Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AP+ nový vizuál Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

SENCOR SDH 1010WH

Zobraziť katalóg
SENCOR SDH 1010WH
5 7 hodnotení
Odvlhčovač vzduchu – 10l/24h, príkon: 290W, zberná nádoba: 2l, prevádzková teplota: 5°C až 35°C, pre miestnosti do 31m2, 2 rýchlosti ventilátora, nočný režim, tichá prevádzka 40dB, automatický kontrolný systém vlhkosti, časovač zapnutia/vypnutia 0–24h, el. ovládací panel, automatické vypnutie pri naplnení, vyberateľný a umývateľný filter, nepretržitá prevádzka, automatická funkcia proti zamrznutiu, chladivo R134a
Kód:  SENSD101 Produktové číslo:  SDH 1010WH Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

SENCOR SDH 1010WH

Odvlhčovač vzduchu SENCOR SDH 1010WH si bez problémov poradí s vysokou vlhkosťou v domácnosti vo väčšine prípadov spôsobujúcou vlhnutie múrov a tvorbu plesní, čo zhorsí vaše zdravie a má za následok vznik respiračných ochorení. Tento mobilný model odvlhčovača sa dá perfektne využiť pre všetky priestory s veľkosťou do 31 m2. O dobrom výkone svedčí aj odvlhčovacia kapacita 10 l/deň. S nádobkou na zbieranie kvapaliny s objemom max. 2 l si vystačíte pri nie veľmi častom použití bez vášho nevyhnutného zásahu. Ďalšou prednosťou je aj skoro nepočuteľný chod na stupni 40 dB, a tak ho kľudne môžete zapnúť aj aj v spálni.

Najdôležitejšie prednosti odvlhčovača vzduchu SENCOR SDH 1010WH

  • Kapacita odvlhčovania 10 l/deň
  • Do veľkosti miestnosti 31 m2
  • Objem kondenzačnej nádoby 2 l
  • Funkcie: Časovač, Anti-Freeze, Displej a Automatické vypnutie

Ďalšie dôležité vlastnosti odvlhčovača vzduchu SENCOR SDH 1010WH

SENCOR SDH 1010WH disponuje automatickým časovačom, vďaka ktorému si na základe svojich časových možností zvolíte, kedy presne sa má prístroj spustiť. Ak chcete zariadenie využívať v zime, je vám k dispozícii nadštandardná funkcia Anti-Freeze, ktorá chráni odvlhčovač vzduchu proti zamrznutiu. Pri naplnení nádoby sa odvlhčovač vzduchu bez vášho pričinenia sám automaticky vypne. Jednou z ďalších vychytávok sa stal prehľadný displej na navolenie všetkých dostupných funkcií.

Parametre a špecifikácia

Odvlhčovacia kapacita
10 l/deň Hotovo!
Odporúčaná veľkosť miestnosti
31 m2 Hotovo!
Objem nádoby
2 l Hotovo!
Maximálna hlučnosť
40 dB Hotovo!
Funkcie
Časovač, Anti-Freeze, Displej, Automatické vypnutie Hotovo!

Vlastnosti

Odvlhčovacia kapacita
10 l/deň Hotovo!
Odporúčaná veľkosť miestnosti
31 m2 Hotovo!
Objem nádoby
2 l Hotovo!
Maximálna hlučnosť
40 dB Hotovo!

Funkcie

Funkcie
Časovač, Anti-Freeze, Displej, Automatické vypnutie Hotovo!

História Sencor sa začala písať v roku 1969 v Japonsku. Samotný názov „Sencor“ znamená v japončine „tisíc sŕdc“. V súčasnosti spoločnosť dodáva svoje výrobky do viac ako 25 krajín sveta. Ponuka spoločnosti je mimoriadne pestrá. Produkuje spotrebnú elektroniku, tablety a telefóny, kancelársku techniku, elektroniku do áut a produkty pre domácnosť a kuchyňu. Heslo Sencor je kvalita a ľúbivý dizajn za rozumnú cenu.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý deň akú má hmotnosť ?

Diskusia a poradňa k SENCOR SDH 1010WH
Príslušenstvo pre SENCOR SDH 1010WH Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SENCOR SDH 1010WH. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: SENCOR SDH 1010WH.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií