Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

SENCOR SBL 3207GG smoothie mixér

Zobraziť katalóg
SENCOR SBL 3207GG smoothie mixér
5 10 hodnotení
Stolný mixér príkon 600 W, počet rýchlostí 1, objem nádoby 0.6 l, materiál nádoby tritan, pulzná funkcia, vhodné na smoothie, prenosná fľaša, počet nádob 2 ks
Kód:  SESBL008 Produktové číslo:  SBL 3207GG Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

SENCOR SBL 3207GG smoothie mixér

Smoothie mixér. Miešacia fľaša sa môže vybrať a použiť ako cestovná fľaša. Veko s otvorom na pitie zabraňuje náhodnému pretečeniu. Ľahko sa čistí: fľaša, veko a nože sú bezpečné pre umývačku. Dve 0,6 l odnímateľné fľaše slúžia tiež ako nápojové fľaše vyrobené z nárazovo odolného TRITANU bez obsahu BPA (PCTG). Pulzný spínač pre účinné miešanie. Vysoko kvalitné vyberateľné čepele z nerezovej ocele vybavené povlakom z titánu – zabraňujú strate enzýmov a vitamínov – zníženie oxidácie Nutri Smoothie. Vynikajúca stabilita vďaka prísavkám. Integrovaný bezpečnostný mechanizmus a protišmykové nožičky zaisťujú počas používania maximálnu bezpečnosť. Fľaše vhodné pre držiak pohárov v aute. Príkon: 600 W.

Parametre a špecifikácia

Príkon
600 W Hotovo!
Počet rýchlostí
1 Hotovo!
Vhodné pre
Smoothie Hotovo!
Funkcie
Pulzná funkcia Hotovo!
Objem nádoby
0,6 l Hotovo!

Príkon a rýchlosť

Príkon
600 W Hotovo!
Počet rýchlostí
1 Hotovo!

Vlastnosti

Vhodné pre
Smoothie Hotovo!
Funkcie
Pulzná funkcia Hotovo!
Objem nádoby
0,6 l Hotovo!
Materiál nádoby
Tritan Hotovo!

Príslušenstvo

Príslušenstvo
Prenosná fľaša Hotovo!
Počet nádob
2 ks Hotovo!
Viac parametrov

História Sencor sa začala písať v roku 1969 v Japonsku. Samotný názov „Sencor“ znamená v japončine „tisíc sŕdc“. V súčasnosti spoločnosť dodáva svoje výrobky do viac ako 25 krajín sveta. Ponuka spoločnosti je mimoriadne pestrá. Produkuje spotrebnú elektroniku, tablety a telefóny, kancelársku techniku, elektroniku do áut a produkty pre domácnosť a kuchyňu. Heslo Sencor je kvalita a ľúbivý dizajn za rozumnú cenu.

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Nevíte kde koupi náhradní těsnění ? Díky.

Diskusia a poradňa k SENCOR SBL 3207GG smoothie mixér
Príslušenstvo pre SENCOR SBL 3207GG smoothie mixér Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SENCOR SBL 3207GG smoothie mixér. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: SENCOR SBL 3207GG smoothie turmixgép.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií