Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Motorola

Sencor Element Dual-Sim (P500) bílý

Zobraziť katalóg
Sencor Element Dual-Sim (P500) bílý
4,4 10 hodnotení
Mobilný telefón 5 "1280x720 TFT IPS, Snapdragon MSM 8225Q Quad-Core 1,2 GHz, RAM 1GB, interná pamäť 4GB, fotoaparát 8 Mpx, GPS, WiFi, Micro SDHC, 3G, FM, microSD, micro USB, Android 4.1
Kód:  RC402a Produktové číslo:  8590669134564 Stránky výrobcu

Sencor Element Dual-Sim (P500) bílý

S telefónom Sencor Element P500 sa vám do ruky dostane zariadenie so skvelými funkčnými vlastnosťami za primeranú cenu. Základom celého prístroja je užívateľsky veľmi prívetivý systém Google Android 4.1 poháňaný výkonným hardvérom a pridané sú kvalitné prvky, ktoré sa vonku budú hodiť. 4 vysoko účinná procesorové jadrá ani na chvíľu nezaváhajú pri surfovaní po webových stránkach či komunikáciu 2Mpx webkamerou cez 3G alebo WiFi pripojenie. Bezproblémovo si poradí aj herné zábavou a prehrávanie videí. Nadštandardné zobrazenie farieb a viditeľnosti aj za slnečného dňa obstará IPS displej.

Nikde sa s ním tiež nestratíte. Súčasťou je GPS navigácia, Ktorá vás s vhodným mapovým podkladom dovedie k cieľu pešo aj v aute. Integrovaný 8-megapixelový fotoaparát zachytáva snímky s parádnymi detailmi a plne zastúpia obyčajný kompakt. Autofocus a prisvietenie diódou dopomôže k ostrým snímkam a dobrej viditeľnosti aj za minimálneho okolitého osvetlenia. Urobené snímky a osobné dáta všetkého druhu uložíte do 4 GB pamäte alebo na kartu Micro SDHC. V neposlednom rade má 2 sloty pre SIM karty, vďaka čomu je možné oddeliť pracovné a osobné číslo alebo mať jednu kartu na hovory a druhú napríklad na dáta. V balení na vás čaká 8GB karta a krycia ochranná fólie.

Parametre a špecifikácia

Konštrukcia a farba

Typ
Dotykový displej Hotovo!

Fotoaparát

Funkcie fotoaparátu
Prisvetľovacia dióda Hotovo!

Pamäť a výkon

Maximálna veľkosť pamäťovej karty
32 GB Hotovo!
Značka procesora
Qualcomm Hotovo!
Počet jadier procesora
4 × Hotovo!
Frekvencia procesora
1,2 GHz (1 200 MHz) Hotovo!

Komunikácia a sieť

Dátové služby
HSPA (3.5G), UMTS/CDMA (3G), EDGE (2.5G), GSM/GPRS (2G) Hotovo!

Konektory a senzory

Konektory
Jack (3,5 mm), USB micro Hotovo!

Software

Verzia operačného systému
Android 4.1 Jelly Bean Hotovo!
Viac parametrov

História Sencor sa začala písať v roku 1969 v Japonsku. Samotný názov „Sencor“ znamená v japončine „tisíc sŕdc“. V súčasnosti spoločnosť dodáva svoje výrobky do viac ako 25 krajín sveta. Ponuka spoločnosti je mimoriadne pestrá. Produkuje spotrebnú elektroniku, tablety a telefóny, kancelársku techniku, elektroniku do áut a produkty pre domácnosť a kuchyňu. Heslo Sencor je kvalita a ľúbivý dizajn za rozumnú cenu.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Sencor Element Dual-Sim (P500) bílý
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sencor Element Dual-Sim (P500) bílý. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Sencor Element Dual-Sim (P500) bílý.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií