AlzaBoxy Q1 Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

SENCOR SDH 3020WH

Zobraziť katalóg
SENCOR SDH 3020WH
4,9 8 hodnotení
Odvlhčovač vzduchu – odporúčaná veľkosť miestnosti 73 m², kapacita odvlhčovania 30 l/deň, objem nádoby 3 l, hlučnosť 50 dB, regulácia výkonu, časovač, anti-freeze, displej a automatické vypnutie, hmotnosť 18,2 kg
Pridať do zoznamu
Záruka 24 mesiacov Kód:  SENOD208 Produktové číslo:  SDH 3020WH Stránky výrobcu
SENCOR SDH 3020WH 248,90 € Momentálne nedostupné

SENCOR SDH 3020WH

Sencor | Odvlhčovač vzduchu | SDH 3020WH

Sencor | Odvlhčovač vzduchu | SDH 3020WH

Vyskúšajte nový odvlhčovač vzduchu SDH 3020 od Sencoru

Sencor SDH 3020WH

Vyskúšajte skúseného pomocníka na odvlhčenie pivnice, povaly, chaty, bytu i novostavby. Som rád, že sa vám môžem konečne predstaviť. Sencor ma vyrobil ako účinný odvlhčovač vzduchu SDH 3020WH so skvelým výkonom. Za 24 hodín spoľahlivo odvlhčím 30 l prebytočnej vlhkosti, a to až na 73 m2. Účinne bojujem proti vzniku rôznych plesní a keď ma dobre umiestnite, pomôžem vám rýchlejšie vysušiť aj bielizeň. Okrem toho mám veľmi komfortné rozmery, takže sa zmestím takmer kamkoľvek. Prenos je veľmi pohodlný, pretože som vybavený pojazdovými kolieskami a integrovanou rukoväťou.

Fungujem na nádržku s objemom 3 l, alebo nepretržite cez pevný odtok

Ponúkam možnosť voľby z dvoch prevádzkových režimov. Tým prvým je nádržka na kondenzát s objemom 3 l. Dokážem s ňou fungovať v bežnej prevádzke až celé dva dni bez nutnosti výmeny. Každopádne, som perfektný pomocník aj na akútne prípady. Stačí ma pripojiť na pevný odtok a môžem fungovať nepretržite. Túto možnosť určite radi využijete v situácii, keď potrebujete rýchlo a efektívne pomôcť v priestore s vysokou úrovňou vlhkosti.

Sencor | Odvlhčovač vzduchu | SDH 3020WH
Sencor | Odvlhčovač vzduchu | SDH 3020WH

Mám niekoľko praktických funkcií aj režimov

Rád by som vám ešte predstavil svoje funkcie a režimy.
1. Režim inteligentného odvlhčovania
Dokážem detegovať koncentráciu vlhkosti v miestnosti a podľa toho priebežne prispôsobovať výkon ventilátora na efektívne odvlhčenie s maximálnou úsporou elektrickej energie.
2. Turbo režim
S režimom Turbo nastavíte vysoký, alebo normálny výkon. Normálna rýchlosť je vhodná na bežnú prevádzku a dokážem s ňou preventilovať 166 m3 vzduchu. Vysoký výkon 191 m3 vzduchu, je ideálny pre akútne situácie, keď je v miestnosti príliš vlhko a vy potrebujete výsledok za kratší čas.
3. Udržujem nastavenú úroveň vlhkosti
Nastavte mi úroveň vlhkosti, ktorá vám najviac vyhovuje. Regulácia je jednoduchá a môžete ju navoliť v rozmedzí 35 – 85 %, s prepínaním po 5 %.
4. Elektronický časovač
nechýba ani elektronický časovač s možnosťou nastavenia vypnutia, alebo zapnutia až na 24 hodín. S časovačom budem odvlhčovať len po dobu, ktorú mi nastavíte.

Využite možnosť výpočtu úrovne vlhkosti vo vašej domácnosti

Vychutnajte si prehľadné ovládanie v niekoľkých krokoch. Všetky funkcie a režimy mi nastavíte cez intuitívne tlačidlá a digitálny displej. Sencor ma vybavil aj indikátorom vlhkosti, vďaka ktorému budete mať vždy prehľad o stave vlhkého vzduchu vo vašej domácnosti.

Sencor | Odvlhčovač vzduchu | SDH 3020WH
Sencor | Odvlhčovač vzduchu | SDH 3020WH

Záleží mi na tichej a predovšetkým bezpečnej prevádzke

Vezmite si ma so sebou aj do spálne. Pracujem ticho a môj chod neprekáža väčšine používateľov ani počas odpočinku, alebo spánku. Počas prevádzky moja hodnota hluku neprekročí 50 dB (A). Môžete sa na mňa spoľahnúť aj čo sa bezpečnosti týka. Sám sa vypnem po naplnení nádržky a mám aj automatický režim proti zamrznutiu.

Technická špecifikácia

  • Odvlhčovací výkon 30 l/24 hodín
  • Odvlhčí miestnosť s veľkosťou 73 m2
  • Automaticky kontroluje koncentráciu vlhkosti v miestnosti
  • Zaručuje tichý chod 48,5 – 50 dB (A)
  • Pomáha efektívne vysušiť aj bielizeň
  • Elektronický ovládací panel s digitálnym displejom
Sencor | Odvlhčovač vzduchu | SDH 3020WH

Parametre a špecifikácia

Porovnať
Odvlhčovacia kapacita
30 l/deň Hotovo!
Odporúčaná veľkosť miestnosti
73 m2 Hotovo!
Objem nádoby
3 l Hotovo!
Maximálna hlučnosť
50 dB Hotovo!
Hmotnosť
18,2 kg Hotovo!

Vlastnosti

Odvlhčovacia kapacita
30 l/deň Hotovo!
Odporúčaná veľkosť miestnosti
73 m2 Hotovo!
Objem nádoby
3 l Hotovo!
Maximálna hlučnosť
50 dB Hotovo!
Hmotnosť
18,2 kg Hotovo!

Funkcie

Funkcie
Regulácia výkonu, Časovač, Anti-Freeze, Displej, Automatické vypnutie Hotovo!
Viac parametrov

História Sencor sa začala písať v roku 1969 v Japonsku. Samotný názov „Sencor“ znamená v japončine „tisíc sŕdc“. V súčasnosti spoločnosť dodáva svoje výrobky do viac ako 25 krajín sveta. Ponuka spoločnosti je mimoriadne pestrá. Produkuje spotrebnú elektroniku, tablety a telefóny, kancelársku techniku, elektroniku do áut a produkty pre domácnosť a kuchyňu. Heslo Sencor je kvalita a ľúbivý dizajn za rozumnú cenu.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, jaký je použit v odvlhčovači filtr?

Dobrý deň, nevidím možnosť predĺženej záruky, prípadne vrátiť tovar do 60 dní. Jedná a o chybu alebo to pri tomto modeli nie je možné?

Jaký má příkon?

Dobrý deň. Ma tento prístroj nastavitelni snimac vlhkosti aby vypol pri napr.55ke Ďakujem

Diskusia a poradňa k SENCOR SDH 3020WH
Príslušenstvo pre SENCOR SDH 3020WH Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SENCOR SDH 3020WH. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: SENCOR SDH 3020WH.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií