procesor
Intel Dual Core Hotovo!
Využitie
Domáci, Firemný Hotovo!

Úložisko

Kapacita vložených diskov (dohromady)
6 TB Hotovo!
Počet pozícií osadených diskom
6 × Hotovo!

Výkon

Frekvencia procesora
1,7 GHz Hotovo!
Procesor
Intel Dual Core Hotovo!

Využitie

Využitie
Domáci, Firemný Hotovo!

Rozhraní

LAN
2 × Hotovo!
USB 2.0
1 × Hotovo!
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
2 × Hotovo!
Viac parametrov

Americká firma so sídlom v slávnom Silicon Valley je svetovou jednotkou vo výrobe a predaji pevných diskov pre stolné počítače, notebooky a ďalšie zariadenia. Produkty Seagate sa zameriavajú na maximálnu spoľahlivosť pri starostlivosti o vaše dáta, čo v dnešnej dobe, keď dôležitosť osobných aj firemných dát stále stúpa, iste oceníte. Rok za rokom prináša užitočné inovácie, ktoré zaisťujú vyššie prenosové rýchlosti, zabezpečenie aj možnosti prenášania. Ukladajte a prenášajte svoje dáta bezpečne a spoľahlivo – vyberte si produkt značky Seagate.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Seagate STDF6000200 Pre 6TB Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Seagate NAS PRO 6bay 6TB STDF6000200. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Seagate STDF6000200 Pro 6TB. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Seagate STDF6000200 Pro 6TB. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Seagate NAS PRO 6bay 6TB STDF6000200.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií