Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

SENCOR SAC MT9031C

Zobraziť katalóg
SENCOR SAC MT9031C
2,7 9 hodnotení
Mobilná klimatizácia – energetická trieda A, chladiaci výkon 9000 BTU/h, pre miestnosť do 91m³, hlučnosť 53dB(A), s odvlhčovaním, s ventilátorom, s pojazdnými kolieskami, s nočným režimom, s chladením, s WiFi, s 24-hodinovým časovačom, s diaľkovým ovládaním, s mobilnou aplikáciou, s umývateľným filtrom a s digitálnym displejom, rozmery 69,5×44×32,5cm (V׊×H), v balení hadica, koncovky, diaľkové ovládanie a okenná súprava
Kód:  SENMK12 Produktové číslo:  SAC MT9031C Stránky výrobcu

SENCOR SAC MT9031C

image_product

Sencor Mobilná klimatizácia SAC MT9031C


SAC MT9031C

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!


Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!


image_product
image_product

Dajte zbohom teplu s mobilnou klimatizáciou Sencor SAC MT9031C

Spríjemnite si aj tie najsparnejšie dni príjemným osviežením. Predstavujem sa ako Sencor mobilná klimatizácia SAC MT9031C a postarám sa o príjemný telesný komfort, aj keď je vonku horúco na omdletie. Dizajnovo som sa naozaj vydarila. Môžete si vybrať z dvoch farebných variantov a nadčasovým vyhotovením zapadnem aj do modernej domácnosti. Navyše ma hravo prenesiete z miesta na miesto prostredníctvom štyroch integrovaných koliesok a rukoväti. K mojim nezabudnuteľným schopnostiam patrí možnosť bezdotykového ovládania iba pomocou vášho mobilného telefónu!

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!


image_product
image_product

Pokročilé ovládanie cez WiFi

Preferujete možnosť mať svoje zariadenia pod kontrolou? To vám teraz bude môcť dopriať aj táto prenosná klimatizácia. V Sencore do nej implementovali pokročilú technológiu ovládania pomocou WiFi. Ako toto ovládanie funguje? Do svojho mobilného telefónu si, či už v Google Play alebo App Store, stiahnete aplikáciu Sencor HOME. Tá vás jednoducho prevedie všetkými potrebnými nastaveniami. Následne už stačí len mať zapnutú domácu WiFi a zábava môže začať. Klimatizáciu od tej chvíle môžete ovládať z akejkoľvek miestnosti vášho bytu.

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!


image_product
image_product

Výkonné chladenie až 9 000 BTU

Spoľahlivo schladím aj náročnejších používateľov. Okrem štýlového vzhľadu a úsporného chodu ponúkam aj skvelý chladiaci výkon 9 000 BTU. Efektívne rozptyľujem chladný vzduch, a pretože som mobilná klimatizácia, moju inštaláciu zvládne každý používateľ. V mojom príslušenstve sú zahrnuté všetky potrebné komponenty na komfortné sprevádzkovanie bez nutnosti odborného servisu.

Vyskúšajte ovládanie pomocou aplikácie Sencor HOME

quotation

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

image_product
image_product

Fungujem spoľahlivo s tromi režimami

Vysoké teploty v letných mesiacoch sú nechceným spoločníkom počas spánku. Som tu pre vás, aby som vám dopriala ideálnu teplotu aj pri spánku a odpočinku. Pracujem s tromi prevádzkovými režimami, ktoré môžete jednoducho prispôsobovať svojim potrebám. Ponúkam chladenie, odvlhčovanie aj vetranie, a to v niekoľkých stupňoch, od nízkeho po ten najsilnejší. To všetko zvládam aj vo väčších priestoroch až 35 m²/91 m³.

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

image_product
image_product

Zastrešujem ekologický nenáročný chod

Som pyšná, že môžem pracovať s ekologickou technológiou chladenia. Na skvelý chladiaci výkon využívam prírodný, vysoko účinný chladiaci plyn E290 a s energetickou triedou A som maximálne šetrná pri spotrebe elektrickej energie. Doprajte si svieži vzduch aj v horúcich letných mesiacoch s úspornou mobilnou klimatizáciou, ktorá je ohľaduplná k životnému prostrediu.

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

image_product
image_product

Už nikdy nepríjemný pocit z horúčavy

Zabezpečím vám super komfort aj v nepríjemnej horúčave, bez problémov vychladím miestnosť od 18 do 32 °C. S režimom odvlhčovania sa postarám, aby bol vzduch v miestnosti ešte viac svieži a ľahký. Samozrejmosťou je aj funkcia ventilátora, ktorý príde vhod ako super osvieženie, keď omdlievate od tepla. Môžete nastaviť tri intenzity fúkania – od jemného vánku až po silnejší vetrík. Určite vás poteším aj nízkou hlučnosťou, ktorá dosahuje maximálne 65 dB(A).

Prenosná klimatizácia zabezpečí príjemnú teplotu pomocou intuitívneho ovládania

quotation

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!


image_product
image_product

Široké spektrum funkcií

Disponujem časovačom, ktorý je možné využiť na automatické zapnutie, alebo vypnutie. Majte doma príjemne aj po príchode domov z práce, alebo výletu. Toto nastavenie veľmi pohodlne vykonáte predovšetkým v aplikácii Sencor HOME. S funkciou SLEEP zabezpečím optimálny chod pre chvíle spánku, či odpočinku. Nikoho nebudem rušiť a vy sa budete cítiť príjemne. Automaticky volím intenzitu rozptylu chladného vzduchu podľa teploty, ktorú mi nastavíte. Takto dosiahnem efektívny a súčasne úsporný chod. Po každom ďalšom spustení automaticky navolím posledný spustený režim, aby ste sa nemuseli o nič starať. Nemusíte sa starať o vylievanie vody zo zásobníka na kondenzát. Za normálnych podmienok sa o túto funkciu postarám sama a zároveň nevysušujem vzduch v miestnosti.

Parametre a špecifikácia

Hmotnosť
29 kg Hotovo!
Energetická trieda
A Hotovo!
Hlučnosť
53 dB(A) Hotovo!
Hlučnosť vnútornej jednotky
65 dB(A) Hotovo!
Spotreba pri chladení
1 kWh Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
29 kg Hotovo!

Energetické parametre klimatizácií

Energetická trieda
A Hotovo!
Hlučnosť
53 dB(A) Hotovo!
Hlučnosť vnútornej jednotky
65 dB(A) Hotovo!
Spotreba pri chladení
1 kWh Hotovo!
Koeficient využiteľnosti energie EER
2,6 Hotovo!

Výkon

Chladiaci výkon
9 000 BTU/h Hotovo!
Chladiaci výkon v kW
2,6 kW Hotovo!
Odvlhčovací výkon
28 l Hotovo!
Vychladí miestnosť (m2)
35 m2 Hotovo!
Vychladí miestnosť (m3)
91 m3 Hotovo!

Vlastnosti

Funkcie
S odvlhčovaním, S ventilátorom, S pojazdnými kolieskami, S nočným režimom, S chladením, S WiFi, S 24-hodinovým časovačom, S diaľkovým ovládaním, S mobilnou aplikáciou, S umývateľným filtrom, S digitálnym displejom Hotovo!
Kapacita nádoby kondenzátu
1 l Hotovo!
Dĺžka výfukovej hadice
1,5 m Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Rozmery

Výška
69,5 cm Hotovo!
Šírka
44 cm Hotovo!
Hĺbka
32,5 cm Hotovo!
Viac parametrov

História Sencor sa začala písať v roku 1969 v Japonsku. Samotný názov „Sencor“ znamená v japončine „tisíc sŕdc“. V súčasnosti spoločnosť dodáva svoje výrobky do viac ako 25 krajín sveta. Ponuka spoločnosti je mimoriadne pestrá. Produkuje spotrebnú elektroniku, tablety a telefóny, kancelársku techniku, elektroniku do áut a produkty pre domácnosť a kuchyňu. Heslo Sencor je kvalita a ľúbivý dizajn za rozumnú cenu.

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, můžu se někde dozvědět jaký je průměr odpadní hadice? Plánuju jí připojit do "stoupaček" co jsou připojeny např. i digestoře a potřebuji vědět zda přípojku upravit, nebo bude stačit. Děkuji

Dobry den, prosim vas aka je velkost balenia?

Dobrý den, dá se zakoupit delší hadice na odvod vzduchu?

Dobry den, Včera jsem u vás zakoupil tuto klimatizaci a mam nekolik dotazu. Kde lze koupit nova pripadne vetsi hadice? V baleni je neuplny konec pro vypust vzduchu z okna, chybí na nej prodluzovazi nasada viz ta co je u levnejsiho lodelu 9020. Tudiz na nasade do okna jsou drazky a pony pro prucvaknuti teto prodluzovaci nasady vyusteni davajaci jasne najevo ze tu neco chybi. Je normalni ze u novejsiho kodelu a drazsiho tato nasada neni a pripadne kde to dokoupit. Uprimne tohle je pro me duvod proc klimatizaci vratit. Pevne verim, ze se dopracujem k jinemu reseni. Dekuji za objasneni S pozdravem Vas zakaznik

Diskusia a poradňa k SENCOR SAC MT9031C
Príslušenstvo pre SENCOR SAC MT9031C Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SENCOR SAC MT9031C. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: SENCOR SAC MT9031C.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií