SENCOR SBG 5000BK

Zobraziť katalóg
SENCOR SBG 5000BK
4,8 5 hodnotení
Elektrický gril - nepriľnavé grilovacie odnímateľné dosky, možnosť grilovania bez nutnosti pridávania oleja, vyberateľná odkvapkávacia miska na olej, exkluzívny sklenený dizajn, dva typy dosiek: horná hladká doska a spodná vrúbkovaná grilovacia platňa, 3 prevádzkové polohy (uzavretá/otvorená 90°/otvorená 180°), paralelogramový mechanizmus zaručuje rovnomerné rozloženie tlaku, automatická regulácia teploty s indikačným okienkom
Kód:  SEEG009 Produktové číslo:  41005949 Stránky výrobcu

SENCOR SBG 5000BK

Nielen letné grilovanie vám ponúka elektrický gril SENCOR SBG 5000BK! Viacúčelový gril s nepriľnavými grilovacími doskami vám zakaždým pripraví tie najlepšie pochúťky. Nie je potrebné pridávať olej, takže potešení budú určite aj priaznivci zdravej výživy. Gril SENCOR SBG 5000BK v dizajnovom sklenenom prevedení sa ľahko čistí, stačí ho utrieť papierovými obrúskami. Grilovacie dosky je možné umývať v umývačke. Elektrický gril v čiernobielej farbe nezaberie v domácnosti veľa miesta, pretože ho môžete uložiť vo zvislej polohe.

Kľúčové vlastnosti elektrického grilu SENCOR SBG 5000BK

  • Príjemný a elegantný dizajn
  • Grilovanie bez nutnosti pridávania oleja
  • Hladká a vrúbkovaná grilovacia platňa
  • Jednoduchá manipulácia aj prenášanie
  • Gril SENCOR SBG 5000BK má oddelené indikátory pre ohrev a prevádzku
  • Jednoduchá údržba

SENCOR SBG5000BK griluje rovnomerne

Elektrický gril Sencor má tri prevádzkové polohy, a to uzavretú, otvorenú na 90° a otvorenú na 180°. Horná hladká doska a spodná vrúbkovaná platňa pripraví akékoľvek grilované pokrmy, pretože vďaka paralelogramovému mechanizmu je tlak rovnomerne rozložený. V spodnej časti grilu SENCOR SBG 5000BK sa nachádza vyberateľná miska na odkvapkávajúci olej. Rukoväť je tepelne izolovaná. Pätka grilu nekĺže a prístroj sa ľahko prenáša.

Grilovanie i ohrev bez problémov

Ďalšou výhodou grilu SENCOR SBG 5000BK je automatická regulácia teploty s indikačným okienkom. Indikátory pre prevádzku a ohrev sú oddelené, aby ste vždy ovládali presne to, čo potrebujete. Prácu uľahčí tiež tridsaťminútový časový spínač. Všetky použité materiály elektrického grilu SENCOR sú vysoko kvalitné a zabezpečia dokonalé ugrilovanie sendvičov, mäsa, zeleniny a množstva ďalších skvelých jedál.

 

Parametre a špecifikácia

Materiál

Materiál grilu
Antikorový Hotovo!

Rozmery plochy na grilovanie

Plocha na grilovanie
750 cm2 Hotovo!
Šírka plochy na grilovanie
25 cm Hotovo!
Hĺbka plochy na grilovanie
30 cm Hotovo!

Rozmery grilu

Výška grilu
16,5 cm Hotovo!
Šírka grilu
37 cm Hotovo!
Hĺbka grilu
33 cm Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
6 kg Hotovo!

Výbava

Výbava
Časovač, Nepriľnavý povrch, Odkvapkávacia nádoba, Regulácia teploty, Vyberateľný rošt Hotovo!

Vlastnosti

Príkon
2 000 W Hotovo!
Počet grilovacích plôch
2 Hotovo!
Viac parametrov

História Sencor sa začala písať v roku 1969 v Japonsku. Samotný názov „Sencor“ znamená v japončine „tisíc sŕdc“. V súčasnosti spoločnosť dodáva svoje výrobky do viac ako 25 krajín sveta. Ponuka spoločnosti je mimoriadne pestrá. Produkuje spotrebnú elektroniku, tablety a telefóny, kancelársku techniku, elektroniku do áut a produkty pre domácnosť a kuchyňu. Heslo Sencor je kvalita a ľúbivý dizajn za rozumnú cenu.

Poznámka:
» Všetky Stolné grily
» Všetky Prenosné grily

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, zda jdou destičky prohodit (aby hladká deska byla dole). Děkuji za odpověď

Dobrý den, ráda bych se dozvěděla, jaký má tento gril příkon. Nějak to nemohu nikde vypátrat. Děkuji za odpověď Jitka

Mám dva dotazy: 1. dle návodu lze horní víko zaaretovat v určité pozici, podle 3. obrázku u tohoto produktu (alza) má být zaaretované horní víko soubežně se spodním ale já ať dělám co dělám mám víko pouze jakoby nedovřené, tj.na jedné straně přiléhá ke spodní plotně a na druhé straně je mezera - kde je chyba? 2. V návodu je napsáno, že lze gril skladovat ve vodorovné poloze - jak? V jakokoliv jiné poloze než ležmo nedrží :-(. Děkuji

Jsou desky vyjímatelné? Děkuji.

Diskusia a poradňa k SENCOR SBG 5000BK
Príslušenstvo pre SENCOR SBG 5000BK Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SENCOR SBG 5000BK. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: SENCOR SBG 5000BK.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií