AP+ nový vizuál AP+ plus nový vizuál

Sencor SES 2010 BK

Zobraziť katalóg
Sencor SES 2010 BK
4,4 3 hodnotení
Pákový kávovar 15bar, nádržka na vodu 1.2l, funkcia horúca voda, tryska na paru, nahrievanie šálok, extra miesto pre veľké hrnčeky
Kód:  EAV4143a Produktové číslo:  SES2010BK Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Sencor SES 2010 BK

Nedokážete si predstaviť deň bez vašej obľúbenej kávy? Sencor predstavuje špičkový pákový espressovar, ktorý ohromí nielen svojou cenou, ale aj moderným dizajnom. V okamihu si tak pripravíte hneď dve kávy naraz. Vďaka svojmu prevedeniu zapadne do každej kuchyne, kde vám bude robiť obľúbeného spoločníka každý deň.

Praktický pomocník

Káva je pripravovaná pod tlakom 15bar, čo zaistí skvelý výsledok, s ktorým budete nadmieru spokojní. Disponuje veľkou 1,2l nádržkou na vodu, takže nebudete musieť tak často dolievať vodu. Pomocou horúcej pary potom pripravíte lahodné a dokonale ušľahané mlieko na prípravu cappuccina alebo café latté. Trysku je možné prepnúť aj do režimu horúcej vody, takže si môžete jednoducho pripraviť aj čaj. Medzi ďalšie vymoženosti patrí aj špeciálna plocha pre nahrievanie šálok, pomocou ktorej bude hrnček príjemne predhriaty a káva si tak dlhšie udrží svoju teplotu. Poteší tiež extra priestor na odkladanie veľkých šálok. Všetko tak budete mať po ruke a navyše si ušetríte miesto na linke.

Kľúčové vlastnosti

  • Pákový espressovar v modernom prevedení
  • Skvelý pomer výkon/cena
  • Nerezový filter pre jednu alebo dve šálky
  • Funkcia para/horúca voda
  • Odnímateľná odkvapkávacia miska na jednoduché čistenie
  • Bojlerový vykurovací systém

V jednoduchosti je sila

Samotné použitie zariadenia je veľmi jednoduché a zvládne ho naozaj každý. Stačí do zásobníka naliať čistú vodu, do páky vložiť sitko pre jednu alebo dve šálky, naplniť mletou kávou a jedným tlačidlom spustiť proces. Tento šikula šetrí aj vašu energiu, pretože po 30 minútach nečinnosti sa zariadenie automaticky prepne do úsporného režimu a po 90 minutách sa vypne úplne.

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Príkon
1 460 W Hotovo!
Tlak čerpadla
15 bar Hotovo!
Objem nádržky na vodu
1,2 l Hotovo!

Funkcie

Všeobecné funkcie
Príprava dvoch šálok naraz Hotovo!

Výbava

Príprava nápoja
Nahrievanie šálok Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Hĺbka
32 cm Hotovo!
Šírka
29 cm Hotovo!
Výška
33 cm Hotovo!
Hmotnosť
3,97 kg Hotovo!
Viac parametrov

História Sencor sa začala písať v roku 1969 v Japonsku. Samotný názov „Sencor“ znamená v japončine „tisíc sŕdc“. V súčasnosti spoločnosť dodáva svoje výrobky do viac ako 25 krajín sveta. Ponuka spoločnosti je mimoriadne pestrá. Produkuje spotrebnú elektroniku, tablety a telefóny, kancelársku techniku, elektroniku do áut a produkty pre domácnosť a kuchyňu. Heslo Sencor je kvalita a ľúbivý dizajn za rozumnú cenu.

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Sencor SES 2010 BK Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SENCOR SES 2010 BK. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Sencor SES 2010 BK.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií