Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

PET PET

Sencor Element 10.1D102 16GB Black

Zobraziť katalóg
Sencor Element 10.1D102 16GB Black
4,2 5 hodnotení
Tablet - Dotykový 10.1 "1280x800 IPS LCD, 1.2GHz Dual-core, RAM 1GB, interná pamäť 16GB, WiFi, Bluetooth, 2x Webkamera, USB, micro HDMI, microSDHC slot, Li-Pol 6000mAh, Android 4.2 Jelly Bean
Kód:  RF010c Stránky výrobcu
Sencor Element 10.1D102 16GB Black Predaj skončil

Sencor Element 10.1D102 16GB Black

Doprajte si za rozumné peniaze tabliet s perfektným hardvérovým zázemie pre internetové a multimediálne vyžitie. Solídne výkonný procesor s dvojicou jadier a grafickým chipom svižne splní vaše priania. Spoľahnite sa na neho pri surfovaní internetom, prehrávanie videa a najmä u hranie hier celej zbierky prepracovaných hier, k čomu 16GB pamäť priamo vyzýva . Samozrejme sa bude hodiť aj pre aplikácie pre prístup k obľúbeným internetovým službám, kancelársky alebo grafický softvér pre prácu s najrôznejšími typmi súborov a so zabudovanou kamerou možno volať tvárou v tvár kolegom, kamarátom a rodine. V intuitívnym systéme Google Android 4.2 sa hranici softvéru rozširujú každým dňom, a tak si vyberie naozaj každý.

Či už si pustíte čokoľvek, s IPS displejom bude vždy všetko prezentované v prirodzených odtieňoch farieb . Výhodou oproti bežným displejom je tiež konzistentná kvalita zobrazenia aj pri pohľade z ostrejšieho uhla. Displej je s multidotykovým ovládaním s podporou gest, bezproblémovo zaznamená ovládanie až 5 prstami naraz! Displej s uhlopriečkou 10 "bude tým pravým pre prevažne" gaučové "používania, teda pre menej časté prenášanie. Jeho veľkosť však oceníte u čítanie dokumentov alebo pre pohodlné prehliadanie internetových stránok, ale iste ho vďaka jeho farebnému podania využijete aj pre už spomínané prehrávanie videí a hry, kde ešte len využijete všetkých jeho kvalít. Aby vo vašich rukách vydržal dlho bez napájania, chváli sa vysokokapacitná Li-Pol batérií .

Podporované formáty:
Video: H.264, H.263, VC-1, MPEG-1/2/4, DivX, XviD, WMV7/8, VP6, AVS, atď
Obrázky: JPEG, BMP, GIF, PNG, atď
E-Knihy: EPUB, PDF, FB2, PDB, CHM, HTML, TXT, UMD, WORD, EXCELL, atď
Funkcie záznamu: MP3

História Sencor sa začala písať v roku 1969 v Japonsku. Samotný názov „Sencor“ znamená v japončine „tisíc sŕdc“. V súčasnosti spoločnosť dodáva svoje výrobky do viac ako 25 krajín sveta. Ponuka spoločnosti je mimoriadne pestrá. Produkuje spotrebnú elektroniku, tablety a telefóny, kancelársku techniku, elektroniku do áut a produkty pre domácnosť a kuchyňu. Heslo Sencor je kvalita a ľúbivý dizajn za rozumnú cenu.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Sencor Element 10.1D102 16GB Black
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sencor Element 10.1D102 16GB Black. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Sencor Element 10.1D102 16GB Black.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií