PET Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

SENCOR SES 4050SS

Zobraziť katalóg
SENCOR SES 4050SS
5 3 hodnotení
Pákový kávovar – do domácnosti, príkon 1450 W, tlak 20 bar, materiál nehrdzavejúca oceľ, objem nádržky na vodu 1,4 l, automatické vypnutie, časovač, možnosť prípravy dvoch šálok zároveň, nádoba na vodu, zásobník na mletú kávu, mliečny systém, naparovacia dýza, nahrievanie šálok, s manuálnymi tlačidlami, rozmery 35,5 × 31 × 23 cm (V׊×H), hmotnosť 4,3 kg
Kód:  SESES824 Produktové číslo:  SES 4050SS Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

SENCOR SES 4050SS

Za voňavou kávou už nebude treba chodiť až do kaviarne alebo reštaurácie. Výbornú kávu si dokážete spraviť aj sami skrátka vo vlastnom kávovare. Štýlový pákový kávovar SENCOR SES 4050SS s príkonom 1450 W vám z čerstvo namletej kávy v priebehu chvíľky vyrobí neodolateľne lahodné espresso aj kapučíno alebo latté. Kávovar vytvára tlak 20 bar, takže máte istotu, že z kávy sa vyextrahuje maximum arómy. V pohodlí domova si tak vychutnáte rovnako kvalitnú kávu ako vo vyhlásenej kaviarni. Ak máte radi kávy s väčším obsahom mlieka, napríklad kapučíno alebo latté s nadýchanou penou, potom sa práve vám bude hodiť praktická parná dýza, vďaka ktorej budete mať mlieko krásne našľahané. Možno uňho očakávať dokonca aj funkciu časovača. Mali by ste tiež myslieť na rozmery zariadenia 23 × 31 × 35,5 cm. Hmotnosť tohto modelu sa vyšplhala na 4,3 kg. Zásobník na vodu obsiahne až 1,4 l, s touto kapacitou pákový kávovar Sencor uspeje aj vo veľkých domácnostiach. Celkový vzhľad prístroja má na starosti čierna farba. Na jeho výrobu bol využitý materiál, ktorým je nehrdzavejúca oceľ.

Pákový kávovar SENCOR SES 4050SS ...
Pákový kávovar SENCOR SES 4050SS ...

Kľúčové prednosti pákového kávovaru SENCOR SES 4050SS

  • Štýlový pákový kávovar Sencor na prípravu bezchybnej kávy
  • Napeňovacia dýza na vytvorenie hustej mliečnej peny
  • Funkcia nahrievania šálok
  • Možnosť pripraviť dve kávy súčasne
  • Ako ochrana pred nehodami funguje bezpečnostná poistka
  • Dokáže vyvinúť tlak 20 bar
  • Kávovar pákový Sencor je vybavený nádržkou na vodu s objemom 1,4 l
  • Jeho príkon sa vyšplhal na 1450 W

Pákový kávovar SENCOR SES 4050SS s komfortnými funkciami

Výrobca pákového kávovaru Sencor myslel na všetky detaily, aby vášmu kávovému rituálu vôbec nič nechýbalo. Ručný kávovar je preto vyrobený s vstavaným ohrievačom šálok, ktorý má za úlohu udržovať šálky vždy teplé a pripravené na servírovanie kávy. Preto je nulová šanca, že by vám vynikajúca ranná káva vychladla. Určite sa vám osvedčí možnosť rýchlo a ľahko uvariť dve kávy naraz. Komplikáciu nepredstavuje ani udržiavanie kávovaru v dobrej kondícii. V prípade, že jeho útroby budú príliš zanesené, prístroj vás upozorní, aby ste spustili program, ktorý slúži na odstránenie vodného kameňa. Bezpečnosť zaisťuje bezpečnostná poistka, s ktorou prístroj nikdy nezostane v nečinnosti dlhú dobu. S kávovarom pákovým Sencor pripravíte ľahko a rýchlo kapučíno aj latté. Tešiť sa tiež môžete na šľahač mlieka.

Pákový kávovar SENCOR SES 4050SS ...

Parametre a špecifikácia

Dizajn

Dizajn
Klasický Hotovo!

Vlastnosti

Príkon
1 450 W Hotovo!
Tlak čerpadla
20 bar Hotovo!
Objem nádržky na vodu
1,4 l Hotovo!
Materiál
Nehrdzavejúca oceľ Hotovo!

Funkcie

Všeobecné funkcie
Časovač, Príprava dvoch šálok naraz, Automatické vypnutie Hotovo!

Nápoje

Typ nápoja
Espresso, Mliečne kávové nápoje Hotovo!

Výbava

Všeobecná výbava
Nádoba na vodu, Mliečne riešenie, Zásobník na mletú kávu Hotovo!
Používateľské rozhranie
Manuálne tlačidlá Hotovo!
Príprava nápoja
Nahrievanie šálok Hotovo!
Mliečne riešenie
Naparovacia dýza, Mliečny systém Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Hĺbka
23 cm Hotovo!
Šírka
31 cm Hotovo!
Výška
35,5 cm Hotovo!
Hmotnosť
4,3 kg Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Špecifikácia

Zdroj vody
Nádoba na vodu Hotovo!
Systém ohrevu vody
Single termoblok Hotovo!
Viac parametrov

História Sencor sa začala písať v roku 1969 v Japonsku. Samotný názov „Sencor“ znamená v japončine „tisíc sŕdc“. V súčasnosti spoločnosť dodáva svoje výrobky do viac ako 25 krajín sveta. Ponuka spoločnosti je mimoriadne pestrá. Produkuje spotrebnú elektroniku, tablety a telefóny, kancelársku techniku, elektroniku do áut a produkty pre domácnosť a kuchyňu. Heslo Sencor je kvalita a ľúbivý dizajn za rozumnú cenu.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Pri espresse je možné nastaviť si koľko vody vypustí? Rada by som mala väčšie množstvo vody.

Dokaze spravit aj horucu cokoladu?

Dobrý den, mam nekolik dotazu.. 1. Po pouziti mleka ma pristroj nejaky samocistici rezim nebo se musi pristroj rozebirat pokazde a cistit? 2.Daji se pouzivat i kapsle? 3.Jak funguje odvapnovaci system? Dekuji

Aký je rozdiel v kávovaroch Sencor SES 4040BK a Sencor SES 4050SS?

Diskusia a poradňa k SENCOR SES 4050SS
Príslušenstvo pre SENCOR SES 4050SS Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SENCOR SES 4050SS. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: SENCOR SES 4050SS.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií