Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

SENCOR SAC MT7020C

Zobraziť katalóg
SENCOR SAC MT7020C
3,0 7 hodnotení
Mobilná klimatizácia – energetická trieda A, chladiaci výkon 7000 BTU/h, pre miestnosť do 67m³, hlučnosť 65dB(A), s odvlhčovaním, s ventilátorom, s automatickým vypnutím, s pojazdnými kolieskami, s nočným režimom, s chladením, s 24-hodinovým časovačom, s diaľkovým ovládaním, s nastaviteľným uhlom sklonu, s termostatom, s umývateľným filtrom a s digitálnym displejom, rozmery 69,5×48×27cm (V׊×H), v balení hadica, kondenzačné nádoby, koncovky, diaľkové ovládanie, okenná súprava a adaptér k okennej súprave
Kód:  EAD5010m Produktové číslo:  SAC MT7020C Informačný list Stránky výrobcu

SENCOR SAC MT7020C

Sencor SAC MT7020C je špičková a cenovo dostupná mobilná klimatizácia, ktorá vám v tých najparnejších dňoch či nociach ochladí miestnosť na príjemnú teplotu. Mobilná klimatizácia Sencor SAC MT7020C je vyhotovená v modernom dizajne, takže nájde svoje miesto v každej domácnosti aj v kancelárii. Zariadenie navyše spadá do úspornej energetickej triedy A, čo znamená, že jeho prevádzka vás vôbec nevyjde draho. Zaručene oceníte aj nízku hlučnosť, ktorá pri maximálnom výkone dosahuje sotva 65 dB. Vďaka svojmu výkonu je mobilná klimatizácia Sencor SAC MT7020C určená pre miestnosti veľkosti od 10 m2 do 18 m2.

Kľúčové vlastnosti mobilnej klimatizácie Sencor SAC MT7020C 

  • Cenovo atraktívna mobilná klimatizácia Sencor SAC MT7020C
  • Moderný dizajn
  • Funkcia chladenia, odvlhčovania a vetrania
  • Štyri možnosti nastavenia rýchlosti
  • Tichý režim Sleep
  • Nádržka na kondenzát s objemom 0,4 litra
  • Ochrana kompresora proti zamrznutiu
  • Tri možnosti odvodu horúceho vzduchu z miestnosti – múrov, otváraným či výsuvným oknom

Inteligentné funkcie mobilnej klimatizácie Sencor SAC MT7020C 

Mobilná klimatizácia Sencor SAC MT7020C dokáže miestnosť nielen schladiť, ale zároveň sa postará aj o jej odvlhčenie (až 18 l za deň). Taktiež vám môže poslúžiť ako ventilátor na prevetrávanie miestnosti. Rýchlosť sa dá nastaviť v štyroch stupňoch – k dispozícii je nízka, stredná, vysoká a automatická rýchlosť. Iste vám príde vhod aj funkcia Sleep s tichou prevádzkou či časovač s automatickým zapnutím/vypnutím. Ovládanie mobilnej klimatizácie Sencor SAC MT7020C je realizované pomocou diaľkového ovládača s LCD displejom. Nádržka na kondenzát pojme 0,4 litra a pri jej naplnení budete informovaní optickou signalizáciou.

Parametre a špecifikácia

Krajina
Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko Hotovo!
Hmotnosť
23,8 kg Hotovo!
Energetická trieda
A Hotovo!
Hlučnosť
65 dB(A) Hotovo!
Hlučnosť vnútornej jednotky
65 dB(A) Hotovo!

Typ zásuvky

Krajina
Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
23,8 kg Hotovo!

Energetické parametre klimatizácií

Energetická trieda
A Hotovo!
Hlučnosť
65 dB(A) Hotovo!
Hlučnosť vnútornej jednotky
65 dB(A) Hotovo!
Spotreba pri chladení
0,9 kWh Hotovo!
Koeficient využiteľnosti energie EER
2,6 Hotovo!

Výkon

Chladiaci výkon
7 000 BTU/h Hotovo!
Chladiaci výkon v kW
0 kW Hotovo!
Odvlhčovací výkon
18 l Hotovo!
Vychladí miestnosť (m3)
67 m3 Hotovo!

Vlastnosti

Funkcie
S odvlhčovaním, S ventilátorom, S automatickým vypnutím, S pojazdnými kolieskami, S nočným režimom, S chladením, S 24-hodinovým časovačom, S diaľkovým ovládaním, S nastaviteľným uhlom sklonu, S termostatom, S umývateľným filtrom, S digitálnym displejom Hotovo!
Kapacita nádoby kondenzátu
0,4 l Hotovo!

Farba

Farba
Biela Hotovo!

Rozmery

Výška
69,5 cm Hotovo!
Šírka
48 cm Hotovo!
Hĺbka
27 cm Hotovo!
Viac parametrov

História Sencor sa začala písať v roku 1969 v Japonsku. Samotný názov „Sencor“ znamená v japončine „tisíc sŕdc“. V súčasnosti spoločnosť dodáva svoje výrobky do viac ako 25 krajín sveta. Ponuka spoločnosti je mimoriadne pestrá. Produkuje spotrebnú elektroniku, tablety a telefóny, kancelársku techniku, elektroniku do áut a produkty pre domácnosť a kuchyňu. Heslo Sencor je kvalita a ľúbivý dizajn za rozumnú cenu.

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, lze hadici o cca 1 m prodloužit? Děkuji

Dobrý den, včera jsme zakoupili mobilní klimatizaci Sencor SAC MT7020C. V obývacím pokoji, který má 20 m2, vzduch nechladí, fouká teple, výchozí trubice se nezahriva. Když ji použijeme v kuchyni, která má 12 m2, vzduch chladí a trubice je horka. Kde je problém? Máme vadný kus? Děkuji, Hrabáková

Dobrý den. Když zadám automatické vypnutí, dle návodu a chci předělat hodiny, po stisknutí tlačítek mi opět naskočí zvolená teplota. Hodiny se neukáží. Děkuji za odpověď. Jaroslav.

Dobrý den, jaký je průměr hadice výfuku klimatizace? Děkuji

dobrý den, jaká je délka hadice? děkuji

klimatizace vydává tlumené pipani zevnitř, zní to jako "tůtání" telefonu, nepravidelně, občas více za sebou po vteřině, občas v intervalech 3-5 vteřin, některé jsou krátké, někdy dlouhy zvuk. Je nastavený jeden režim, jakýkoliv režim, a při něm to je slyšet. Nelze mi vybrat reklamace produktu v alza aplikaci. Klimatizace je dnes rozbalena, poprvé použitá.

Dobrý deň, vedeli by ste mi prosím poradiť, v čom spočíva problém pokiaľ nastavím na klimatizácii nočný režim, no vždy sa automaticky po cca 2-3 minutách automaticky spustí normálny (hlučnejší) chod klimatizácie? Ďakujem

Aka záruka je tam nakoľko na obrazku mate napísané ze 3 roky plná záruka

Dobry den, dodava se i s hadici na odvod tepleho vzduchu?

Dobrý deň, dá sa zakúpiť len samotná ta rúra co ide z klimatizácie - von? Nakoľko náporom tepla sa začala topiť a trhať. Dakujem

Diskusia a poradňa k SENCOR SAC MT7020C
Príslušenstvo pre SENCOR SAC MT7020C Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SENCOR SAC MT7020C. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: SENCOR SAC MT7020C.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií