AP+ nový vizuál Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Sencor SCP 4203WH

Zobraziť katalóg
Sencor SCP 4203WH
Indukčný varič indukčný, 1300/1600 W, 2 zóny, regulácia teploty 60-240 °C, pre priemery riadu 12-19 cm, časovač 1-180 min, LCD displej
Kód:  EAT5301g Produktové číslo:  SCP4203WH Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Sencor SCP 4203WH

Vykúzlite úplné skvosty vo vašej kuchyni za pomoci varnej indukčnej dosky. S týmto prístrojom dokážete veľmi lacno a rýchlo uvariť takmer akúkoľvek pochutinu. Vďaka indukčnému systému sa všetko teplo produkované varičom dostáva priamo do riadu a zvyšok dosky zostáva chladný. Vďaka tomu dochádza k úspore až 50 percent energie a až 60 percent času pri príprave jedla.

Sklokeramický povrch sa veľmi ľahko a rýchlo udržuje v čistote. Na hornej hrane zariadenia nájdete dve varné plochy s priemerom 145 mm a 167 mm. Pomocou veľkého číselného LCD displeja môžete navoliť požadovanú teplotu. Regulácia teploty je možná od 60 stupňov do 240 stupňov. Spotreba od 200 W do 1600 W sa javí ako štandardná hodnota. Produkt je osadený plne nastaviteľným časovačom od 1 po 180 minút varenia.

Zariadenie je vybavené niekoľkými bezpečnostnými prvkami. Je tu integrovaná ochrana proti prehriatiu. Ďalej dostanete jasný zvukový signál v prípade umiestnenia zlého riadu na varnú plochu. Varič sa sám vypína po dvoch hodinách nečinnosti. Varič sa veľmi ľahko transportuje vďaka svojim rozmerom. Protišmykové nohy však zaistia úplnú stabilitu počas varenia.

Rozmery:
600 × 310 × 71 mm

Hmotnosť:
4,5 kg

Kľúčové vlastnosti

  • Príjemný dizajn kompaktného variča
  • Jednoduché ovládanie pomocou LCD displeja
  • Dostatočný priestor vďaka dvom varným plochám
  • Integrovaná ochrana proti prehriatiu
  • Protišmykové nožičky udržia produkt na svojom mieste

Parametre a špecifikácia

Typ variča
Indukčný, Elektrický Hotovo!
Počet platničiek
2 ks Hotovo!
Priemer platne
16,7 cm Hotovo!
Hĺbka
31 cm Hotovo!
Šírka
60 cm Hotovo!

Typ variča

Typ variča
Indukčný, Elektrický Hotovo!

Vlastnosti

Počet platničiek
2 ks Hotovo!
Priemer platne
16,7 cm Hotovo!

Rozmery

Hĺbka
31 cm Hotovo!
Šírka
60 cm Hotovo!
Výška
7,1 cm Hotovo!
Viac parametrov

História Sencor sa začala písať v roku 1969 v Japonsku. Samotný názov „Sencor“ znamená v japončine „tisíc sŕdc“. V súčasnosti spoločnosť dodáva svoje výrobky do viac ako 25 krajín sveta. Ponuka spoločnosti je mimoriadne pestrá. Produkuje spotrebnú elektroniku, tablety a telefóny, kancelársku techniku, elektroniku do áut a produkty pre domácnosť a kuchyňu. Heslo Sencor je kvalita a ľúbivý dizajn za rozumnú cenu.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Sencor SCP 4203WH Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SENCOR SCP 4203WH. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Sencor SCP 4203WH.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií