PET Siguro kuchyňský robot

SENCOR SBB 006GG

Zobraziť katalóg
SENCOR SBB 006GG
4,8 4 hodnotení
Nádoba na smoothie –
Kód:  SESBB991 Produktové číslo:  SBB 006GG Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

SENCOR SBB 006GG

Máte doma mixér SENCOR a hľadáte náhradnú fľašu? Vyskúšajte fľašu SENCOR SBB 006GG. Táto fľaša je vyrobená z kvalitného materiálu TRITAN, ktorý chráni fľašu pred poškodením nárazom. Samozrejmosťou je absencia BPA. Fľaša Sencor sa ľahko čistí, stačí ju opláchnuť pod teplou vodou. Navyše nádobu aj viečko môžete umývať v umývačke riadu. Fľašu môžete využiť v práci, na výletoch, alebo aj do držiakov nápojov v autách. Je kompatibilná s SBL 220x, SBL 23x, SBL 25x, SBL 707x, SBL 7500.

Kľúčové vlastnosti fľaše Sencor SBB 006GG – 0,6 l – zelený doplnok

  • Fľaša Sencor je vyrobená z TRITANU
  • Je odolná proti poškodeniu nárazom
  • Neobsahuje BPA
  • Bezpečnostný uzáver chráni pred vytečením
  • Ľahko sa čistí, je vhodná do umývačky riadu
  • Je kompatibilná s SBL 220x, SBL 23x, SBL 25x, SBL 707x, SBL 7500
  • Ozdobená logom SENCOR na fľaši

Tekutiny vždy bezpečne vo fľaši

Fľaša SENCOR má bezpečnostný uzáver, ktorý chráni tekutinu pred vytečením z fľaše. Uzáver otvoru na pitie je navyše bezpečne pripevnený k viečku, takže mu nehrozí strata alebo pád na zem. Po použití je možné viečko i fľašu umyť v umývačke riadu.  

Fľaša SENCOR pre športovcov

Fľaša SENCOR má robustný elegantný vzhľad. Už na prvý pohľad je zrejmé, že fľaša je pevná a bezpečná proti vyliatiu. Fľaša bola vyvinutá v spolupráci so športovcami, je priamo určená na športové využitie. Je vhodná na bicykel, na tréning a navyše sa zmestí aj do držiakov na nápoje v aute. Povrch fľaše je zdobený prelismi, ktoré majú aj praktickú funkciu, vďaka nim sa dobre držaní v ruke. Fľaša SENCOR vám nevypadne ani zo spotených rúk.  

Parametre a špecifikácia

Objem
0,6 l Hotovo!

Objem

Objem
0,6 l Hotovo!

História Sencor sa začala písať v roku 1969 v Japonsku. Samotný názov „Sencor“ znamená v japončine „tisíc sŕdc“. V súčasnosti spoločnosť dodáva svoje výrobky do viac ako 25 krajín sveta. Ponuka spoločnosti je mimoriadne pestrá. Produkuje spotrebnú elektroniku, tablety a telefóny, kancelársku techniku, elektroniku do áut a produkty pre domácnosť a kuchyňu. Heslo Sencor je kvalita a ľúbivý dizajn za rozumnú cenu.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, ráda bych se Vás zeptala, zda tato láhev je vhodná pro typ mixeru SENCOR SBL 2210WH Smoothie mixér. Předem děkuji za odpověď.

Diskusia a poradňa k SENCOR SBB 006GG
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SENCOR SBB 006GG. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: SENCOR SBB 006GG.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií