Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

SENCOR SES 8010CH

Zobraziť katalóg
SENCOR SES 8010CH
5 8 hodnotení
Automatický kávovar tlak 19 bar, mlynček na kávu, s parnou tryskou, odvápňovací systém, samočistiaci systém, režim úspory energie a cappuccino a latte, objem nádržky na vodu 1.1 l, stupne hrubosti mletia 5, príkon 1470 W, šírka 18 cm, výška 41 cm, hĺbka 31.5 cm, hmotnosť 8 kg, farba sivá
Kód:  SENCH984 Produktové číslo:  SES 8010CH Stránky výrobcu

SENCOR SES 8010CH

Viete, že úspešný deň spravidla začína dobrou kávičkou? Spravte si hrnček skvelej kávy v pokoji domova vďaka automatickému kávovaru SENCOR SES 8010CH. Ide tu o moderný a špičkový automatický pressovač, čo ľahko prichystá z vašej mletej kávy vynikajúci nápoj výraznej farby a prenikajúcej vône. Zároveň preto, že ide o automatický kávovar, je teda príprava naozaj nenáročná. Káva sa pripravuje pri tlaku 19 bar, a to svedčí o tom, že spĺňa ideálne hodnoty na nachystanie dobrého café espressa 9 bar. Veľmi vkusný espressovač tiež podčiarkuje s hocijakým interiérom ladiaca Sivá farba.

Prístroj bol navrhnutý s odvápňovacím systémom proti vodnému kameňu. Súčasťou automatického kávovaru je tiež vstavaný kávomlynček. Na napenenie mlieka je ideálne využiť tiež bežnú parnú dýzu. Tá vyčarí z mlieka bohatú mliečnu penu napríklad na capuccino.

Hrnček čerstvej kávy s automatickým kávovarom SENCOR SES 8010CH

  • Automatický espressovač pracuje na príkone 1470 W
  • Disponuje systémom samočistenia
  • Kávu si jednoducho nameliete sami so zabudovaným mlynčekom kávy

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Príkon
1 470 W Hotovo!
Tlak čerpadla
19 bar Hotovo!
Objem nádržky na vodu
1,1 l Hotovo!

Funkcie

Funkcia údržby a čistenia
Režim úspory energie Hotovo!

Výbava

Všeobecná výbava
Integrovaný mlynček na kávu Hotovo!
Mliečne riešenie
Naparovacia dýza Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Hĺbka
31,5 cm Hotovo!
Šírka
18 cm Hotovo!
Výška
41 cm Hotovo!
Hmotnosť
8 kg Hotovo!

Farba

Farba
Strieborná Hotovo!

Receptúry

Mliečne receptúry
Caffe latte, Cappuccino Hotovo!
Viac parametrov

História Sencor sa začala písať v roku 1969 v Japonsku. Samotný názov „Sencor“ znamená v japončine „tisíc sŕdc“. V súčasnosti spoločnosť dodáva svoje výrobky do viac ako 25 krajín sveta. Ponuka spoločnosti je mimoriadne pestrá. Produkuje spotrebnú elektroniku, tablety a telefóny, kancelársku techniku, elektroniku do áut a produkty pre domácnosť a kuchyňu. Heslo Sencor je kvalita a ľúbivý dizajn za rozumnú cenu.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, lze na kávovaru nastavit síla/intenzita kávy? Jaký vliv má na to hrubost mletí? Děkuji za odpověď.

Dobrý den, chci se prosím zeptat zda se kávovar umí po zapnutí a před vypnutí sám proplachnout. Děkuji za odpověď s pozdravem.

Dobrý den. Je vnitřek kávovaru z kovu nebo z plastu?

Dobry den je kávovar plně automatický i na penic mlika?

V recenziách som sa dočítala, že je na tovar pre podnikateľov záruka iba pol roka je to tak? Nevedela som túto informáciu nájsť na vaše stránke. Doposiaľ som objednávala tovar v domnení, že má záruku 2 roky.

Diskusia a poradňa k SENCOR SES 8010CH
Príslušenstvo pre SENCOR SES 8010CH Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SENCOR SES 8010CH. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: SENCOR SES 8010CH.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií