Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Sencor Element P451 Dual SIM čierny

Zobraziť katalóg
Sencor Element P451 Dual SIM čierny
2,5 2 hodnotení
Mobilný telefón 4,5 "854x480 IPS LCD, MTK 6572 Dual-Core 1.3 GHz, RAM 512MB, interná pamäť 4GB, fotoaparát 5Mpx, GPS, WiFi, Bluetooth 4.0 + A2DP, MicroSDHC, 3G, FM, micro USB, Android 4.2.2
Kód:  RC401b1 Produktové číslo:  8590669149650 Stránky výrobcu

Sencor Element P451 Dual SIM čierny

Cenovo veľmi priateľský telefón s vlastnosťami, ktoré z neho robia šikovného spoločníka na cesty aj pre spríjemnenie odpočinku doma na gauči. Medzi jeho najväčšie prednosti patrí podpora dvoch SIM, 2jádrový procesor a 5Mpx fotoaparát s prisvetľovacia diódou . Vo výbave nájdete aj predný fotoaparát, FM rádio či Li-Pol batériu s kapacitou 1400 mAh. Vďaka operačnému systému Android sa stáva univerzálnym nástrojom. Dostanete sa k obrovskému množstvu hier a užitočných aplikácií, ktoré rozšíria možnosti telefónu presne podľa vášho gusta.

Výbava do terénu aj na doma

Prehľad o všetkom máte na 4,5 "displeji, čo je dobrý kompromis medzi telefónom do vrecka a väčšiu zobrazovaciu aj ovládácie plochou. Zobrazovacia technológia IPS vám prinesie oproti konvenčným obrazovkám sýte farby, viditeľnosť iz uhla a tiež za slnečného dňa . Telefón nezaostáva ani čo sa konektivity týka. Podpora 3G sietí HSUPA, WiFi (b/g/n), Bluetooth či vnútornú pamäť 4 GB, rozšíriteľná vďaka slotu na Micro SD karty, to všetko je pre telefón samozrejmosťou. Nechýba ani GPS modul podporujúci všetky možné druhy navigáciou, a vy sa tak už nikdy nestratíte.

Parametre a špecifikácia

Konštrukcia a farba

Typ
Dotykový displej Hotovo!

Fotoaparát

Funkcie fotoaparátu
Prisvetľovacia dióda Hotovo!

Pamäť a výkon

Maximálna veľkosť pamäťovej karty
32 GB Hotovo!
Frekvencia procesora
1,3 GHz (1 300 MHz) Hotovo!

Komunikácia a sieť

Dátové služby
EDGE (2.5G), GSM/GPRS (2G) Hotovo!
Typ hlavnej SIM karty
Mini SIM Hotovo!

Konektory a senzory

Konektory
Jack (3,5 mm), USB micro Hotovo!

Software

Verzia operačného systému
Android 4.2 Jelly Bean Hotovo!
Viac parametrov

História Sencor sa začala písať v roku 1969 v Japonsku. Samotný názov „Sencor“ znamená v japončine „tisíc sŕdc“. V súčasnosti spoločnosť dodáva svoje výrobky do viac ako 25 krajín sveta. Ponuka spoločnosti je mimoriadne pestrá. Produkuje spotrebnú elektroniku, tablety a telefóny, kancelársku techniku, elektroniku do áut a produkty pre domácnosť a kuchyňu. Heslo Sencor je kvalita a ľúbivý dizajn za rozumnú cenu.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Sencor Element P451 Dual SIM čierny
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sencor Element P451 Dual SIM černý. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Sencor Element P451 Dual SIM černý.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií