Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Segway x2 Turf

Zobraziť katalóg
Segway x2 Turf
Osobný transportér terénní verze, černý
Kód:  SW006 Produktové číslo:  20145-00004
Segway x2 Turf Predaj skončil

Segway x2 Turf

Segway x2 Golf má oveľa menšie rozmery ako bežné golfové vozíky a oveľa lepšie sa s ním manévruje.Navyše je jazda na ňom pohodlnejšie a zábavnejšie.Golfový bag s palicami je pripevnený na boku vozítka, je odnímatelný a dá sa k Segway aj zamknúť.Môžete tak zájsť do klubu na desiatu, kým Vaša palice budú v bezpečí.Navyše držiak na riadení tohto modelu je prispôsobený pri přichycení skórkarty a golfových loptičiek.Hraní golfu sa s pomocou Segway dostáva do úplne nových rozmerov.

x2 Golf má oproti cestnej verziu vyššia stojky dosku a širší rázvor.Jezdí na nízkotlakových pneumatík s hlbokým vzorkou, ktoré eliminujú otrasy spôsobené nerovným terénom.Vďaka náklonným a výškovo nastaviteľným řídítkům LeanSteer Segway ovládate prirodzenými náklony svojho tela tým smerom, akým sa chcete vydať.Na bezdrôtovom InfoKey ovládačmi pritom môžete kontrolovať aktuálnu rýchlosť, stav batérií a ďalšie dôležité dáta alebo s jeho pomocou aktivovať bezpečnosťou režim.

Model x2 Golf je vybavený úchytnym rámom pre jednoduchšie prenášanie a dokáže vyvinúť rýchlosť až 20km/h.Je vybavený Saphion lítium-ionovými batériami, ktoré zaručujú dojazd až 22,5 km na golfovom ihrisku, čo sa rovná vzdialenosti približne 36 jamiek!Batérie nie sú náročné na údržbu, majú veľmi dlhú životnosť a pracujú do teploty až -10 ° C.Plne nabité sú približne po dvoch hodinách, pričom napájací kábel sa pripája do klasickej zásuvky.Segway nemá žiadne emisie, jazda na ňom je tak ekologicky nezávadná, zato však veľmi zábavná a návyková!

Upozornenie:Pri objednaní odporúčame osobný odber tovaru kvôli absolvovaní krátkeho osobného školenie o spôsobe zaobchádzania, údržbe a ovládanie vozítka.

Parametre:
Maximálna rýchlosť:20 km/h
Celková nosnosť::118 kg
Rázvor:67cm x 84 cm
Váha:54.4 kg + príslušenstvo
Typ batérie:Dve Saphion lítium-iónové batérie
Dojazd:22.52 km, (až 36 jamiek) - podľa terénu a štýlu jazdy
Motory:Dva bezkomutátorové jednosmerné servomotory
Kola:25 cm
Pneumatiky:20 cm nízkotlakové penumatiky
Výška plošiny:24.13 cm
Výška podvozku:11.43 cm
Display:Infokey bezdrôtový ovládač

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Segway x2 Turf. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Segway x2 Turf. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Segway x2 Turf. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Segway x2 Turf.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií